Filadendronka -> RE: Pomoć bebi sa grčevima (8.5.2019 7:31:42)
|
Dunja, saznala sam cenu za Lefax. Od 50ml je 10e, a od 100ml je 17e. A kako se upotrebljava, da ne prevodim nemacko uputstvo? Moze drugarica da mi kupi, ali imam jos Coliefa za dve nedelje. IZVORNA PORUKA: dunja RR Auuu, skupooo! Nama pomaže Lefax, kupila mi drugarica u Berlinu 2 kutije, ali ne znam koja je cena, nije htela da uzme novac. Pre toga smo probali Gas Bimbi, oko 700 dinara je kutija. Nisam sigurna da li ej pomogao jer smo ubrzo dobili Lefax. Preksinoć se celu noć uvijala mukica, tek u 9.30 ujutru smo zaspale. Ujutru sam joj dala Lefax, iskakila se i zaspala, tek posle 9. IZVORNA PORUKA: Rosita IZVORNA PORUKA: Rosita Jeste vala gadno, D mi je imao 6-7 m grčeve, a N oko 2 m. Sa mecec i po otprolike počeli smo colief. Bogatstvo smo dali. Slali nam poklone uz kapi, eto toliko smo poručivali. Njemu je to pomoglo. A starijem nisam ništa davala. Namučio se za sve pare. Mislim da se jedino batke više namučio. Evo ga, čvrst je i očeličen 😁 Ponoviću, naplaćali smo se kao niko za colief. I nema unutra 360 kapi kako piše, sigurno. 3 kapi su bile prava mera za N, smanjivali posle do izbacivanja, ali 4 meseca smo poručivali. Ajde da je bilo i 1 u 10 dana, to je 30000 minimum da smo dali.
|
|
|
|