Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 20:41:50
|
|
|
|
milicicak
|
I ja navijam za Dunju Mm i ja gledamo i komentarisemo, bez ikakvih navijackih strasti, i bas se zabavljamo. Krivo mi sto kokice nisam iskokala. Mini buba otisla u sobu i rekla da je zovemo kad nasi daju go
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 20:43:13
|
|
|
|
Maraj
|
Mili pa super a sta radi za to vreme u sobi
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 20:45:46
|
|
|
|
milicicak
|
Crta leptira :) super je kad porastu pa umeju sami da se zaigraju :)
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 20:52:02
|
|
|
|
emicaa
|
Ja najbolje da vise ne pisem ovde
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 20:59:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sto, Emi?
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:03:54
|
|
|
|
emicaa
|
Pa zato sto ne navijam samo ua Srbiju nego i za Brazil.I sto sam se radovala kad je Brazil dao gol a isto tako cu se radovati kad ga Srbija dadne.Muz me gleda i ne vjeruje,njemu nema logike da istom snagom navijas za oba tima
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:07:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ubijeni u pojam
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:07:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, kakve veze ima. Tako ja kad gledamo derbi. Drago mi ako pobedi Zvezda jer za nju navijam, drago mi ako pobedi Partizan jer je Stefan tada srecan... E upravo komentator kaze da nam fali zara, borbe.. Slažem se sa njim.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:20:28
|
|
|
|
gagana83
|
Ufff malo se trgnuse nasi.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:27:26
|
|
|
|
emicaa
|
Gotovo je Nadala sam se da se Kostarila pobjediti Svicu a Srbija Brazil.Onda bi mozda i Srbija i Brazil prosli dalje
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:27:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Navijajte bolje za mene, šta da vam kažem Iako su mi male šanse, vrlo male (da ne kažem 10%), veće su nego njima.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:28:08
|
|
|
|
gagana83
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:29:12
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Navijajte bolje za mene, šta da vam kažem Iako su mi male šanse, vrlo male (da ne kažem 10%), veće su nego njima. Joj Dunjci
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:29:18
|
|
|
|
milicicak
|
Bas je bio lep go! Nervira me komentator! Svaka treca recenica Njegov udarac... Al bar nasi igraju malo dinamicnije, nadam se da se nece ubabiti sad skroz Dunja, svi navijamo za tebe i sigirno su ti sanse vece od 10%
< Poruku je uredio milicicak -- 27.6.2018 21:30:46 >
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:32:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa kad naši nisu znali od onoliko sansi da daju, njihovi iskoristise lepo svoju.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:33:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Mili tako kaže statistika, mada, ja volim da pobijam istu :) Brazilci se rađaju sa loptom među nogama, meni je ovaj njihov fudbal divan. Za divljenje. Trudimo se mi ali nemamo tu virtuoznost. Oni su lagano dali va dva gola, tako mi se čini.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:37:10
|
|
|
|
gagana83
|
Totalno dva drugacija stila fudbala. Uvek bilo. Realno, nisu nepobedivi, to smo vec videli ali ovakva nasa reprezentacija ne moze tu nista. Oni su svoju sansu prokockali u prethodnom mecu.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:40:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Baš je tužno što nam ne igra jedan Bane Ivanović. Čovek tole godine bio kapiten. Sramota
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:42:38
|
|
|
|
milicicak
|
Dunja, navijamo i nadamo se da upadas u onaj uspesni procenat Meni nasi na svim utakmicama deluju kao da su dosli da se individualno sto bolje prodaju. Nema taktike, timskog rada, igre. A Brazilci su stvarno posebna fudbalska prica, mogu oni izmedju sebe da se svadjaju ali njihov fudbal je lep za gledanje, trener ima neku taktiku... Kod njih fudbal izgleda kao ples
< Poruku je uredio milicicak -- 27.6.2018 21:43:28 >
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:43:00
|
|
|
|
emicaa
|
Dunja ti si nam favorit svima Po meni nijedna reprezentacija ne moze po stilu igranja mjeriti sa Brazilom.Sjetite se samo Ronaldinja sta je radio. ,pa Roberto Karlos,Ronaldo.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:45:22
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Baš je tužno što nam ne igra jedan Bane Ivanović. Čovek tole godine bio kapiten. Sramota Meni tu nista nije jasno. Ko zna sta se tu dogadja...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:47:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Mili, ovo i jeste tako i to 100%, pa evo sada je ušao, neki Radonjić, koji Radonjić, niko nikada čuo za njega nije, a Bane Ivanović sedi na klupi. A svi se nešo lože kao dobra atmosfera u reptezentaciji. Kada bi se zezali. Smenjen Muslin, koji nas je ovde doveo, Smenjen Bane sa kapitenskog mesta. Baš kao da plešu, Brazilci! IZVORNA PORUKA: milicicak Dunja, navijamo i nadamo se da upadas u onaj uspesni procenat Meni nasi na svim utakmicama deluju kao da su dosli da se individualno sto bolje prodaju. Nema taktike, timskog rada, igre. A Brazilci su stvarno posebna fudbalska prica, mogu oni izmedju sebe da se svadjaju ali njihov fudbal je lep za gledanje, trener ima neku taktiku... Kod njih fudbal izgleda kao ples
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:52:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Dgađa se samo lova, što reče Mili. Ko još smenjuje trenera koji nas je doveo posle milion godina na svetsko prvenstvo. ON im im više ne treba, treba im marioneta. A onda je i Bane suvišan, on je bio Muslinov izbor. Naš tim vredi 300.000.000 kaže mm ja nemam pojma, mora neko da pokupi kajmak. IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: dunja RR Baš je tužno što nam ne igra jedan Bane Ivanović. Čovek tole godine bio kapiten. Sramota Meni tu nista nije jasno. Ko zna sta se tu dogadja...
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:52:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tacno je da to vise nije to. Ali su mogli da prodju dalje, nisu hteli.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. 27.6.2018 21:55:23
|
|
|
|
milicicak
|
Ja odavno ne pratim nasu reprezentaciju i fudbal uopste, ali znam sta je dobar fudbal. Nasi igraju los fudbal, bezidejni, individualni na nivou skupila se ekipa iz kraja pa pokazuju lokalnim cicama ko je bolji fudbaler. Ne kazem da reprezentacija nije kvalitena ali definitivno nisu tim i to se vidi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.