Daca88
|
hvala olga što si me uputila na temu,evo kopirala sam pa da stoji i ovde copy Mame ja sam danas nešto nakostrešena Da li imamo neku temu o upoređivanju naše dece u odnosu na druge Ja naravno ne upoređujem,nego sretnem se ja sa drugaricom čiji je mali SAMO 2 dana stariji od mog,a po njenoj priči taj mali samo što ne leti,a ostalo sve zna I počne tako mast da mi vadi...njen mali je odmah znao da sisa kao da je sisao ceo život(a mi smo se očajno mučili),pa njen mali nikada ne plače,i nikada nije imao grčeve(a moj i plače,i imao je grčeve),njen ser smeje kad treba da primi vakcinu,i oduševljava ga stetoskop ,oni su pišu prevukli već prve nedelje(a mi tek sa 5,5 meseci),njen mali sedi samostalno od 4 meseca(a moj je tek sad sa 7 poceo samostalno da sedi,ali još i sada je dosta nestabilan pa se izvrne u stranu),pa njen jede svašta,njen puzi,njen stoji,njen uveliko hoda u hodalici(moj ništa od tog),njen zna da pokaže gde su rukice,glava,oči,nos i slično...njen već uveliko priča neke reči,hrani se skoro sam... i tako u nedogled,samo 2 dana je stariji od mog,ali on je prosto savršen i tako napredan,i svi kažu da mu inteligencija i razvoj odgovara za jednogodišnjaka ...ja imam onda tako skenjam osećaj da mi kaskamo i zaostajemo