cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!!

clock-img

04.07.2015, 12:39

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Jeste, i ovako ima puno stvari za prvaka da se kupe,a mi dobili tako kvalitetan pribor. i ja inace volim i uzivam u tim stvarcicama.
Hvala RR i sponzoru do neba user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.07.2015, 13:07

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mi smo nas pribor preuzeli od rodjaka tek u utorak kada smo ja i A.bile do Nisa.Sve je prelepo.obradovale su se cerkice mnogo i sve podelile.S ovog septembra polazi u predskolsko pa je i za nju bilo dosta toga.Ima na primer ona olovka sa debelom minicom koja je za pocetnike pa je to bas za nju,onda vostane bojice,debele bojice sve je to za nju a A.je uzela ostalo.Mi vec imamo stabio easy hemijsku i vise smo nego zadovoljni njome a i flomastere kupujemo samo njihove.
Hvala puno rr i Stabilo bas ste nas lepo opremili za skolu i predskolsko user posted image
user posted image

clock-img

04.07.2015, 20:59

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

IZVORNA PORUKA: mila83

Jao Milica dobila skolsku torbu,i sad sve iz Stabilo paketa spakovala,sve smo sacuvali za skolu,samo jedne bojice,one trouglaste koriste i stvarno divno boje...i samo razgleda i uziva u tome.
Kako je srecna i kako ste nam ulepsali polazak u skolu...Hvala jos jednom.user posted image

Mi smo pre par dana kupili ranac i takodje spakovali sav pribor koji smo dobili i neke sveske koje smo kupovali,jos da nam stignu knjige i spremni smo za prvi razred....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

04.07.2015, 21:42

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: Bibilib

IZVORNA PORUKA: mila83

Jao Milica dobila skolsku torbu,i sad sve iz Stabilo paketa spakovala,sve smo sacuvali za skolu,samo jedne bojice,one trouglaste koriste i stvarno divno boje...i samo razgleda i uziva u tome.
Kako je srecna i kako ste nam ulepsali polazak u skolu...Hvala jos jednom.user posted image

Mi smo pre par dana kupili ranac i takodje spakovali sav pribor koji smo dobili i neke sveske koje smo kupovali,jos da nam stignu knjige i spremni smo za prvi razred....

Mima samo pita kada ce stici knjige user posted image Joj Boze uzbudjenjauser posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.07.2015, 21:46

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mi knjige kupujemo kada podjemo u skolu,jos nismo dobili ni spisak svih knjiga koje ce da koriste ove godine.

clock-img

04.07.2015, 21:53

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Mi narucili,stizu krajem avgusta,samo su nam u skoli rekli koji izdavac treba.Placamo u tri rate.

clock-img

05.07.2015, 00:52

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Mi smo knjige već platili u tri rate otplaćivali... a nisu nam rekli kada stižu...verovatno u avgustu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

05.07.2015, 14:35

clock-img

Anoniman

Veselice, Mila, Bibilibl divne su vam nagrade, user posted image za RRuser posted image

clock-img

05.07.2015, 14:57

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Veselice, Mila, Bibilibl divne su vam nagrade, user posted image za RRuser posted image

Hvala Um user posted image user posted image

clock-img

05.07.2015, 15:01

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Hvala Um,poklon je stvarno lep i vredan ! user posted image

clock-img

05.07.2015, 19:21

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ma nagrada je odlična i jako praktična.I otišla je u prave ruke,ruke đaka

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

05.07.2015, 21:00

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Veki nego sta i to u ruke odlicnog djaka.Moja A se bas obradovala user posted image

clock-img

06.07.2015, 11:05

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Hvala draga,zaista vredna nagrada.....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

06.07.2015, 11:47

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ma nagrada je odlična i jako praktična.I otišla je u prave ruke,ruke đaka

Da,da...vreme ce pokazati,necu da se hvalim...user posted image

clock-img

06.07.2015, 11:52

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

U Bibilibi ja nisam videla da ste i vi dobili ovu super nagradu...čestitam i vamauser posted image

clock-img

06.07.2015, 12:50

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Kakva divna rubrika a ja je tek sad vidim.Steta sto sam zakasnila a pribor mi je preko neophodan.Idemo dalje....Dete je samo dete,moram da ga razumem i podrzim.

clock-img

06.07.2015, 12:51

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Deca su izvor sveta,to vam kaze ponosna mama i cerke i sina.

clock-img

06.07.2015, 12:53

clock-img

aleksandrici

pencil-img

473

Uvek sam se pitala "zasto svi kazu mala deca mala briga"-sad sam trenutno u ovom drugom stadijumu.Divno je biti majka....

clock-img

06.07.2015, 13:00

clock-img

marketing RR

pencil-img

5093

IZVORNA PORUKA: aleksandrici

Kakva divna rubrika a ja je tek sad vidim.Steta sto sam zakasnila a pribor mi je preko neophodan.Idemo dalje....Dete je samo dete,moram da ga razumem i podrzim.

Biće još školskih iznenađenja, budite uz Ringeraju :)

clock-img

06.07.2015, 13:15

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: marketing RR

IZVORNA PORUKA: aleksandrici

user posted image Bravo ! user posted image

clock-img

06.07.2015, 13:17

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Pa zaista ne mogu da verujem,vi ste stvarno puni iznenadjenja i stalno imate predivne poklona za svoje forumase user posted image user posted image

clock-img

06.07.2015, 13:34

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image za RR i sponzore,to bi zaista bilo divno...da se još po neki đak obraduje ovako lepom priboru za polazak u školuuser posted image

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image