|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: buducnost-istina ili teorija zavere
4.5.2011 23:26:28   
Brand new mama
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Pazi: prekinuli su Trampovu emisiju the apprentice da jave vest da je Osama ubijen: sve to pred izbore...Obama sad dobije dosta novih pristalica, zbog toga sto je "uhvatio" ovog...

bas sam htela da pitam ko je sa RR otkucao Osamuuser posted image Bas ste ga prije par dana pominjale. Ali sa druge strane-i nase gore list,Ivica Prascic,Dacic,je prvi dan na funkciji glavnog i odgovornog uhvatio Karadzica u sred tihovanja u busu za Bataju.Tako da se to svodi na isto...
A sto se tice slike o Srbima u svijetu-same shit.Kao i mi,i drugi ljudi imaju pravo da imaju predrasude.A jedna prijateljica,Madjarica,ciji je djed Srbin iz Vojvodine,kaze za njega da su ga smatrali nabusitim i sli,jer je Srbin(sto se svidjalo njenoj bakiuser posted image ) Sorry zbog nesredjenih recenica-nesredjene su mi misliuser posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 451
5.5.2011 13:23:11   
Shishica
Ja sam blago receno prestrasena user posted image

Koliko god da necu da verujem..gledam sta rade ovi ludaci sa zapada i istoka.. slusam o tom glupom oruzju... sa svih strana o 2012-oj...

Ne mogu da prihvatim da sam uzalud rodila to malo stvorenje.. i jos mnogo toga mi se vrti...
Prosto ne verujem da je ovo plan od Boga... nemoguce....

Sestre moje..dajte malo utehe user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 452
5.5.2011 13:28:32   
Shishica
Kad niko nece ja cu samu sebe da tesim:

Moskovska patrijaršija smatra da vjernici ovakvim predviđanjima ne trebaju poklanjati pažnju, i preporučuje im se da čitaju Bibliju, u kojoj toga nema.

Predviđanja da bi se "kraj svijeta" mogao dogoditi 2012. godine nemaju nikakvu vezu sa kršćanstvom, a onaj tko iznosi takve poruke, izvan je svake evangelističke logike, poručio je visoki predstavnik Moskovske patrijaršije.

On je upozorio da u Novom zavjetu piše da o "danu i trenu nitko ne zna, ni anđeli nebeski", već samo Bog.
Kako je prenijela Vjerska informativna agencija (VIA), u ruskim medijima i javnosti se već mjesecima spominje "kraj svijeta" 21. prosinca 2012. godine, pozivajući se pritom na drevna babilonska računanja, na kalendar Maja ili na Nostradamusa, odnosno bugarsku "proročicu" Vangu.

Dekodiranjem teksta "Otkrovenja svetoga Ivana Bogoslova", posljednje knjige Novoga zavjeta, kako se navodi, također se dolazi do datuma kraja zemaljske civilizacije između travnja 2012. i travnja 2013. godine.
Neki ruski mediji navode da će odlučujuća biti magnetna bura koja će paralizirati Zemlju, zbog utjecaja planete Niburu, a da je početak toga upravo potres u Japanu.

Moskovska patrijaršija smatra da vjernici ovakvim predviđanjima ne trebaju poklanjati pažnju, i preporučuje im se da čitaju Bibliju, u kojoj toga nema.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 453
5.5.2011 13:29:49   
viking
Ja ne verujem u sve to, ali ja inače nisam sklona "verovanju" pa je i razumljivo. I ne plašim se.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 454
5.5.2011 13:33:01   
pepeljuga
Ja verujem da ce biti smak sveta. Ali mislim da ce nas da zaobidje, nas sve zanimljivo zaobidje user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 455
5.5.2011 13:35:19   
minavb
Preziveh dva smaka sveta, prezivecu i 2012.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 456
5.5.2011 13:38:15   
Anoniman
Je l' bilo samo dva? Ja se sećam onog 1997. u oktobru, pa posle još jednom išla priča... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 457
5.5.2011 13:39:05   
minavb
Znam da su bila dva ali se uopste ne secam kada, toliko su strasni bili.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 458
5.5.2011 13:39:48   
LillyT
IZVORNA PORUKA: minavb

Preziveh dva smaka sveta, prezivecu i 2012.user posted image

Treća sreća.

Ja ne verujem u te stvari, a ovde je sve propalo pa će i taj smak sveta

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 459
5.5.2011 13:41:37   
viking
LilyT, zdravo zboriš. Ne umemo ni da propadnemo kako treba user posted image

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 460
5.5.2011 13:41:54   
pepeljuga
Ja znam da je jedne godine bio najavljen u vreme kad sam bila na moru, pa sam zvala mamu i pitala "je l' bio tu smak sveta, ovde nije" user posted image

Ma ako bude, bude, bicu nafrizirana u prvom redu user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 461
5.5.2011 13:42:37   
Olga75
ja se tih silnih smakova sveta ni ne secam user posted image
a kad bude bice i dovidjenja

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 462
5.5.2011 13:44:18   
Anoniman
Ja baš bila u Parizu (zato se sećam) pa išli na Ajfelov toranj-taman se spremili da se oprostimo u velikom stilu, kad ono ćorak user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 463
5.5.2011 13:45:13   
Shishica
user posted image
E tako i ja mislim kako ce nas zaobici user posted image

A hajde jos nesto za one koji veruju u Boga:

1. ''Спаситељ света, упознајући ученике Своје са знацима који наговештавају Његов скори Други долазак, рекао је: '' Тада ако вам неко каже: овдје је Христос или ондје, не вјерујте... И рећи ће вам: ево га овдје или ено га ондје, али не одлазите нити тамо јурите. Јер као што муња сине с неба, и обасја све што је под небом, тако ће бити и Син Човечији у Дан Свој!“ (Mat. 24, 23-27; Luk. 17, 23-24). 2. „Када чујете да је на земљу дошао или се на земљи јавио Христос - знајте да је то антихрист! - преподобни Зосима 3. „Доћи ће Господ“ рекао је Свети Јован Дамаскин, „са Небеса на онај начин на који су Га Свети Апостоли видели да узлази на небо“ (Тачно изложење православне вјере, књ. IV, 26) „Доћи ће савршени Бог и савршени човек, са Славом и Силом. Нико нека Га не очекује са земље, него свак нека Га очекује с неба, како је Он Сам потврдио“

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 464
5.5.2011 13:45:37   
Anoniman
Maje su krive za sve, naložiše ovoliki narod, a u stvari ih mrzelo da završe kalendar user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 465
5.5.2011 13:52:15   
viking
Ako već veruješ, zašto se plašiš?

IZVORNA PORUKA: Shishica

A hajde jos nesto za one koji veruju u Boga:

1. ''Спаситељ света, упознајући ученике Своје са знацима који наговештавају Његов скори Други долазак, рекао је: '' Тада ако вам неко каже: овдје је Христос или ондје, не вјерујте... И рећи ће вам: ево га овдје или ено га ондје, али не одлазите нити тамо јурите. Јер као што муња сине с неба, и обасја све што је под небом, тако ће бити и Син Човечији у Дан Свој!“ (Mat. 24, 23-27; Luk. 17, 23-24). 2. „Када чујете да је на земљу дошао или се на земљи јавио Христос - знајте да је то антихрист! - преподобни Зосима 3. „Доћи ће Господ“ рекао је Свети Јован Дамаскин, „са Небеса на онај начин на који су Га Свети Апостоли видели да узлази на небо“ (Тачно изложење православне вјере, књ. IV, 26) „Доћи ће савршени Бог и савршени човек, са Славом и Силом. Нико нека Га не очекује са земље, него свак нека Га очекује с неба, како је Он Сам потврдио“

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 466
5.5.2011 13:55:07   
jance
pa da, mislim da je neko bas bio i postavio taj vic u Viceve, ja umrla os smeha user posted image .. to sto ljudi nisu dalje napisali kalendar ne mora da znaci ama bas nista...

inace sam kao mala imala fobiju od kraja sveta, secam se da sam se jednom prejela na svadbi pa sam sanjala kako se koka-kola izliva iz oblaka i sve nas poplavljuje user posted image
jedva su me dozvali pameti kad sam se probudila od silnog straha....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 467
5.5.2011 13:58:54   
minavb
IZVORNA PORUKA: viking RR

LilyT, zdravo zboriš. Ne umemo ni da propadnemo kako treba user posted image
user posted image
bice skoro a i nije neka steta

< Poruku je uredio minavb -- 5.5.2011 13:59:49 >

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 468
5.5.2011 14:08:48   
pepeljuga
pa sam sanjala kako se koka-kola izliva iz oblaka i sve nas poplavljuje

uuuu, ja sam kokakolicar, meni bi ovo bilo super user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 469
5.5.2011 14:27:19   
indy_25
Ma daj sishice jel vjerujes da ce biti 2012 smak svijeta user posted image Ja ne vjerujem u te stvari cak ne vjerujem dace ikada biti smak svijeta. Ustvari pojma nemam al znam da sam se za svog dosadasnjeg zivota naslusala puno puta kao da ce smak svijeta pa nikad ne bi.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 470
5.5.2011 15:47:05   
Shishica

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ako već veruješ, zašto se plašiš?

Prvi put uplasila sam se kad sam videla da o tome pricaju i neka svestena lica.. a onda sam cituckala i na RR.. pa mi se sve pomesalo.. e onda sam vas molila da me tesite, pa sam krenula i sama da njuskam da bi se tesila i tek sad nasla to sto sam ovde stavila..

Tako da mi je lakse..

A ovde o veri necemo ima druga tema za to, a i tamo ne idem jer tu nema sta da se diskutuje i nemam zasto nekoga da ubedjujem u nesto...ili covek vidi ili ne vidi... to je tako.. a ja sam videla vise puta..tako da... verujem user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 471
5.5.2011 15:50:46   
viking
Ne, ne, pogrešno si shvatila, nema potrebe da me ubeđuješ, ovo je bilo najnormalnije pitanje, kao bilo koje drugo, bez namere da se ubeđujemo. Bilo mi je kontradiktorno, zato sam pitala.

< Poruku je uredio viking RR -- 5.5.2011 15:51:12 >

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 472
5.5.2011 16:00:15   
Shishica
Nisam ja mislila na konkretno tebe, znam zasto je postavljeno pitanje..

A jesam onda pojasnila ili nisam? user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 473
5.5.2011 16:01:06   
viking
Jesi, draga. I nemoj da se plašiš user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 474
5.5.2011 16:07:42   
Shishica
Pa dobro ajdeee... user posted image user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here