cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

STABILO nagrađuje školskim priborom!!!

clock-img

10.02.2015, 15:05

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Kompanija STABILO nagradiće 3 Ringerajina člana, koja budu dala najveći doprinos forumu rubrike Dete, sa po poklon paketom školskog pribora u vrednosti od 3.500 RSD! Takmičenje traje od 10.2. do 10.3.2015. (zaključno sa 10.3.), a pravo učešća imaju svi registrovani Ringerajini članovi.

user posted image

Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik jedne od sjajnih nagrada?

Najpre trebate da budete član Ringeraje, zatim trebate biti ulogovani i što aktivniji na forumu rubrike Dete, što znači da u periodu takmičenja napišete što veći broj postova u okviru foruma rubrike Dete, jer će vas upravo postovi odvesti do sjajnih STABILO nagrada!

Što se objava na forumu tiče, bitno je da budu sadržajne i da odgovaraju temi! U protivnom, biće obrisane i neće se smatrati validnim za takmičenje. Podrazumeva se da se poštuju Opšti uslovi i pravila korišćenja foruma.

I korisnici iz inostranstva mogu učestvovati u takmičenju, a ukoliko osvoje nagradu, ista se šalje na adresu u Srbiji (rodbina, prijatelji). Nakon završetka takmičenja, nagrade će biti poslate na adrese dobitnika (poštarinu plaća sponzor).
Istražite Ringerajin forum rubrike Dete OVDE i videćete koliko sjajnih oblasti i tema je tu! Tema u kojima ćete naći mnogo korisnih saveta ali i tema koje ćete baš vi obogatiti korisnim informacijama.

Pratite STABILO temu i novosti u okviru nje! Podelite iskustva sa nama a vezana za STABILO proizvode!

Tastature i miševe u ruke i bacite se na posao!

Pišite, pišite, pišite ...

Pročitajte više >>>

< Poruku je uredio lesica RR -- 10.2.2015 15:12:50 >

clock-img

10.02.2015, 15:17

clock-img

marketing RR

pencil-img

5067

Pišite drage mame, STABILO vas daruje vrednim nagradama user posted image

clock-img

10.02.2015, 15:27

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

user posted image user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

10.02.2015, 15:37

clock-img

serpica

pencil-img

8707

user posted image user posted image odlicna nagrada

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

10.02.2015, 15:40

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Da znate da jeste odlična nagrada!!!

Sad se samo aktivirajte i piskarajte u forumu dete ( sve nešto zaboravljamo tu da pišemo)

I srećnooo!!!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

10.02.2015, 16:16

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Prelepa nagrada,bravo za Stabilo i Ringeraju user posted image user posted image Moja A.ima stabilo easy,kupili smo joj jos u prvom razredu i ne menja je.
Posebno mi je drago sto ce se malo aktivirati tema Dete jer cesto budem u situaciji da nemam sta da pisem,jer uglavnom clanice imaju bebe a moje smizle su velike.A bas bih volela da podelim iskustva sa mamama koje imaju djake i predskolce.

clock-img

10.02.2015, 19:15

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image za ovako lepe nagrade. Ja od mojih školaraca i ne mogu više da budem aktivna na forumu kao nekada ali slažem se sa ostalima da malo više treba aktivirati forum Deteuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

10.02.2015, 20:21

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Super nagradauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

11.02.2015, 11:47

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Wow odlicna nagrada,konacno ce zaziveti i teme u kojima imam sta da pisem user posted image

clock-img

11.02.2015, 12:16

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

super user posted image
al bi nam leglo skolski pribor pa da cekamo septembar a imamo zarezac user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.02.2015, 15:49

clock-img

Tajčica

pencil-img

268

Sjajan sponzor i sjajna nagrada user posted image

clock-img

13.02.2015, 02:30

clock-img

marketing RR

pencil-img

5067

Drago nam je da vam se dopadaju nagrade, a drago nam je i što ste se provrednili na forumu DETE, baš je vesela atmosfera user posted image

clock-img

13.02.2015, 09:36

clock-img

branki*

pencil-img

20828

bas odlicna nagrada,bravo za rr i sponzorauser posted image nadam se da ce obradovati nekog skolarcauser posted image

branki

clock-img

13.02.2015, 19:21

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Nagrada je predivna a najvise mi se dopada sto ce biti nagradjeni forumasi koji su najaktivniji.Posebno mi je drago sto je forum Dete bas aktivan i ima toliko tema koje su zanimljive da mi je pravo zadovoljstvo da pisem.Zaista sve pohvale za Ringeraju a i za Stabilo user posted image user posted image

clock-img

16.02.2015, 20:24

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Nagrada je bas dobra i dobro ce doci onima koji se pripremaju za polazak u skolu,odnosno bice idealan poklon prvacima....user posted image user posted image user posted image user posted image mi u septembru krecemo u prvi razred....

< Poruku je uredio Bibilib -- 16.2.2015 20:32:27 >

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

16.02.2015, 20:33

clock-img

marketing RR

pencil-img

5067

Baš ste nam vredne, bravo mamike user posted image

clock-img

16.02.2015, 22:32

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Zadnjih nekoliko dana imam jako malo vramena da budem na forumu i uopste na netu...poceli smo po malo da vezbamo i pripremamo se psihicki za skolu,kako se treba ponasati,koga treba slusati itd.user posted image

clock-img

19.02.2015, 17:14

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Lepa i korisna nagrada, bravo za Ringeraju i sponzora! Mi imamo prvacica od septembra, ali tesko da sa njih troje kod kuce mogu da budem aktivna na forumima. Bilo nagrade ili ne, ovaj sajt me odusevljava iz dana u dan sve vise i rado ga preporucujem svojim prijateljicama, narocito buducim majkama! Bravo ! user posted image

clock-img

20.02.2015, 01:22

clock-img

marketing RR

pencil-img

5067

Drago nam je da vam se dopada nagrada i naš portal, hvala vam na lepim rečima user posted image

clock-img

20.02.2015, 12:37

clock-img

jelenan

pencil-img

14

Divne nagrade, mi smo djaci prvaci i koristimo stabilo easy drvene bojice i prezadovoljni smo jer su boje super a zuta je stvarno zuta user posted image

clock-img

20.02.2015, 13:32

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Mi smo do skoro imali flomastere koje je Marko dobio kad je kremuo u vrtic od nasih prijatelja ali su se potrosili,ostale su samo olovke user posted image

clock-img

24.02.2015, 17:37

clock-img

Tajčica

pencil-img

268

user posted image

clock-img

09.03.2015, 01:25

clock-img

marketing RR

pencil-img

5067

Uskoro saznajemo ko su 3 najaktivnija člana na forumu Dete!
Šta mislite, ko je vredni i srećni trojac?

I, naravno, borba još traje user posted image

clock-img

09.03.2015, 06:15

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Mila,Veselica i Bibilib nema omaske user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

09.03.2015, 06:16

clock-img

branki*

pencil-img

20828

mila,veselica i ne znam ko jos...

branki