Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 27.1.2011 21:46:24
|
|
|
|
Nensi*
|
Uh,placem placem zbog nepravde koja vam je nanesena,tebi i tvojoj bebici Mnogo mi je zao...
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 27.1.2011 21:55:57
|
|
|
|
maja19
|
Toliko sam se uznemirila da ne znam kako cu da se smirim..kad citam sve ovo ne mogu da verujem da ima i takvih dokyora koji umesto da donose zivi porod rade takve stvari..ako imas snage a moras je imati zbog sebe, supruga i buduceg poroda...sta se moli te desava sa tim djubretom od doktora..
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 27.1.2011 22:04:39
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: winieana HVALA VAM SVIMA VESTI IZ TIRSOVE NISU DOBRE SVI ORGANI SU MU OTKAZALI I NA APARATIMA JE,DOKTORI SU MU RADILI SKENER MOZGA I RADI MU SAMO 2% TAKO DA SAD JEDINO MOZEMO DA CEKAMO TRENUTAK DA SE UGASI. NAJTEZE MI JE KAD GA VIDIM U INKUBATORU PORED SVE ONE MALECNE DECE ON DELUJE KAO DA SPAVA. Svaka rijec je suvisna O Boze, pa zasto, zasto, zasto?????
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 27.1.2011 22:09:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
nemam reci...
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 27.1.2011 23:16:10
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: winieana HVALA VAM SVIMA VESTI IZ TIRSOVE NISU DOBRE SVI ORGANI SU MU OTKAZALI I NA APARATIMA JE,DOKTORI SU MU RADILI SKENER MOZGA I RADI MU SAMO 2% TAKO DA SAD JEDINO MOZEMO DA CEKAMO TRENUTAK DA SE UGASI. NAJTEZE MI JE KAD GA VIDIM U INKUBATORU PORED SVE ONE MALECNE DECE ON DELUJE KAO DA SPAVA. Uh razumem te Tako tuzno, jako mi je zao bebice
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 27.1.2011 23:41:56
|
|
|
|
gagana83
|
Gospode
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 27.1.2011 23:47:37
|
|
|
|
jance
|
jako mi je zao... svesna sam da sada ne postoje reci koje bi tebi i tvom muzu pomogle d se umanji bol, i znam da je nama svima lako reci iz nase perspektive: tuzi ga! ti najbolje zns sta si sada u mogucnosti da uradis a sta ne....
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 27.1.2011 23:55:30
|
|
|
|
cici78
|
Jao Boze sta reci?! Nema pametnih i korisnih saveta u ovakvim momentima. Svi smo uz tebe, saosecamo sa tvojim bolom iako te ne znamo. Budi jaka, drzi se i tuzi tog gada, zagorcaj mu zivot. Ko ce im stati na put vise i kada??????
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 0:00:00
|
|
|
|
jagodo
|
O Boze dragi, zasto.....
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 0:09:27
|
|
|
|
dacica
|
UZAS!!!
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 9:54:25
|
|
|
|
winieana
|
najteze mi pada sto mi je termin bio 29.01.2011....sutra....i umesto da se radujem......bol....ako neko ide tamo na kontrolu ili porodjaj prvo neka se dobro pripremi na sve sto moze da mu se dogodi jer ja nisam bila spremna....isla sam na kontrolu kod dr. dusana vukolica i kad ukucas njegovo ime na google-u izlaze dve strasne price o dve njegove porodilje koje su preminule. molim vas ako imate bilo kakvu opciju za neko drugo porodiliste da je iskoristite i da u sirokom krugu zaobidjete visegradsku u beogradu
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 10:19:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Strasno mi je zao
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 10:22:52
|
|
|
|
vonavoj
|
strasno,stvarno tuga! nemam reci!
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 10:24:45
|
|
|
|
tijana86
|
Strasno!
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 10:29:28
|
|
|
|
marince1
|
majko moja kako mi je zao Mpguz samo da zamislim kakav ti se bol useadio u srce To djubre treba lincovati!!!!
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 11:01:02
|
|
|
|
Rivana
|
Tuga
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 11:19:00
|
|
|
|
mihi
|
Ne mogu ovo da razumem i prihvatim, kada nešto u toku porođaja krene da se komplikuje, i nekako, ali da zdravu trudnicu i njenu bebu ovako unište, ne znam, ne znam ni kaznu za takve ljude.
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 11:24:28
|
|
|
|
dijana1*
|
Tuga i samo tuga
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 11:26:04
|
|
|
|
mihi
|
Danas samo tužne teme.
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 11:29:21
|
|
|
|
Rivana
|
Ja se danas isplaka na RR
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 11:32:45
|
|
|
|
dijana1*
|
nazalost
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 11:34:38
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Ja se danas isplaka na RR Da znas, i ja, nesto danas sve tuzno, nije mi dan
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 12:29:35
|
|
|
|
Malecka074
|
Tuzno, mnogo tuzno... Molim se da se ipak desi čudo i da tvoj dečak uspe da se izbori i ostane sa vama! Saljem ti milion poljubaca i zagrljaja!
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 12:35:25
|
|
|
|
bokicans
|
Katastrofa,nemam reci.Dusa me boli!oliko ovakvih slucajeva treba da se desi da bih drzava pocela da reaguje!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 28.1.2011 12:35:51
|
|
|
|
vonavoj
|
procitala sam na netu,kada sam ukucala ime dr...ovo je neverovatno,shvatam da covek moze da pogresi,ali da li je on jedini na toj klinici....uzasno..svi jedni druge cuvaju!!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?