vanesicak
|
Evo mene opet u pet :) Nisam ni sumnjala da ce vam se svidjeti bubamarice. Ja sam juce imala bas naporan dan, isla sam na kontrolu stitne, hormoni se vratili u normalu, doktorica prezadovoljna. Poslije toga sam slucajno saznala da moj gin ne radi sljedece sedmice, kada mi je zakazana kontrola, vec da radi drugu smjenu juce, tako da sam direktno sa nuklearne otisla gin. Bebice su ok, napreduju, poslije amino nije bilo nikakvih komplikacija, jedino sto cu rezultate cekati do daljnjeg... Onda reko kada sam vec tu, na klinici idem do nase drugarice ringerajice, pa sam kod nje bila u sobi sat ipo :) Ona je super, samo su joj otkazali CR, nece biti danas nego u pon. Malo ju je to iznerviralo, ali ja mislim da su doktori dobro odlucili jer, petak je, pa vikend... Doktor joj je rekao da je bolje da sacekaju do ponedjeljka jer tada su svi na okupu, a ne samo dezurni doktori, misli na pedijatre i ostalu ekipu... I ja mislim da je bolje da bude u pon, a ona kaze ja se taman psihicki pripremila :( malo ljuta na doktore :). Sve u svemu pod njihovim je nadzorom, pa ako bebice krenu prije ponedjeljka ne treba da brine :) Ja cu i danas do nje, malo mi zao jer su njeni dalje pa ne mogu svaki dan da dodju... Poslije dugotrajnog obilaska klinike od doktora do doktora pa i posjete morali smo u nabavku, jer smo to vec odgadjali dva dana, tako da sam direktno otisla u Tempo, hodala, i kada zavrsismo to, dolazimo kuci kad ono gosti :) Bas veselo, komirala se kada su otisli. Doktor mi je napomenuo da se cuvam, da ne pravim nikada nagle pokrete da se ne istezem, skacem :) ovo ono... Kaze da mi je stomak prilicno veliki, valjda sama materica se razvlaci vise zbog ranijih poroda, kako on rece, tolerantnija je :) pa da ne trazim djavla. Narucio me tek krajem ovog mjeseca na pregled, ovaj put i ginekoloski, ne samo UZ, da vidimo kakvo je stanje grlica. Toliko od mene, u ovo maglovito RANO jutro iz BL CMOK
|