Anoniman -> RE: Bronhitis (22.11.2010 13:29:27)
|
IZVORNA PORUKA: Tash Mare ima bronhitis! Na 6 sati inhalacija fiziološki 1,5ml + berodual 0,2ml, između samo fiziološki. Lupkanje po leđima u stavu sa glavom na dole. Bisolvon kapi 2x3 kapi, da iapovraća ili iskaki šlajm. Kontrola sutra u 13h. IZVORNA PORUKA: Jeca RR kako bre sad to??? IZVORNA PORUKA: Ana RR A joooj bre Tash pa dokle više? IZVORNA PORUKA: Tash Pa spustilo mu se iz grla na pluća. Ma, znala sam ja to još juče, videlo se po njemu, i zvala me je juče dr, kaže, ceo vikend misli na njega pa da pita kako je, ja kažem, ona rekla da uključim berodual u inhalaciju, na 8 sati. Tako da sam ja sa berodualom počela juče. Danas je pomerila na 6 sati, izgleda je gore nego što je mislila. IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: Tash Mukica, znaš kako kašlje. Videh na FB malopre ... A baš si pisala da je Luka imao probleme , a Marko bio ok ... I eto sad i Markić ... Ja sam imala bronhitis kad sam bila mala , i sećam se da je moja mama imala nbeku luuudo dobru alternativu , rekle joj neke strinke sa sela ... Ako te zanima - mogu pitati , moja mama dan danas priča kako je mene to spasilo ... Mislim da je naka mazalica na predeo grudi , nisam sigurna ... IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Tash Mukica, znaš kako kašlje. Ebemu miša baš mi je žao Proći će, samo ne znam zašto mi ne veruju kada kažem da škripi u plućima, zašto onda svi kažu "ma on je mali se zvuk prenosi po celom telu"... Ja sam astmatičar, ja čujem kad je iz pluća, ja sam juče uzela pumpicu bar 3 puta jer mi njegovo disanje izaziva gušenje... IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ja mislim da je svinjska i guščija mast najbolja, al da nadješ od nekoga ko ima svoje životinjke a ne ona kupovna, pa na prsa, i malo u flašicu pomiješano s mlijekom Tasho pa probaj IZVORNA PORUKA: Tash Bubo, možeš pitati, ali je verovatno svinjska mast pa platnene krpe i tako preko noći.
|
|
|
|