Verus
|
Ja mislim da je veoma moguce da smo eksperiment vanzemaljaca koji je uspeo, tj odrzao se u zivotu, nastavio da evoluira itd. Kad samo pogledas, bilo koju funkciju u telu, kad pogledas razvitak embriona, svaku biohemijsku reakciju u celijama TOLIKO je savrsena i perfektna da se svaki put user*** od divote. A opet, TAKO krhki..tako je lako ubiti coveka, uzeti mu taj isti, savrseni zivot. Sto se tice eksperimenata rade se non stop, i sto znamo a svasta i sto ne znamo...Samo jedan mali primer: razlog sto covek moze da oplodi zenu, sto pas moze da oplodi samo psa itd. lezi u specificnosti omotaca sperme i jajne celije, da ne ulazim u detalje...elem, kad se to ukloni (a moguce je u laboratoriji i stalno se radi tokom IVF-a), moze se bilo koja jajna celija, oploditi bilo kojom spermom. Kapirate? Naravno, tvrde da "stvorenja" stvorena tim putem nisu viable ili ti sposobna da zive, ALI ko zna? Takodje, mogucnost koriscenja jajnih celija i jajnika abortiranih fetusa za oplodnju, i u svrhe transplantacije jajnika=moguce, potpuno. Da li je radjeno? Paaa navodno nije jer nije eticki. Sigurno jeste, "iza zavese". I drugi takvi uzasi. Procitajte vise o Tuskagee eksperimentu vodjen od strane americke vlade, sa tim, da je deo radjen i u Gvatemali 40tih godina, za cega se americka vlada javno izvinula oktobra 2010. MOja poenta je da ih boli uvo i za njihove a ne za druge. Sto se tice neizlecivih bolesti...Ne verujem da lek za sve postoji. Znaci, puno ljudi, koji rade u institutima takve prirode su doktroi, naucnici, i nisu svi deo zavere, nisu svi deo vlade neke zemlje itd. Svako nosi celije raka u telu, ili genetiku da ima rak, pitanje je samo aktivacije istih, nije sve bas tako crno i belo. A za AIDS? Taj mali virus tako brzo mutira i brzo se prilagodjava da je vrlo lako, da je tesko naci lek za isti. Verujem da je napravljen vestacki. On je prakticno izmenjen virus influenze. Blago vama kad mozete da kuckate tako puno, ja imam moj vremenski "prozor" od sat i po dok mi H spava, i tu moram SVASTA da uguram Al uzivam da vas citam, mnogo ste pametne IZVORNA PORUKA: Olga RR on smatra da je zivot na Zemlji nastao panspermijom i da nas vanzemaljski tvorci obilaze s vremena na vreme i da su oni odgovorni za izgradnju piramida u Gizi , da su bili u dirrektnoj vezi sa civilizacijama na tlu juzne Amerike , i u stvari svugde nalazi vezu cak je nekoj negovoj knjizi ( davno je bilo kad sam citala a omatorila pa zaboravila ) ima fotografija freske iz Decana za koju on tvrdi da je slika astronauta u raketi i taaako
|