Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 19.2.2009 11:18:21
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: eugenija Guglajući, ukucala sam nedelju trudnoće u kojoj sam tada bila, i pojavi se rr... Ovde sam tek saznala da postoji i rr.ba, kao i rr.hr... No meni je ovde super, ne mislim istu priču ponavljati i na drugim forumima. Mislim da imam ovde sve što mi je za sada potrebno.. isto Prepisujem.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 20.2.2009 16:08:32
|
|
|
|
stella
|
ukucala neki tekst i izbacilo mi rr.ba i onda sam se uclanila,posle sam saznala i za rr.rs i rr.hr i uclanila se. Najredovnija sam na rr.ba gledam da se previse ne ponavljam svasta covjek nauci i nadje po ovim nasim ringerajama
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 28.3.2009 1:38:17
|
|
|
|
nen@
|
Ukucala spontani pobacaj i dospela ovamo. Jako mi se svidja ovaj forum, preporucila sam ga drugaricama i one su postale članovi foruma.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 13.4.2009 11:30:28
|
|
|
|
darling
|
Slucajno,preko pretrazivaca trazila prve simptome trudnoce i tako dodjem do Ringeraje.ba i uclanim se.Tek posle mjesec dana primjetim da imaju dvije
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 14.4.2009 17:34:53
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: dunja ja preko pretrazivaca, ukucala zatrudnjivanje, jer me sve o tome interesovalo. Isto. Onda mi se svidelo kako se druzite i bodrite jedna drugu i pozelela da i ja u tome ucestvuje, i eto me
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 14.4.2009 17:44:14
|
|
|
|
prolece
|
tražila sam informacije o double testu i dospela ovde. sad sam tu svakog dana.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 15.4.2009 8:23:59
|
|
|
|
Sneža
|
Od moje sestre
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 15.4.2009 8:27:21
|
|
|
|
mamanp
|
Trazila sam nesto o alergijama, e sad mi RR usla u krv...samo gledam da gazda izadje da se bacim na kuckanje
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 15.4.2009 8:31:41
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: mamanp Trazila sam nesto o alergijama, e sad mi RR usla u krv...samo gledam da gazda izadje da se bacim na kuckanje ja mog više i ne zarezujem,samo kažem imam neka veoma VAŽNA posla na kompjuteru
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 15.4.2009 8:39:10
|
|
|
|
vila 07
|
Tražila teme vezano za mušku neplodnost, mali broj spermatozoida. I nabasala na rr.rs. Onda sam se oduševila koliko su svi puni optimizma i super je druženje.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 15.4.2009 8:48:20
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Od moje sestre A sestra je član RR?
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 22.6.2009 12:02:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima dosta novih, da malo podignem temu...
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 22.6.2009 12:19:06
|
|
|
|
Rivana
|
Slucajno trazeci nesto i eto me
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 22.6.2009 12:29:28
|
|
|
|
vodolija 82
|
trazila informacije o vto i prvo bila rr.ba,a posle nasla ovu i ostala tu
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 23.6.2009 2:07:56
|
|
|
|
Republica
|
Preko pretrazhivaca.Ima tome vishe od godinu dana. Koristila sam vashe raznovrsne info.Poshto sam aktivna i na drugom site,nisam se ovde uclanila.Onda jesam u aprilu 2009 ali pobacaj me je opet povukao. Sad sam opet orna i poshto dosta ovde nalazim informacija ,odlucila sam da budem i vash clan. E sad samo se treba snaci ovde. Pozrdav.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 23.6.2009 3:06:52
|
|
|
|
ciro
|
ja sam trazila prvi znaci trudnoce i otvori se rr...nisam umjela da se uclanim pa sam citala sta vi pisete...meni je vise trebalo da se uclanim nego da vas nadjem i onda sam upala na neku temu nemam pojima koju u glavnim mi je smjeskica pomogla i prebacila me tamo gdje mi je mjesto,a to je cekamo dvije crtice i eto mene medju vama i mnogo sam srecna zbog toga...
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 5.7.2009 1:50:52
|
|
|
|
bolice
|
Iz ocaja trazeci sve moguce informacije o sluhu, ostecenju sluha, ovde naletim na "deca sa posebnim potrebama", zaljubim se i u sve ostale teme, jer stvarno je neiscrpan izvor svih mogucih informacija. Sto bi se reklo, nema sta nema.
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 5.7.2009 2:32:03
|
|
|
|
BabyG
|
Guglajutji vezano za Betaniju, naleteh..
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 7.7.2009 11:20:19
|
|
|
|
Anoniman
|
ima nas više od 43 aktivne... a ostale? kako ste dospele ovamo?
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 7.7.2009 11:24:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Trazila sam svashta neshto o trudnoci....jer mi je onda kasnilo... par dana sam pratila forum...i poshto sam brbljivica...morala sam da se prikljuchim....
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 7.7.2009 11:25:15
|
|
|
|
branka10
|
Slucajno, ali sam presrecna sto sam vas nasla.
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 31.7.2009 13:24:53
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Cisto slucajno trazila sam na neki drugi sajt i slucajno je tamo bio okacen sajt ringeraja
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 4.8.2009 21:45:04
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja sam u pretrazivacu trazila kalendar ovulacije,i naisla na vas . Odmah sam se registrovala,jer mi se jako svidelo kako podrzavate jedna drugu,pa sam pozelela da i ja budem deo vas,i evo me sad ovde Inace ne idem na forume,ali vi ste sjajne,i super mi je sa vama,dosta toga sam naucil i saznala ovde. Ljubim vas sveeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 5.8.2009 8:17:06
|
|
|
|
guppy RR
|
|
|
|
|
RE: Kako ste saznali za Ringeraju? 24.8.2009 22:57:18
|
|
|
|
mamce
|
I ja slucajno, sta god me je interesovalo oko zatrudnjavanja ovde sam nalazila najbolje informacije i iskustva, tako da sam se i sama prikljucila, i mnogo mi je drago.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?