Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: miskic Ljudi u pomoc! Totalno ne znam sta da radim! Radim u maloj kancelariji sa 3 strastvena pusaca koji puse po 2 kutije od 8h do 16h. Ne vidimo se od dima! Prozori se ne otvaraju jer je hladno, a ja sam tek zatrudnila. Citala sam da je gore trudnici biti u takvoj prostoriji nego biti trudnica i pusiti! Sta da radim? Je li ima neko slican slucaj? Tresem se od nervoze! IZVORNA PORUKA: Tasha RR Preteruješ. Već je neko pisao o tome, moj stav je da ne mogu svi oni prestati da puše jer si ti trudna, ali ih možeš zamoliti da smanje jer si trudna ili da povremeno izluftirate. Nervoza mnogo gore utiče na trudnoću nego zadimljena prostorija. IZVORNA PORUKA: LillyT Lepo im reci da ti smeta, a ako nece da prestanu, ti lepo kod sefa. A ako nece ni tada, idi na bolovanje. Po zakonu, pusenje je zabranjeno po kancelarijama. Ne daj se IZVORNA PORUKA: miskic Lili, sefica je jedna od tih pusaca! Znas, kada ljudi koji udju kazu otvorite prozor pa da udjem! Ne pretjerujem zaista! Po cijeli dan mi oci suze i ne vidimo se od dima! Kancelarija je takva da su nam svima jedva stolovi stali, puno plotera, stampaca i sve zivo sto zraci! I sada jos zamisli troje ljudi koji doslovce, ne pretjerujem kunem se, non stop imaju cigaru u ustima! Nikada ih ne mozes vidjeti bez cigare! IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: LillyT Lepo im reci da ti smeta, a ako nece da prestanu, ti lepo kod sefa. A ako nece ni tada, idi na bolovanje. Po zakonu, pusenje je zabranjeno po kancelarijama. Ne daj se idi i izbori se s njima, tvoje pravo je da radiš u prostoriji bez dima, pogotovo što si trudna. pa ako oni nemaju milosti, nemaj ni ti! IZVORNA PORUKA: miskic Ukucaj na google pa procitaj! Ja sam se zaledila kada sam procitala! Iskustva drugih i sl.... IZVORNA PORUKA: minavb 8 sati sa tri pusaca u kancelariji, zajebano! Idi na bolovanje ako ne mozes da ih ubedis da puse napolju. IZVORNA PORUKA: miskic Da li bi mi doktor otvorio bolovanje u slucaju da ja ne nadjem drugo rjesenje? IZVORNA PORUKA: miskic ne vrijedi da ih ubjedjujem, jer bi to znacilo da ne rade nikako! Ljudi ne gase cigaru! IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: miskic Da li bi mi doktor otvorio bolovanje u slucaju da ja ne nadjem drugo rjesenje? Ako si iz Novog Sada, ne bi ti otvorili bolovanje ni da radiš na skeli, ako nisi, ne vidim razlog da ti se bolovanje ne otvori. To ZAISTA jeste problem! IZVORNA PORUKA: miskic A vec se provlacila ta tema, i komentar je kako su njih dvije pusile cijelu trudnocu i to sa ponosom! To su izmisljotine i sl. A djeca su im bolesna, ali one to ne povezuju... IZVORNA PORUKA: Tasha RR Nisam ništa loše mislila, naime, ja sam pušač, pa to valjda gledam iz nekog drugog ugla. Ubeđujete je da se zakači sa šeficom i dobije otkaz??? Zaista mislite da će šefica da kaže "Važi, draga, izaći ćemo mi napolje!" Eventualno mogu da se nagode da se prostorija luftira svakih sat vremena 5min, a da oni tada budu van prostorije da ih ne bi ušinulo u leđima od promaje. IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: miskic Da li bi mi doktor otvorio bolovanje u slucaju da ja ne nadjem drugo rjesenje? Reci doktoru sta je u pitanju. Iskreno, meni su moji momci uvek isli na zivce kada pocnu da trljaju oci jer im smeta dim (zaglavila sam sa nepusacima), ali moram da imam razumevanja za druge. IZVORNA PORUKA: miskic Nisam iz NS. Ali jesam iz malog grada u kom sefica poznaje sve doktore i sve! IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: miskic Da li bi mi doktor otvorio bolovanje u slucaju da ja ne nadjem drugo rjesenje? Zbog zadimljene prostorije? Ne verujem. A one ne povezuju jer ne mora biti povezano, ima tema Pušenje u trudnoći, o tome se već psalo. IZVORNA PORUKA: miskic Pa ja sam nepusac, i vec 3 godine sjedim tako s njima i patim se i nikada rijeci nisam rekla, ali sada je beba u pitanju a ja sam na to slaba totalno.... IZVORNA PORUKA: miskic Pa jednoj djete jedva zivo ostalo od gusenja, drugoj problem sa kostima i tako, ne mogu da pisem o tome unervozim se! IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Tasha RR Nisam ništa loše mislila, naime, ja sam pušač, pa to valjda gledam iz nekog drugog ugla. Ubeđujete je da se zakači sa šeficom i dobije otkaz??? Zaista mislite da će šefica da kaže "Važi, draga, izaći ćemo mi napolje!" Eventualno mogu da se nagode da se prostorija luftira svakih sat vremena 5min, a da oni tada budu van prostorije da ih ne bi ušinulo u leđima od promaje. Daj Tasho, ti bi prva izasla napolje zbog trudnice. IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Tasha RR Nisam ništa loše mislila, naime, ja sam pušač, pa to valjda gledam iz nekog drugog ugla. Ubeđujete je da se zakači sa šeficom i dobije otkaz??? Zaista mislite da će šefica da kaže "Važi, draga, izaći ćemo mi napolje!" Eventualno mogu da se nagode da se prostorija luftira svakih sat vremena 5min, a da oni tada budu van prostorije da ih ne bi ušinulo u leđima od promaje. Pusac sam i ja (bila do trudnoce) pa opet ne mogu sve da mucim time. Ako dobije otkaz, neka tuzi formu i zdravo. Jeste, smaranje je, ali dok god cutimo, tako nam i treba. Poslodavac treba da obezbedi prostoriju za pusenje ako ima pusaca (ili da ih izbaci napolje kao neki), moj direktor je pusac, ali ne pusi u kancelariji nego ide dole. Ruzno je da udjes u prostoriju punu dima, a ono svi kao guske u magli, ne vide se IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Tasha RR Nisam ništa loše mislila, naime, ja sam pušač, pa to valjda gledam iz nekog drugog ugla. Ubeđujete je da se zakači sa šeficom i dobije otkaz??? Zaista mislite da će šefica da kaže "Važi, draga, izaći ćemo mi napolje!" Eventualno mogu da se nagode da se prostorija luftira svakih sat vremena 5min, a da oni tada budu van prostorije da ih ne bi ušinulo u leđima od promaje. Daj Tasho, ti bi prva izasla napolje zbog trudnice. Pa bih. Kada bi to tražila od mene, ne bih se nudila. Stižu mi gosti, ljubim vas. IZVORNA PORUKA: Dora Idi na bolovanje ili popričaj s kolegama otvoreno, da vidite kako može da se reši problem. To su ljudi i sigurno možeš ljudski da postigneš nešto. Valjda ćete naći neko rešenje. Ako ti ćutiš, oni će misliti da ti ne smeta i praviće se ludi. Logično. IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: miskic Da li bi mi doktor otvorio bolovanje u slucaju da ja ne nadjem drugo rjesenje? Zbog zadimljene prostorije? Ne verujem. A one ne povezuju jer ne mora biti povezano, ima tema Pušenje u trudnoći, o tome se već psalo. Ne znam odakle si, u BG mozes da dobijes bolovanje cim zatrudnis, a ni ne treba ti razlog (tako je bilo u vecini slucajeva) IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: miskic Da li bi mi doktor otvorio bolovanje u slucaju da ja ne nadjem drugo rjesenje? Zbog zadimljene prostorije? Ne verujem. A one ne povezuju jer ne mora biti povezano, ima tema Pušenje u trudnoći, o tome se već psalo. Ne znam odakle si, u BG mozes da dobijes bolovanje cim zatrudnis, a ni ne treba ti razlog (tako je bilo u vecini slucajeva) A i u Bg, cim pozoves insepkiju rada i pozalis se na uslove, stvore se dok si rekao keks! IZVORNA PORUKA: miskic Ne mozes ni to.... Nas je 4 u cijeloj firmi.... sa seficom.... Ona je ovako prilicno korektna ali mislim da nema toga za koga bi oni ostavili pusenje! Ne znam, 22og imam prvi pregled kod doktora i lijepo cu mu reci pa onda prenjeti njima. Ako nadje neko resenje super, ako ne, trazicu bolovanje i kraj! A posle ako hoce neka me odpusti! IZVORNA PORUKA: Ellenica Draga miskic nemoj se nisakim svađati, to ti je moj savet. Jeste da po zakonu dosta toga nije dozvoljeno pa i pušenje po kencelarijama, ali budi realna da živiš gde živiš. Znam da je tužno ali istinito, i ja poludim zbog takvih stvari. A ti kupi sebi prečišćivač vazduha, on ti je 2-3hiljade i bez nervoze. IZVORNA PORUKA: miskic Hvala ti na razumjevanju , imamo mi taj preciscivac u kancelariji ali mila moja nikakve koristi od toga.... To je toliko dima da ni 10 takvih ne bi pomoglo. Platili taj oko 4 hiljade, bas zbog klijenata koji dolaze. Ljudi se zale.... To je strasno.... Surova realnost.... Ma ja nikada nisam pusila i tu sam sa njima 3 godine i nikada se nisam zalila ali sada je beba u pitanju.... Tu sam preosjetljiva.... Je li moguce da to toliko moze da steti. Kuci mi niko ne pusi.... Samo to od 8h - 16h je katastrofa cista.... IZVORNA PORUKA: OTI I ja sam poludela samo dok sam citala miskic... TREBA NEKAKO TO DA RESIS!!! je l postoji sansa da se prebacis u neku drugu prostoriju,,,makar i hodnik?????? IZVORNA PORUKA: buhla miskic... gledaj da ti otvori dr trudnciko! kakva je situacija po tom pitanju? bas mi je drago, evo da ti cestitam jos jednom!
|