|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: buducnost-istina ili teorija zavere
4.5.2011 20:43:18   
Anoniman
Nije sva Amerika u pitanju. 80% njihovog stanovnistava nije imalo pojma ni gde se Srbija nalazi u periodu kad su nas bombardovali.
To je saka mega-ljudi koja upravlja svetom. I rade sta im je volja. Pa zasto su Rusiji uzeli Aljasku???Zato sto ima je bas lepa???Ne, nego zato sto je prebogata rudama, a pogotovo dijamantima.
A da li bi sad smeli na Rusiju da udare? Ne! zato sto bi to znacilo nuklearni rat.
Bahatost Amera je nepodnosljiva za mozak. A sve se vrti oko para. Samo ne znam zasto???Nece ih u grob odneti.Sem ako nam vanzemaljci ne donesu vakcinu za vecni zivot.user posted image  A i tu vakcinu bi neki na RR bojkotovali.user posted image Salim seuser posted image user posted image

(odgovor članu zoća)
  Direktna veza do poruke: 426
4.5.2011 20:45:07   
Vika
Jbg nisu uzeli Aljasku već je Ruje prodale za šaku jadauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 427
4.5.2011 20:46:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Vika

Jbg nisu uzeli Aljasku već je Ruje prodale za šaku jadauser posted image

Sio mu ga Djura. user posted image user posted image user posted image
Morali su....

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 428
4.5.2011 20:46:52   
minavb
IZVORNA PORUKA: verolino
 A i tu vakcinu bi neki na RR bojkotovali.

Ahahahahahauser posted image
Negooo, ja razumem amere. Ne razumem ostale kako mogu da gledaju da ovi uzimaju i komadaju zemlju po zemlju, naftu, rude... 

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 429
4.5.2011 20:48:23   
Verus
 Pazi: prekinuli su Trampovu emisiju the apprentice da jave vest da je Osama ubijen: sve to pred izbore...Obama sad dobije dosta novih pristalica, zbog toga sto je "uhvatio" ovog...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 430
4.5.2011 20:50:07   
Vika
Ko što obični smrtnici pljuju Amere pa igraju green card lottery (kao ja user posted image  ) tako se i ovi evropejčići presamićuju da što bolje izlože zadnjice!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 431
4.5.2011 20:50:20   
Anoniman
Sto vekovi dalje idu, tehnologija napreduje, ljudine postaju coveculjci, a tehnologija im je u mozgu. Osecanja vise nema-postajemo roboti sa maticnim centrom u Americi.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 432
4.5.2011 20:50:29   
Verus
vero 80% stanovnista nema pojma ni ocemu....ja mrzim da generalizujem jer sam puno puta u zivotu dozivela ne prijatnosti zbog toga sto sam iz Srbije...necu bre da me neko pljuje ili mrzi zbog jednog Milosevica ili koga vec...

A to za pare....eh istina, samo ne znam zasto...jeste da trebaju coveku, ali ni trunka srece nije u njima  (a znas, kad nemas para mislis da jeste...)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 433
4.5.2011 20:52:16   
Vika
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Pazi: prekinuli su Trampovu emisiju the apprentice da jave vest da je Osama ubijen: sve to pred izbore...Obama sad dobije dosta novih pristalica, zbog toga sto je "uhvatio" ovog...

Mora da nadoknadi ono što je izgubio najavom promenea oko zdravstvenog osiguranja koje verovatno dosta Amera smatra "crvenijim" no što su navikli. Ti si sigurno bolje upućena kakva je tamo klima

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 434
4.5.2011 20:52:36   
Anoniman

Ko što obični smrtnici pljuju Amere pa igraju green card lottery (kao ja user posted image  ) tako se i ovi evropejčići presamićuju da što bolje izlože zadnjice!

Mislim da je cilj isti, samo je situacija obrnuta-evropejcici se sisaju na celavo da se sto bolje uvuku u b*lju Americi.

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 435
4.5.2011 20:54:05   
Anoniman

vero 80% stanovnista nema pojma ni ocemu....ja mrzim da generalizujem jer sam puno puta u zivotu dozivela ne prijatnosti zbog toga sto sam iz Srbije...necu bre da me neko pljuje ili mrzi zbog jednog Milosevica ili koga vec...

Bila je moja drugarica u Kanzasu od 1999-2003god. Niko od ljudi koje je poznavala nije imao pojma da Srbija kao zemlja i postoji.

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 436
4.5.2011 20:54:43   
Vika
Verka, mislim da u zavisnosti od situacije praktikuju oba! Čas topdžija ,čas furundžijauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 437
4.5.2011 20:55:50   
Anoniman

Verka, mislim da u zavisnosti od situacije praktikuju oba! Čas topdžija ,čas furundžijauser posted image

Hhahahahahhahahahahahhahahaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zvanicno te obozavamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 438
4.5.2011 20:55:58   
Anoniman
Verus, nije baš svuda pravilo da su Srbi omraženi. Mnogi strendžeri nas doživljavaju kao ku*čevit narod koji neće u okove, koji se bori, makar i goloruk, koji mrzi nepravdu. Prznice smo, bahati smo, ali nedamo na sebe. Sad, negde nam to tretiraju kao vrlinu, negde, naravno, kao manu. Pa koju strani medalje dobiješ.

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 439
4.5.2011 20:56:52   
Verus
Znas kako znaju mnogi koje ja sretnem?  Kad spomenem Bosnu,i bombardovanje Srbije znaju....i nista dugo...tuzno...

Mada srela sam sacicu koji su zainteresovani za politiku, istoriju i sl i znaju puno o Balkanu...
IZVORNA PORUKA: verolino

Bila je moja drugarica u Kanzasu od 1999-2003god. Niko od ljudi koje je poznavala nije imao pojma da Srbija kao zemlja i postoji.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 440
4.5.2011 20:57:49   
Verus
Ma Obama nije nista ispunio sto je obecao, ljudi su totalno razocarani, pa je morao malo da podigne svoj rejting

Mora da nadoknadi ono što je izgubio najavom promenea oko zdravstvenog osiguranja koje verovatno dosta Amera smatra "crvenijim" no što su navikli. Ti si sigurno bolje upućena kakva je tamo klima

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 441
4.5.2011 20:58:24   
Vika
A ti to što ja volEm ankete...user posted image

Što se tiče ljubavi prema Srbima, nju su najbolje iskusili oni koji žive po belom svetu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 442
4.5.2011 20:58:48   
Verus
Bubo mislim da americki mediji uvek serviraju lose o onima koje napadaju (naravno)...tako tek od skoro su i drugi krivi u ratu i tako...uf da se ne doticemo te teme, zlo mi je...
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Verus, nije baš svuda pravilo da su Srbi omraženi. Mnogi strendžeri nas doživljavaju kao ku*čevit narod koji neće u okove, koji se bori, makar i goloruk, koji mrzi nepravdu. Prznice smo, bahati smo, ali nedamo na sebe. Sad, negde nam to tretiraju kao vrlinu, negde, naravno, kao manu. Pa koju strani medalje dobiješ.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 443
4.5.2011 20:58:51   
Anoniman
Mas-mediji su ucinili svoje. Oni i jesu najvece zlo covecanstva.

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 444
4.5.2011 21:04:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Da, ali pri tom za tu borbu obucavamo decu od pelena, pa oni od 5 godina nose nozeve za pojasom. Dzaba nam kur*evitost, kad uz to dobijemo i epitet koljaca i nasilnika.
Nikada necu zaboraviti 1998-mu...Bili smo u Grckoj na ekskurziji, a u hotelu sa nama su bili neki Italijani. prvo su bezali od nas dva dana, onda su "najhrabriji od njih" prisli nekim nasim devojkama (ja sam tu bila) i mic po mic, skontasmo da se oni nas plase, jer smo okarakterisani kao sto sam gore navela. Dzaba smo im objasnjavali, pravdali se..Jok...Neverica je bila na njihovim licima...Stereotipna misljenja ucine cudo.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 445
4.5.2011 21:06:58   
Anoniman

A ti to što ja volEm ankete...user posted image

Što se tiče ljubavi prema Srbima, nju su najbolje iskusili oni koji žive po belom svetu

Drugarica mi je zavrsavala  bas u periodu bombardovanja Geteovu gimnaziju u Frankfurtu. Jedina na casu zna odgovor na pitanje i jedina podize ruku, a predavac prvo pogleda da li se neko drugi javio, ako nije sam odgovori na pitanje. nemacki profesori su je tretirali kao go*no...
Ovo je samo banalan primer...Bilo je i strasnih stvari. Ne zelim o njima.

(odgovor članu Vika)
  Direktna veza do poruke: 446
4.5.2011 21:16:30   
liliana

Upravo tako!!!
Meni je 2000-te lik u Švajcarskoj rekao:" Pa vi izgledate normalno, ne kao što pričaju na TV!" user posted image Ma, jok-imamo 3 ruke i 5 nogu!!!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 447
4.5.2011 22:01:28   
Shishica
Eeeeee dzabaka mi jesmo pametni....... user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 448
4.5.2011 22:10:41   
minavb
Ja na skijanju u Austriji u sku skoli sa strendzerima, i jedna svedjanka me zacudjeno pita, kako je moguce da tako dobro govorim engleski. Kad je nisam odvalila onom skijom...
No dobro, ne pricamo o nama, pricamo o amerima koji komadaju svet. Nije mi jasno kako se npr francuzi ne zabrinu sto ameri polako grabe sve vise izvora nafte.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 449
4.5.2011 23:01:40   
liliana
Ja, uopšte , ne verujem da su oni ubili Bin Ladena. Pa, kak tak odjednom, čak su sve i kamere zabeležile! Ma, da...obavezno...A šta su čekali 10 godina?

< Poruku je uredio liliana -- 4.5.2011 23:04:30 >

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here