Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 17.12.2008 10:38:56
|
|
|
|
guppy RR
|
Nikad ih nisam stavljala / pravila. Obično smo imali malu jelkicu i to nam je bilo dovoljno.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 17.12.2008 16:07:50
|
|
|
|
stella
|
Mi cemo prvi put imati za novu godinu jelkicu,lampice i poneki baloncic.
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 18.12.2008 7:12:01
|
|
|
|
Lu
|
Ja imam nekoliko malih po vratima a na stolu je onaj glavni adventski vijenac sa svijećama, a stvarno znaju biti predivni da neznam koji da kupim.
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 22.12.2008 19:38:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo šta sam kupila baki pre neki dan na pijaci... planiram krajem nedelje da odem da kupim nešto slično i za svoj trpezarijski sto.
|
|
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 22.12.2008 19:40:52
|
|
|
|
Jeca*
|
Baš je lepo
|
|
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 22.12.2008 19:47:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Thanks...
|
|
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 19.11.2009 13:09:09
|
|
|
|
Maya21
|
Jao baš se lepo zahuktava praznično raspoloženje ja obožavam Božić, novu godinu... Obavezno pravim mojima i sebi aranžmane za sto, kad nađem slikice od prošlih godina postaviću ih
|
|
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 19.11.2009 13:12:55
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Ja ću ove godine sama da napravim nešto za trepezarijski sto i slikaću pa ću vam pokazati
|
|
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 19.11.2009 13:14:35
|
|
|
|
magnetic
|
Da ne poverujes,jos samo mesec i po dana do N.Godine(i manje).Kako vreme leti. Obozavam zimske praznike .To je jedino sto volim od zime
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 19.11.2009 13:20:35
|
|
|
|
marince1
|
kad sam videla naziv teme,pomislila sam na turisticke aranzmane za novu godinu ja nisam pravila aranzman,ni kitila jelku 100 godina,ali cu ove godine obavezno,zbog bebca. I recicu deda mrazu da ostavi i meni paketic bila sam dobra
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 19.11.2009 13:40:22
|
|
|
|
vodolija 82
|
joj ja obozavam aranzmane i moram ih imati,mada najvise se radujem Bozicu i tada sam najsrecnija,dok kitim badnjak,sama pravim aranzman za trpezarijski sto i jos masu drugih đakonija,imacete priliku da vidite.evo imam jedno slicicu badnjaka od prosle god.
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 19.11.2009 13:43:34
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: marince kad sam videla naziv teme,pomislila sam na turisticke aranzmane za novu godinu ja nisam pravila aranzman,ni kitila jelku 100 godina,ali cu ove godine obavezno,zbog bebca. I recicu deda mrazu da ostavi i meni paketic bila sam dobra Pa kako??? Ja ne mogu da zamislim Novu godinu bez jelke, još kao neki ludak kitim jelku 20-og decembra (kaže moja majka da sam gora od male dece )
|
|
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 19.11.2009 13:43:49
|
|
|
|
Lu
|
I ja ću ove godine da pravim nešto sama. Prošle sam godine sušila kolutove narandže i limuna i stavila ih u veliku zdjelu sa grančicam jele i još nekog dekorativnog suhog cvijeća i lišća.,nije bilo loše
|
|
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 19.11.2009 13:47:19
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: marince kad sam videla naziv teme,pomislila sam na turisticke aranzmane za novu godinu I ja
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 18.12.2009 17:23:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Kada sam se porodila, dobila sam cvetni aranžman od osoblja iz tatine firme. Bio je u velikoj stklenoj ... mmm... posudi (videćete na slici). To je zvrjalo prazno godinama, da ne pričam koliko prašine skuplja, u jednom momentu je služilo i kao akvarijum ali su ribice poumirale za 7 dana... Uglavnom, pre 3-4 nedelje sam pravila veliko spremanje i odlučila da ću tu "posudu" ponuditi baki, ako joj ne treba, bacam. Dojadilo mi ispiranje prašine iz nje svake godine. Baka je uzme, i kaže, napraviće neku novogodišnju postavku u nju. Mislim se, "Fino!, Samo da je ja više ne vidim!"... posle smo išle u merkur, ona ona je kupila malu lampicu, pa je posle kupila tone vate... kada jedan dan: eto postavke! Ja sam se oduševila! Žena bi mogla to da pravi i prodaje za silne pare! I kada se ugasi svetlo izgleda ovako (malo je mutno, molim, ignorišite )
|
|
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 18.12.2009 17:32:07
|
|
|
|
Maya21
|
Tasho za baku dala mi je ideju, ja obožavam da pravim novogodišnje aranžmane... Trebalo bi negde da iskopam cd sa fotkama od prošlih godina, da se pohvalim
|
|
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 18.12.2009 20:21:55
|
|
|
|
Maya21
|
evo ga jedan moj aranžman, druge ne mogu da iskopam u moru diskova mm
|
|
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 25.12.2009 21:32:25
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR I kada se ugasi svetlo izgleda ovako (malo je mutno, molim, ignorišite ) Ovo je meni idealno! Ja ne volim namerno da pravim nered po kuci, ovo zauzima malo mesta i ne rasipa se svuda. Ooooh, kako je idilicno.
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 26.12.2009 21:01:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Tashinoj baki za ideju, i Tashi sto je podelila sa nama, posto i ja imam takvu posudu, koja zvrji prazna. Jeste da nisam bas nesto kreativna, al od onoga sto sam imala u kuci-daj sta das
|
|
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 7.1.2010 20:37:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ga mamin bozicni, koji mi je svake godine prelep
|
|
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 7.1.2010 20:45:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Neđo draga... evo ga i mojih ruku delo. Moja ikebanica....
|
|
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 14.12.2010 15:24:44
|
|
|
|
Lu
|
Vidi vidi šta ovdje sve ima
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 14.12.2010 16:07:45
|
|
|
|
liliana
|
Ovo je prelepo!!! A ja kad sam videla naziv teme-mislila sam na turističke aranžmane za NG !!! Profesionalna deformacija!!!
|
|
RE: Novogodišnji aranžmani 14.12.2010 16:10:20
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ovo je prelepo!!! A ja kad sam videla naziv teme-mislila sam na turističke aranžmane za NG !!! Profesionalna deformacija!!! E i ja isto, reko taman da vidim sta ima za ng, jer nisam bas u toku
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Ime za decakaBreskvaKoje vam je najlepse?Petar (
27%)
Pavle (
25%)
Konstantin (
14%)
Saša (
16%)
Maksim (
10%)
Demijan (
7%)
Ukupan broj glasova: 382Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!