Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 22.2.2010 15:29:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ažurirano! Definitivno pretraživač vodi
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 24.2.2010 11:01:48
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Trazila sam na googlu nesto o spermogramu i naisla na forum.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 24.2.2010 12:54:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Preko pretrazivaca!
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 24.2.2010 12:57:21
|
|
|
|
Tara
|
Preko pretrazivaca
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 24.2.2010 16:04:47
|
|
|
|
natty
|
mm je trzio nesto po netu u vezi dece i naisao na RR i to mi nije odmah rekao vec posle par dana da je video tu i od tada ne silazim sa rr iako ne pisem bas cesto svaki dan po vise puta bar sednem da procitam novosti
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 3.3.2010 14:34:28
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ažurirano!
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 4.3.2010 10:31:26
|
|
|
|
Cvorak
|
Još jedan glas za pretraživač
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 4.3.2010 22:35:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam juche ostavila nekoliko vizitki ringeraje na stolu u chekaonici u subotichkoj bolnici...na odeljenju ginekologije.... Pa videtjemo hotje li nas ko potraziti
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 5.3.2010 23:17:19
|
|
|
|
New Mom
|
Pretraživala net u vezi trudnoće i beba i naletela na vas. Pročitala par tema i momentalno se učlanila. Samo, malo sam "nekuvana noga", ne znam kako se priključuje forumima, vidim da ste većina dobro uigrane...
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 7.3.2010 12:36:05
|
|
|
|
Maxin
|
Pretrazivac
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.3.2010 9:41:32
|
|
|
|
*Alexx*
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.3.2010 20:48:55
|
|
|
|
janajana
|
pretrazivac
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.3.2010 20:51:51
|
|
|
|
Mari86
|
Trazila sam po netu nasto o spermogramu i naletela na forum,mesecima nisam bila registrovana i kasnije odlucila da se prikljucim,sad mi je zao sto nisam ranije
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 18.3.2010 14:22:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ažurirano Ne znam ni da li da ažuriram i dalje, kad definitivno preraživač vodi i NEMA ŠANSE da ga neka druga metoda pretekne
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 28.3.2010 21:57:28
|
|
|
|
eni26
|
ja trazila horoskope po netu za 2010 god i dosla dovde
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 28.3.2010 22:00:52
|
|
|
|
Alexis79
|
Ja trazila nesto o inseminaciji i eto me na RR
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 31.3.2010 16:02:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Trazila sam svasta u vezi spontanog pobacaja i onda sam ugledala rr i uclanila se.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 10.7.2010 17:34:53
|
|
|
|
Tina87
|
Preko pretrazivaca - ukucala nedelju trudnoce i nasla ovu stranu... :D
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 10.8.2010 22:28:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Bogami pretraživač vodi!
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.8.2010 12:51:04
|
|
|
|
smeško
|
pretrazivac
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.8.2010 13:11:54
|
|
|
|
lanajelena
|
koje god pitanje ukucam izadje ringeraja...reko ajd da se uclanim pa da vidim sta se tu piskara...jedno vreme sam samo citala,onda su me u pocetku ignorisali stari pisci,pa sam se malo raspravljala a sad toliko volim rr da ne mogu bez nje i bez svih zena ovde
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.8.2010 13:19:02
|
|
|
|
anci 81
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena koje god pitanje ukucam izadje ringeraja...reko ajd da se uclanim pa da vidim sta se tu piskara... I mnogo mi je drago sto sam sad ovde! Za sve zenice!
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.8.2010 13:25:45
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena koje god pitanje ukucam izadje ringeraja...reko ajd da se uclanim pa da vidim sta se tu piskara...jedno vreme sam samo citala,onda su me u pocetku ignorisali stari pisci,pa sam se malo raspravljala a sad toliko volim rr da ne mogu bez nje i bez svih zena ovde
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.8.2010 13:26:11
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: anci 81 IZVORNA PORUKA: lanajelena koje god pitanje ukucam izadje ringeraja...reko ajd da se uclanim pa da vidim sta se tu piskara... I mnogo mi je drago sto sam sad ovde! Za sve zenice!
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 11.8.2010 13:26:55
|
|
|
|
dunja RR
|
i ja sam preko pretraživača, ali verovatno sam to već pisala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?