Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 10.2.2011 20:50:21
|
|
|
|
winieana
|
NOVOSTI: BEBA JE DANAS IMALA NEKU KRIZU ALI MI NISTA O TOME NISU REKLI TO CU TEK SUTRA SAZNATI ALI JOS NOVOSTI JE DA SAM DANAS PRICALA SA NOVINARKOM KURIRA I SUTRA ILI PREKOSUTRA IZLAZIM SA PRICOM U KURIRU I ZDRAVSTVENA INSPEKCIJA KRECE U REVIZIJU SLUCAJA
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 10.2.2011 20:56:38
|
|
|
|
mirks
|
andjeo mali ........drzi se mila
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 11.2.2011 0:16:03
|
|
|
|
JMPM
|
Uh,tesko je sve to,najgore je sigurno tebi kroz sta sve prolazis....drzi se,ja se nadam samo dobrom ishodu
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 11.2.2011 1:52:19
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: jance IZVORNA PORUKA: winieana na zalost nema nikakvih novosti za bebca ali ima novosti da me je kontaktirala novinarka kurira i da ce prica izaci u novinama a javicu vam kad ce biti pa da kupite novine kad vec ne mogu nista da uradim lekaru bar cu da ih dam u novine pa nek oni peru ljagu sa svog imena ne znam kako al pokusaj da kontaktiras ove iz Insajdera sa B92... oni obicno kad krenu neku pricu, to i odrade do kraja.. naravno ako si spremna za svo to maltretiranje..jer stampa ti nije sva bea, to pretpostavljam i sama znas Andrijana jako mi je zao Mislim da je Jance upravu, znam da ti je sada tesko ali zbog drugih mama i bebica ne bi bilo lose da se bas digne frka u Srbiji. Malo pa malo cujem slicnu pricu
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 11.2.2011 7:40:51
|
|
|
|
Ana007
|
Juče čitam u presu,slična priča,ali iz Narodnog fronta,žena posle više sati porađanja,rodila dete sa oštećenjem mozga,jer nisu hteli da je pošalju na carski rez
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 11.2.2011 10:05:11
|
|
|
|
winieana
|
ljudi sutra smo u novinama a danas jurimo papire da se prijavimo u miliciji posto smo izvadili izvod iz maticne knjige i sad smo zvanicno STEFAN EKART!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 11.2.2011 10:06:53
|
|
|
|
JMPM
|
Sutra citamo svi kurir!Nadam se da cete uspeti da se izborite za pravdu i zdravlje
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 12.2.2011 9:55:44
|
|
|
|
winieana
|
zvala me je novinarka sinoc da mi kaze da nije uspela da preda pricu za vikend izdanje nego u ponedeljak ili utorak javljam cim saznam
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 12.2.2011 11:35:57
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: winieana ZDRAVSTVENA INSPEKCIJA Nadam se da cete im doci glave, ali zdravstvena inspekcija...vrana vrani oci ne vadi.
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 12.2.2011 11:38:22
|
|
|
|
Anoniman
|
A zato su juce bili uspaniceni u Viseradskoj, koliko sam uspela da cujem imali su neke iz ministarstva, u stvari nadam se da su ih zato posetili
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 12.2.2011 11:46:05
|
|
|
|
Olga75
|
Sto rece Mina , inspekcija je kerov , treba prica da dodje u javnost a osoblje ce manje - vise da potvrdi pricu jedno drugom . Treba pozvati i druge porodilje koje su u tom momentu bile tamo Nadam se da ce beba ipak biti dobro
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 12.2.2011 16:58:01
|
|
|
|
winieana
|
MOLIM TE MILJANAM DA MI PUSTIS PORUKOM STA SE DESAVA NA BROJ 060/325-3885 CULA SAM DA SU POVUKLI MOJU ISTORIJU BOLESTI IZ KARTOTEKE ALI NIKO NIJE USPEO DA MI KAZE ZBOG CEGA..... HVALA TI PUNNNOOOOOO
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 12.2.2011 17:09:01
|
|
|
|
mirks
|
win kako je malisa?
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 12.2.2011 17:13:11
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: winieana MOLIM TE MILJANAM DA MI PUSTIS PORUKOM STA SE DESAVA NA BROJ 060/325-3885 CULA SAM DA SU POVUKLI MOJU ISTORIJU BOLESTI IZ KARTOTEKE ALI NIKO NIJE USPEO DA MI KAZE ZBOG CEGA..... HVALA TI PUNNNOOOOOO muljatori jedni
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 14.2.2011 14:45:14
|
|
|
|
JMPM
|
Ima li novosti?
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 14.2.2011 17:06:26
|
|
|
|
Malecka074
|
Andrijana, ima li nesto novo? kako je bebac? Drzi se! Uz tebe smo!
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 15.2.2011 9:59:50
|
|
|
|
eni26
|
Strasno ! Kao i uvek Dr nikad nije kriv !!!
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 15.2.2011 10:12:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Katastrofa
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 15.2.2011 10:17:43
|
|
|
|
mejvis
|
Win idi do kraja!!!! Hoće li više doktori početi da snose posledice za svoje postupke?! Ovo je stvarno užasno! Kako je bebica?
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 15.2.2011 19:48:56
|
|
|
|
JMPM
|
Uzas,sram ih bilo!
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 15.2.2011 22:23:42
|
|
|
|
Vesna 1975
|
Pa dokle više, hoće li se već jednom neko zauzeti za probleme porodilja i hoće li konačno neko odgovarati za takve propuste!!!! winieana jako mi je žao mališe i što se toliko namučio i napatio, mogu samo da zamislim kako se osećaš, ne znam šta bih ti pametno rekla i čime bih te utešila, ali jedno sigurno znam terala bih pravdu do kraja, vreme je da odgovorni već jednom odgovaraju!!!!! Jer znam da bih ja tako postupila!!!
|
|
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 15.2.2011 23:44:28
|
|
|
|
Malecka074
|
Strasno! Nemam reci...Tuzno...ma...
|
|
RE: Greška lekara u Višegradskoj 16.2.2011 1:27:38
|
|
|
|
cici78
|
Neka ti Bog da snage da izguras sve do kraja. Svake veceri kad uspavam mog malisu proverim ovu temu, da nema nesto novo sa tvojom bebom. Drzi se!!!!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?