Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 17:22:01
|
|
|
|
Pretty78
|
winieana....nemam reci utehe .....saosacem sa tvojim bolim....mnogo mi je zao....
< Poruku je uredio Pretty78 -- 24.1.2011 17:34:02 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 17:22:23
|
|
|
|
Olga75
|
jako , jako jako mi je zao
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 17:28:55
|
|
|
|
indy_25
|
Zelim brz oporavak tvojoj bebi i da sve bude u redu a ti pocni da ih tuzis nemoj da im progledas kroz prste. Zao mije mnogo
|
|
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 17:29:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
toliko mi je zao, volela bih da postoji adekvatna kazna za tako nesto, kako ti doktori spavaju uopste?????????
< Poruku je uredio pepeljuga -- 24.1.2011 17:30:29 >
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 17:32:28
|
|
|
|
pahulja76
|
no comment
|
|
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 17:35:44
|
|
|
|
Brana
|
jaoj strasnooo da te samu puste da se poradjas njih treba lincovati!BAS MI JE ZAO! Zelim brz oporavak tvojoj bebici!
|
|
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 17:38:59
|
|
|
|
Vika
|
Iskreno mi je žao, nadam se da će bebici biti dobro i smogni snage da bagru izvedeš pred sud, jer to nije doktor niti čovek već gamad koju treba utamaniti! Budi jaka, želim ti brz oporavak
|
|
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 17:41:22
|
|
|
|
Ana007
|
Stvarno mi je žao Takvim takozvanim doktorima stvarno treba stati na put
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 18:23:44
|
|
|
|
majathegreat
|
|
|
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 18:26:24
|
|
|
|
dacica
|
sta reci...utehe nema,samo budi jaka da izgurate zajedno do kraja,iskreno se nadam i molim Bogu da beba do kraja bude dobro,cuda se desavaju!!!a,za dr.reci nemam treba uzeti govnjivu motku-i udri po govnima...ja da sam na mestu tvog muza odvalila bi konja od batina-u mraku-da ne odgovara zbog debila,a dr.neka se zamisli...samo tako im se moze stati na put-a tuzba-ma sva govna se podrzavaju!!!ljubi bebu-ako je ikako moguce...ps.mozda je glupo pitanje,ali sto nisi sa njom...ili je bas toliko lose,mi smo bili u Tirsovoj zajedno-6dan,lezale smo tamo na neonatologiji,ali su i mame u boksu...ufff.bas sam se iznervirala!!!
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 18:35:10
|
|
|
|
mati
|
Budite jaki, sad ste jedno drugom najpotrebniji... A doktori... Dokle li ce vise...
|
|
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 18:40:27
|
|
|
|
Lu
|
Meni nikad neće biti jasan taj neljudski odnos prema porodiljama, zašto uvijek misle da žene lažu ako kažu da nešto nije u redu!!! Kao da im nije dosta nesretnih primjera, uvijek iznova pokušavaju nešto izvan svoje moći igrajući se našim i životima beba Draga Adrijana, neka ti je Bog na pomoći
|
|
[Obrisana poruka] 24.1.2011 18:47:08
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 19:05:10
|
|
|
|
ika979
|
Sta reci, sem STRASNO! Da je on jedan-takav, nego nazalost takvi haraju ovom nasom jadnom i napacenom zemljom. A nas uvazeni ministar Tomica kaze : "Podigli smo zdravstvo na visoke grane"! Aloooo!!! Winieana, jako mi je zao!
|
|
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 19:07:51
|
|
|
|
Olga75
|
ma zdravstvo nam je otislo ... da ne lajem
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 21:14:28
|
|
|
|
zoća
|
Samo se nadam da su i u Tiršovoj pogrešili i da će sve biti u redu.Za ostalo svaki komentar je suvišan
|
|
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 21:17:47
|
|
|
|
Suncicabg
|
S T R A S N O
|
|
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 21:23:34
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
Bas mi je zao.... Nemam reci... Strasno sta se desava u nasoj drzavi a da pritom niko ne mrda prstom....
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 21:24:53
|
|
|
|
Nensi*
|
Strasno Andrijana,jako mi je zao sto vam se to desilo,budi jaka,i kao sto je neko vec napisao,cuda se desavaju,mozda vas malisan bude dobro... I nadam se da neces odustati od tuzbe i da cete to isterati do kraja...
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 21:31:42
|
|
|
|
IVA 11
|
Ovo je stvarno za svaku osudu...Jako mi je zao...Iznova se dogadjaju tragedije i niko nista.
|
|
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 21:32:16
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Andrijana ili Winienana... jako mi je žao. Pokušala sam da iskucam neke reči utehe, ali džabe. To nije moguće u tvojoj trenutnoj situaciji. Možda jedino saosećanje . Čuvaj se
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 21:35:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ovo je strasno da strasnije nemoze biti, takvo ponasanje DR .... STOKA... Strasno...Straasno..... ja bih ga odrobijala cini mi se
|
|
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 22:30:50
|
|
|
|
Maleno85
|
Neka ti Bog podari snagu da se izboris sa svojim bolom i neka ucini da vas malisan bude dobro. Neko je vec napisao, rijeci utjehe ne postoje. Suosjecamo se s tobom. Budi hrabra i istraj u namjeri da ih tuzis, zasluzuju smrtnu kaznu.
|
|
RE: OBAVEZNO PROCITATI 24.1.2011 22:38:50
|
|
|
|
jance
|
joj zeno... jako bi volela kad bi nekako, bilo kako mogla da ti pomognem u ovim trenucima... mogu samo da ti kazem da cu se moliti i za tebe i za tvoje dete.... hvala ti sto si tvoju pricu podelila sa nama, znam da ti je verovatno bilo tesko i da napises tako nesto, al verujem da ce znaciti...
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?