Peace* -> RE: Bronhitis (19.3.2014 13:13:47)
|
10.04.2012. IZVORNA PORUKA: Anoniman Mi smo užasno. On je sve gore. Bili smo juče kod pulmologa, gadan bronhitis, inhalacije Berodualom na 4h, i Singular svako veče narednih 6 meseci. Međutim, Singular granule za decu od 6m do 6god se ne mogu nabaviti, preko veze smo našli tablete za žvakanje (2-6god), sa ukusom višnje, kao bombone su, ali M ima nagon za povraćanje od njih, šta on duša zna šta su bombone? Tako da je umesto singulara dr rekla 2 pufa Flixotide-a ujutru i dva uveče. Nakon inhlacije bude malo bolje nekih 2 sata, treći sat onako, a četvrti se već guši, i jedva čekam sledeću inhalaciju. [sm=smiley19.gif] OČAJNA SAM! Sada se veća dal da mu daju kortiko venski, da smire stvar. Od toga bi momentalno bio bolje. Pride ima virusnu infeciju grla, zuva ga temperatura, ne jede već dva dana, samo hleba i slanine traži, i to pojede pola parčeta i neće više. Mleko je smanji na max 100-150ml. Jedva sam mu juče uglavila malo ručka na prevaru. Ono što je dobro je da pije dosta tečnosti, pu pu pu da ne ureknem. Tada je dobio injekcije Urbasona, i uveden mu je Flixo, prvo 2x2, pa je posle smanjen na 2x1, kao što i sada uzima. 08.10.2012. IZVORNA PORUKA: Anoniman Bili smo kod pulmologa na 6to mesečnoj kontroli. Pluća čista, ali pošto zrelo kašljuca, da inhalacije berodualom nastavimo još 2-3 dana na 12 sati. Flixotide ostaje 2x2 još 3 meseca kada je sledeća kontrola. Kaže, ako ne bude imao bronhitise, smanjiće mu dozu tada, kako bismo polako težili ukidanju istog. Kaže, bolje da je na terapiji kako bi mu se disajni organi lepo razvili, jer česti bronhitisi to otežavaju.
|
|
|
|