cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!!

clock-img

04.07.2015, 12:39

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Jeste, i ovako ima puno stvari za prvaka da se kupe,a mi dobili tako kvalitetan pribor. i ja inace volim i uzivam u tim stvarcicama.
Hvala RR i sponzoru do neba user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.07.2015, 13:07

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mi smo nas pribor preuzeli od rodjaka tek u utorak kada smo ja i A.bile do Nisa.Sve je prelepo.obradovale su se cerkice mnogo i sve podelile.S ovog septembra polazi u predskolsko pa je i za nju bilo dosta toga.Ima na primer ona olovka sa debelom minicom koja je za pocetnike pa je to bas za nju,onda vostane bojice,debele bojice sve je to za nju a A.je uzela ostalo.Mi vec imamo stabio easy hemijsku i vise smo nego zadovoljni njome a i flomastere kupujemo samo njihove.
Hvala puno rr i Stabilo bas ste nas lepo opremili za skolu i predskolsko user posted image
user posted image

clock-img

04.07.2015, 20:59

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

IZVORNA PORUKA: mila83

Jao Milica dobila skolsku torbu,i sad sve iz Stabilo paketa spakovala,sve smo sacuvali za skolu,samo jedne bojice,one trouglaste koriste i stvarno divno boje...i samo razgleda i uziva u tome.
Kako je srecna i kako ste nam ulepsali polazak u skolu...Hvala jos jednom.user posted image

Mi smo pre par dana kupili ranac i takodje spakovali sav pribor koji smo dobili i neke sveske koje smo kupovali,jos da nam stignu knjige i spremni smo za prvi razred....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

04.07.2015, 21:42

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: Bibilib

IZVORNA PORUKA: mila83

Jao Milica dobila skolsku torbu,i sad sve iz Stabilo paketa spakovala,sve smo sacuvali za skolu,samo jedne bojice,one trouglaste koriste i stvarno divno boje...i samo razgleda i uziva u tome.
Kako je srecna i kako ste nam ulepsali polazak u skolu...Hvala jos jednom.user posted image

Mi smo pre par dana kupili ranac i takodje spakovali sav pribor koji smo dobili i neke sveske koje smo kupovali,jos da nam stignu knjige i spremni smo za prvi razred....

Mima samo pita kada ce stici knjige user posted image Joj Boze uzbudjenjauser posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.07.2015, 21:46

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mi knjige kupujemo kada podjemo u skolu,jos nismo dobili ni spisak svih knjiga koje ce da koriste ove godine.

clock-img

04.07.2015, 21:53

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Mi narucili,stizu krajem avgusta,samo su nam u skoli rekli koji izdavac treba.Placamo u tri rate.

clock-img

05.07.2015, 00:52

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Mi smo knjige već platili u tri rate otplaćivali... a nisu nam rekli kada stižu...verovatno u avgustu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

05.07.2015, 14:35

clock-img

Anoniman

Veselice, Mila, Bibilibl divne su vam nagrade, user posted image za RRuser posted image

clock-img

05.07.2015, 14:57

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Veselice, Mila, Bibilibl divne su vam nagrade, user posted image za RRuser posted image

Hvala Um user posted image user posted image

clock-img

05.07.2015, 15:01

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Hvala Um,poklon je stvarno lep i vredan ! user posted image

clock-img

05.07.2015, 19:21

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ma nagrada je odlična i jako praktična.I otišla je u prave ruke,ruke đaka

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

05.07.2015, 21:00

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Veki nego sta i to u ruke odlicnog djaka.Moja A se bas obradovala user posted image

clock-img

06.07.2015, 11:05

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Hvala draga,zaista vredna nagrada.....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

06.07.2015, 11:47

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ma nagrada je odlična i jako praktična.I otišla je u prave ruke,ruke đaka

Da,da...vreme ce pokazati,necu da se hvalim...user posted image

clock-img

06.07.2015, 11:52

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

U Bibilibi ja nisam videla da ste i vi dobili ovu super nagradu...čestitam i vamauser posted image

clock-img

06.07.2015, 12:50

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Kakva divna rubrika a ja je tek sad vidim.Steta sto sam zakasnila a pribor mi je preko neophodan.Idemo dalje....Dete je samo dete,moram da ga razumem i podrzim.

clock-img

06.07.2015, 12:51

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Deca su izvor sveta,to vam kaze ponosna mama i cerke i sina.

clock-img

06.07.2015, 12:53

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Uvek sam se pitala "zasto svi kazu mala deca mala briga"-sad sam trenutno u ovom drugom stadijumu.Divno je biti majka....

clock-img

06.07.2015, 13:00

clock-img

marketing RR

pencil-img

5067

IZVORNA PORUKA: aleksandrici

Kakva divna rubrika a ja je tek sad vidim.Steta sto sam zakasnila a pribor mi je preko neophodan.Idemo dalje....Dete je samo dete,moram da ga razumem i podrzim.

Biće još školskih iznenađenja, budite uz Ringeraju :)

clock-img

06.07.2015, 13:15

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: marketing RR

IZVORNA PORUKA: aleksandrici

user posted image Bravo ! user posted image

clock-img

06.07.2015, 13:17

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Pa zaista ne mogu da verujem,vi ste stvarno puni iznenadjenja i stalno imate predivne poklona za svoje forumase user posted image user posted image

clock-img

06.07.2015, 13:34

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image za RR i sponzore,to bi zaista bilo divno...da se još po neki đak obraduje ovako lepom priboru za polazak u školuuser posted image