|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: buducnost-istina ili teorija zavere
30.4.2011 17:26:33   
minavb
IZVORNA PORUKA: Olga RR

znas sta Bubo , nije u redu da pravimo sprdnju od ove teme
zaver ili ne ali vanzemaljski zivot mora da postoji jer koliko slicnih planetarnih sistema sa slicnim uslovima ima , znaci mora da postoji

Ovo isto, samo na drugi nacin, ja napisah na nekoj od stranica. Mora da postoji.
E sad, ako su i neki ikad dosli do nas, tehnoloski su mnooooogo napredniji i sumnjam da bi svracali da nam pomognu, vec da nas asimiluju, sto bi rekli Borgovi.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 401
30.4.2011 18:31:41   
Verus
Ja mislim da je veoma moguce da smo eksperiment vanzemaljaca koji je uspeo, tj odrzao se u zivotu, nastavio da evoluira itd.  Kad samo pogledas, bilo koju funkciju u telu, kad pogledas razvitak embriona, svaku biohemijsku reakciju u celijama TOLIKO je savrsena i perfektna da se svaki put user*** od divote.  A opet, TAKO krhki..tako je lako ubiti coveka, uzeti mu taj isti, savrseni zivot. 

Sto se tice eksperimenata rade se non stop, i sto znamo a svasta i sto ne znamo...Samo jedan mali primer:  razlog sto covek moze da oplodi zenu, sto pas moze da oplodi samo psa itd. lezi u specificnosti omotaca sperme i jajne celije, da ne ulazim u detalje...elem, kad se to ukloni (a moguce je u laboratoriji i stalno se radi tokom IVF-a), moze se bilo koja jajna celija, oploditi bilo kojom spermom.  Kapirate?  Naravno, tvrde da "stvorenja" stvorena tim putem nisu viable ili ti sposobna da zive, ALI ko zna?    Takodje, mogucnost koriscenja jajnih celija i jajnika abortiranih fetusa za oplodnju, i u svrhe transplantacije jajnika=moguce, potpuno.  Da li je radjeno? Paaa navodno nije jer nije eticki.  Sigurno jeste, "iza zavese".  I drugi takvi uzasi. 

Procitajte vise o Tuskagee eksperimentu vodjen od strane americke vlade, sa tim, da je deo radjen i u Gvatemali 40tih godina, za cega se americka vlada javno izvinula oktobra 2010.  MOja poenta je da ih boli uvo i za njihove a ne za druge.

Sto se tice neizlecivih bolesti...Ne verujem da lek za sve postoji.  Znaci, puno ljudi, koji rade u institutima takve prirode su doktroi, naucnici, i nisu svi deo zavere, nisu svi deo vlade neke zemlje itd.  Svako nosi celije raka u telu, ili genetiku da ima rak, pitanje je samo aktivacije istih, nije sve bas tako crno i belo.  A za AIDS?  Taj mali virus tako brzo mutira i brzo se prilagodjava da je vrlo lako, da je tesko naci lek za isti.  Verujem da je napravljen vestacki.  On je prakticno izmenjen virus influenze. 

Blago vama kad mozete da kuckate tako puno, ja imam moj vremenski "prozor" od sat i po dok mi H spava, i tu moram SVASTA da uguramuser posted image   Al uzivam da vas citam, mnogo ste pametneuser posted image
IZVORNA PORUKA: Olga RR

on smatra da je zivot na Zemlji nastao panspermijom i da nas vanzemaljski tvorci obilaze s vremena na vreme i da su oni odgovorni za izgradnju piramida u Gizi , da su bili u dirrektnoj vezi sa civilizacijama na tlu juzne Amerike , i u stvari svugde nalazi vezu
cak je nekoj negovoj knjizi ( davno je bilo kad sam citala a omatorila pa zaboravila ) ima fotografija freske iz Decana za koju on tvrdi da je slika astronauta u raketi i taaako

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 402
30.4.2011 21:22:02   
Anoniman
user posted image Verka...

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 403
2.5.2011 17:16:32   
minavb
Drugari, Osama Miladin je mrtav kazu ameri. A sta vi kazete?

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 404
2.5.2011 17:22:20   
Mishica 77
Možda i jeste mrtav ali ideja živi i dalje. 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 405
2.5.2011 17:23:29   
jelena038
sva sam se potresla.. user posted image

kazem da je i on imao papire BiH pre mene, eto to kazem. posle kad sam ih dobila, svi su me zezali da se Bin Laden odrekao drzavljanstva, iz protesta user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 406
2.5.2011 17:31:31   
dunja RR

Ne znam šta da mislim - prvo Gadafijev sin ubijen, pa mu unuke ubili nA spavanju, ćerku ako se dobro sećam još pre 20 godina ubili Ameri......

Evo jednog zanimljivog filma, koga zanima i ko ima strpljenja; pun je tehničkih detalja i dokaza da je rušenje bliznakinja i napad na Pentagon nameštaljka

KLIK

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 407
2.5.2011 17:42:17   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: minavb

ja verujem da su ga ubili -jer njegovo ime vise nema funkciju tolikog zgrazavanja..imaju nove mete(bilderbergovci)pa ce se u skladu sa tim naci neki novi osama bin laden

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 408
2.5.2011 22:22:47   
Anoniman
Ja ne mogu da se oduprem utisku da je on umro prirodnom smrcu. Covek je bio bolestan...A sad, i jos jednom, i opet i nanovo, Amerika je mornar Popaj, a svi ostali krsni Badza koji na kraju dobije po P.

(odgovor članu anuksunamun)
  Direktna veza do poruke: 409
2.5.2011 22:27:48   
anuksunamun
xexexxex taman tako...ja smatram ljude koji se pojavljuju u javnosti kao predstavnici bilo kojeg vrha(politickog,vojnog,ekonomskog,"teroristickog).marionetama...jer se neko sasvim drugi igra saha na planeti ..ami srtnici imamo amove +tv + mediji raznog tipa ,ispiranje mozga ,i veze nemamo o cemu se radi...a za Osamu ,mogu da kazem _Bog da mu dusu prosti....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 410
2.5.2011 22:31:12   
Anoniman
I ajmo sad opet u lanac:
Amerika-pohlepa-zavera-dzihad-Osama-Amerika-mrtav Osama-lazni dzihad (zbog osvete)-revansh majke svete Amerike nase-oj naftice i resursiuser posted image -Amerika

Zna se ko otvara i zatvara lanacuser posted image

Direktna veza do poruke: 411
2.5.2011 22:31:36   
minavb
Ja mislim da nije mrtav, ako je uopste i postojao, tj ako je uopste bio to sto su tvrdili da jeste. Cini mi se da su ameri davno iskonstruisali citavu pricu oko njega da bi imali neko opavdanje za napade na naftom bogate zemlje. Imam utisak da ce uskoro da objave da su ipak ubili njegovog dvojnika, a da im je ovo sluzio za skretanje paznje sa Libije.

Direktna veza do poruke: 412
2.5.2011 22:32:57   
Anoniman

Ja mislim da nije mrtav, ako je uopste i postojao, tj ako je uopste bio to sto su tvrdili da jeste.

A moze biti i touser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 413
2.5.2011 22:42:04   
minavb
Sve ce da urade da obezbede svoje puteve droge i nove izvore nafte. Pih!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 414
2.5.2011 22:45:36   
indy_25

IZVORNA PORUKA: verolino

Ja mislim da nije mrtav, ako je uopste i postojao, tj ako je uopste bio to sto su tvrdili da jeste.

A moze biti i touser posted image

Isto to sam rekla mom muzu jutros ni ja ne vjerujem da je mrtav user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 415
2.5.2011 22:47:25   
Anoniman

Sve ce da urade da obezbede svoje puteve droge i nove izvore nafte. Pih!

Ne treba nam Avganistan i chicha Laden, eto nam ispred nosa Kosova...Ista namera, ista sredstva, isti cilj,  ista propast...

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 416
4.5.2011 20:17:49   
dunja RR

Nađoh ovo:

"Американци су нам убили брата и троје наше деце, а да би прикрили тај злочин, намерно су пустили информацију да су убили Осаму бин Ладена! Бин Ладен је одавно мртав, али им је и такав послужио да се иза њега сакрију", изјавио је Мухамед ел Гадафи, брат од стрица либијског вође Моамера ел Гадафија     Тек што је уследило званично саопштење НАТО пакта да либијски лидер Моамер Гадафи не представља мету, уследило је нешто слично ономе што се догодило и 1986. год. Наиме, авијација Нато пакта је намерно циљала дом породице Гадафи, приликом чега је страдао син либијског вође и троје његове унучади. Амерички министар одбране Роберт Гејтс изјавио је следеће: “он (Гадафи) није директна мета авиона НАТО-а, који ће, међутим, наставити да гађају командне центре”.[1] Да ли дом Гадафијеве породице и спаваће собе његове унучади спада у „командне центре“ сасвим је природно питање које може уследити након ове циничне изјаве америчког Министра одбране. Наиме, приликом поменутог ратног злочина убијени су најмлађи син Моамера Гадафија Сејф ал Араб и троје његових унука док је сам Гадафи лично био у згради током напада али је неким чудом поново преживео директни напад.  

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.5.2011 20:19:29 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 417
4.5.2011 20:24:23   
marince1
Meni je tuzno to za Gadafijevu porodicu i tuzno je to sto ceo svet to gleda...i gleda i samo gleda user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 418
4.5.2011 20:30:57   
minavb
IZVORNA PORUKA: dunja RR

"Американци су нам убили брата и троје наше деце, а да би прикрили тај злочин, намерно су пустили информацију да су убили Осаму бин Ладена! Бин Ладен је одавно мртав, али им је и такав послужио да се иза њега сакрију", изјавио је Мухамед ел Гадафи, брат од стрица либијског вође Моамера ел Гадафија    

Istina.
Nesto sam razmisljala, ko ce da zastiti one na koje se Amerika nameraci? CItav svet samo gleda i nikako ne reaguje. user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 419
4.5.2011 20:34:49   
Verus
Sinoc sam uz spremanje slusala cnn, pa ne stigoh da vidim ko je covek i koje mu je ime...naime, amerikanac, stariji, je govorio o tome kako mesanje u tudje poslove, i tudje zemlje, sve ono sto ameri rade, apsolutno nema veze sa njihovim dobrim namerama,....i sl.. bila sam wooow kakvu petlju ima, tako direktno na tv ono sto mnogi misle, bas me zanima sta ce mu se desiti....volela bih da sam mu ime uhvatila...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 420
4.5.2011 20:35:03   
zoća
čak smatram da je njihov produkt

Ja mislim da nije mrtav, ako je uopste i postojao, tj ako je uopste bio to sto su tvrdili da jeste. Cini mi se da su ameri davno iskonstruisali citavu pricu oko njega da bi imali neko opavdanje za napade na naftom bogate zemlje. Imam utisak da ce uskoro da objave da su ipak ubili njegovog dvojnika, a da im je ovo sluzio za skretanje paznje sa Libije.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 421
4.5.2011 20:37:58   
Vika
Mi smo to iskusili na sopstvenoj koži, zapravo naši sugrađani. Kako recimo roditelji Milice ubijene na noši  gelerima doživljavaju objašnjenje "kolateralne štete"?

Rat je rat i u njemu se gine, ali je dodatno užasavajuće da se to naziva uvođenjem demokratije, pomaganjem pobunjenicima, Milosrdnim anđelom ili kako već sve ne!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 422
4.5.2011 20:39:18   
minavb
CNN je Trampova televizija koju on vrlo dobro koristi da izmedju redova pljuje Obamu, obzirom da ce se kandidovati na izborima.

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 423
4.5.2011 20:39:48   
zoća
opet Vika dobro poznata Američka ironija uvijena u zlatan papir

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 424
4.5.2011 20:42:32   
Vika
Mogu da se međusobno pljuju koliko hoće, ali su razlike među njima više stvar unutrašnjih pitanja, nego spoljne politike. Čini mi se jedino da su republikanci više "zainteresovani" za naftu, a demokrate za nas

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here