vanesicak
|
Pozdrav svima, Adriana 83, prelijep stomacic, citam da si se udebljala samo 7 kg odlicno!!! Ti tvigi i blagoslovena ste stvarno privele kraju :*** Smeskic mislila sam da su muke sa povracanjem prosle :( Bulka i bokicans, puno znaci kada imamo nekoga ko je sve ovo prosao, puno vam hvala na savjetima i iskustvima koje dijelite sa nama... Kod mene nema nista novo, rastemo... Oporavila sam se od amino... i sada polako idem u setnjicu, mada poslije svake setnjice koja nije duza od sat vremena osjecam kako mi se tijelo raspada. Ako slucajno lezim na ledjima dok gledam tv obavezno me ukoci desna noga jedva se pomjerim iz tog polozaja. Mislim da cu imati vecih problema sa kicmom kasnije, ali isto tako se nadam da cu pronaci rjesenje i za to. Inace udebljala sam se 7-8 kila vec :(, a prilicno pazim na ishranu. Sve me svrbiiii, pogotovo poslije tusiranja dodje mi da poderem kozu. :) Ostalih tegoba nema... Bebice jos uvijek samo ja osjetim, muzic cesto mazulji stomak i zakljucio je da im on dodje kao bensedin, tada su skroz mirne, kaze tajo... vidis koji autoritet vec sad :))))). Polako razmisljam o kupovini tj. nabavci stvarcica, ponudile su mi se prijateljice, jedna je cak maminka blizanaca, ona mi je rekla dati kolica i to neka "bjesna", ja sam mislila kupiti ona sto idu uporedo koa kod tebe Bulka, to mi se cinilo sladje, ali kada vec dobijam ne bunim se ikao su ona jedna za drugim bebacom. Ta prijateljica mi nudi jos nekih stvarcica i to mi je od velike pomoci. Jedna mi nudi ormaric za presvlacenje druga krevetac, tacnije krevetac cu dobiti od svog rodjenog brata, i za sada kontam da prvih par mjeseci bebe provedu zajedno dok se ne skontam kako cemo srediti sobu, jer je jako malena. Stan je trosoban, u jednoj sobi su moje cure u drugoj smo muzic i ja i ona je bas mala moze da stane bracni krevet i ormar i to je sve, i imamo veliki dnevni boravak sa trpezarijom kuhinjom sve zajedno... Odlucili smo da izbacimo nas veliki bracni i da u toj maloj sobi napravimo malu djeciju sobu za male bebe, a mi da se preselimo u dnevni boravak pa na razvlacenje :) Ipak na pocetku bi u toj maloj sobi "instalirala" jednu veliku fotelju na razvlacenje da budem sa bebicama kada dodjem iz bolnice i dok se malo ne oporavim i ne udjemo u stos. Kasnije tu moze da spava i muzic, baka, bilo ko ko dodje u ispomoc :) a poslije mozemo izbaciti fotelju a ubaciti drugi krevetac. Uh ja vas smaram :) a u svojoj glavi sam napravila pravi plan. Tako... Vec se bavim tim mislima, kad poceti sa opremanjem te male sobice, mislim tamo kada budem u sedmom - osmom mjesecu da cemo krenuti u realizaciju :) Uglavnom raduju me te misli, oko mene svi su jako pozitivni i srecni, niko ni u mojoj ni u muzicevoj porodici nije imao blizance pa smo mi sada u centru paznje :) Eto da ne mislite da nisam tu, citam redovno, ali nekih spec novosti nemam pa i ne pisem. Javicu vam se sigurno kada za desetak dana budem isla na kontrolu da vidim bebice. CMOKA
|