Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:58:01
|
|
|
|
gagana83
|
Dunja, novac i politika rekla bih. Ko sedi u fudbalskom savezu... ma bolje da cutim i ne nerviram se. Muslina im necu nikad oprostiti.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 22:02:36
|
|
|
|
Maraj
|
Kod nas sve "invalidi". I ovaj sa gipsom na ruci...
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 22:40:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo ko igra za naciju, srcem- Koreja, ništa im ne treba i pobede Nemačku. I Kostarika isto, igra 2:2 sa Švajcarskom. A mi nismo mogli.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 22:42:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Atek oni Panamci navijači, što ih je preko 10.000 došlo na kraj sveta da navija I kada su dali go protiv Engleske kod 6:1, a oni slave kao da osvojili prvenstvo.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 22:44:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Moj kum je golman, bio je u inostranstvu, pa se vratio ovde. Javlja juče da je u Singapuru, potpisao ugovor za neki klub, pobeže opet odavde kada je video stanje.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 22:55:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Sada gledam igru i golove Kostarike protiv Švajcarske, i ja pojma nemam kako smo ih pobedili Mogo sam ljuta. neću više
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 0:03:26
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Mili, ovo i jeste tako i to 100%, pa evo sada je ušao, neki Radonjić, koji Radonjić, niko nikada čuo za njega nije, a Bane Ivanović sedi na klupi. A svi se nešo lože kao dobra atmosfera u reptezentaciji. Kada bi se zezali. Smenjen Muslin, koji nas je ovde doveo, Smenjen Bane sa kapitenskog mesta. Baš kao da plešu, Brazilci! IZVORNA PORUKA: milicicak Dunja, navijamo i nadamo se da upadas u onaj uspesni procenat Meni nasi na svim utakmicama deluju kao da su dosli da se individualno sto bolje prodaju. Nema taktike, timskog rada, igre. A Brazilci su stvarno posebna fudbalska prica, mogu oni izmedju sebe da se svadjaju ali njihov fudbal je lep za gledanje, trener ima neku taktiku... Kod njih fudbal izgleda kao ples Ne diraj mi Radonjica
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 1:01:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Izvinte (dok sam skontala)
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 4:38:39
|
|
|
|
jess021
|
Zove se isto kao mm, zato kazem
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 6:17:21
|
|
|
|
mirana1
|
Da smo igrali ovako sa Svajcarskom i njih bi pobedili.
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 8:01:11
|
|
|
|
Maraj
|
Dakle...kuci...
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 8:22:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dakle kuci. To bi bilo to. Ja sam sad uz Brazil, Argentinu...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 8:25:10
|
|
|
|
emicaa
|
Ja prevenstveno uz Brazil,ali uz njih draga mi je i Spanija.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 9:03:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Skonth sinoć, da je prezime IZVORNA PORUKA: jess021 Zove se isto kao mm, zato kazem
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 9:08:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ja prevenstveno uz Brazil,ali uz njih draga mi je i Spanija. Da, da, i za Spaniju.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 9:09:50
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Dunja, novac i politika rekla bih. Ko sedi u fudbalskom savezu... ma bolje da cutim i ne nerviram se. Muslina im necu nikad oprostiti. Tako je. Krstajić je predsednikov čovek, šta dalje reći. Muslin sa pravom nije hteo u timu onog Sergeja, koji je btw za celu utakmicu imao dva pasa - toliko o čudu - ali Muslin nije bio "podoban". Gledam ostale reprezentacije, ljudi plaču zbog propuštenih prilika, kukaju, a naši juče kažu Bitno da se nismo obrukali! sa sve osmehom na licu. Ma ne, niste se obrukali ni malo. Ne boli ih poraz, nije im bitna reprezentacija. Samo da se što bolje prodaju. Južna Koreja me oduševila, što kaže mm tako je kad se pošteno i sa srcem igra. Razbili su.
< Poruku je uredio Ana RR -- 28.6.2018 9:10:35 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 9:12:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeste, Anci. Kao da su dosli na modnu pistu. Malo prosetaju i to je to.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 9:18:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Anči, isto sam pisala gore. Tako se igre za naciju, izbaciš Nemačku sa mondijala, i ponosno odeš. IZVORNA PORUKA: Ana RR Južna Koreja me oduševila, što kaže mm tako je kad se pošteno i sa srcem igra. Razbili su.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 9:20:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Upravo to. Boriš se po svaku cenu. Naši su juče izgledali kao da ne znaju šta da rade sa loptom. Spora igra, bez ideje, kao prvi put da su izašli na teren. Možda oni pojedinačno, u svojim klubovima, su odlični igrači, ali kao tim su nula.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 9:24:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Čim nema pravog vođe, a to su bili Bane i Muslin, nema tima, nema zajedništva. Meni je Bane nekako uvek bio drag. Ma naravno politika i novac, to uvek ide zajedno.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 9:38:14
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam sinoc samo cula tri prezimena od Srpskih igraca,ostali nista.Šteta sto je tako.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 9:44:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
U bilo cemu je potreban vodja. Dobar. A mi to nemamo. Fudbal je timski sport i tako treba i da se igra.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 10:22:42
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: gagana83 Dunja, novac i politika rekla bih. Ko sedi u fudbalskom savezu... ma bolje da cutim i ne nerviram se. Muslina im necu nikad oprostiti. Tako je. Krstajić je predsednikov čovek, šta dalje reći. Muslin sa pravom nije hteo u timu onog Sergeja, koji je btw za celu utakmicu imao dva pasa - toliko o čudu - ali Muslin nije bio "podoban". Upravo. Iskreno, zadnjih godina ne pratim toliko evropski fudbal pa nisam toliko upucena u lik i delo Sergeja M. S. ali na prvenstvu se bas i nije pokazao, sem mozda protiv Kostarike. Kakav mozak mozes biti pa uoci SP smeniti iskusnog trenera koji nas je doveo na SP i umesto njega postaviti nekog koji je potpuno bez iskustva. Cim se politika umesa u sport, tu nema radosti.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 10:24:49
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR U bilo cemu je potreban vodja. Dobar. A mi to nemamo. Fudbal je timski sport i tako treba i da se igra. Bitno da imamo velikog vodju Necu vise o ovoj temi, obecavam.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 28.6.2018 11:10:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam zavrsila sa gledanjem
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.