dunja RR -> RE: Štitna žlezda (8.12.2012 1:37:03)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Pre VTO, internisti je bila sumnjiva moja štitna žlezda, delovala joj je spušteno, ali nismo imali vremena da proveravamo jer sam otišla za Segedin. Sada su mi se simptomi vratili, boli me vrat, teško gutam ..opada mi kosa od pre par meseci, taman kada su počeli ti problemi sa gutanjem. Doktorka mi malopre ispipala vrat i kaže da imam neki čvorić sa desne strane, dala mi je da uradim hormone, bris grla, i uz štitne. Videćemo šta se dešava. Imam i zadah iz grla kada god se aktiviraju ovi simptomi. Dr. kaže da nije krajnik jer je previše nisko .. Bila na UZ i štitne i abdomena (jer mi je internista rekla da su joj štitna i jetra sumnjivi), i doca detaljno pregledao, kaže štitna milion posto uredu, nema potrebe da ponavljam hormone jer štitna baš lepo i normalno izgleda, a i hormoni su do sada bili u redu. A i kosa ne opada više, biće da je ipak bilo trenutno .. I jetra, i pankreas, i bubrezi, slezina, sve je super, tako da sam sada mirna. Znači, i dalje muku mučim samo sa jednom boljkom-endometriozom, ostalo funkcioniše kako treba, i me happy [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|