Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.5.2018 17:35:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moze,sto da ne. I čarapice, za svaki slučaj
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.5.2018 21:26:24
|
|
|
|
milicicak
|
Maraj, ja bih nesto Ovako. ili Ovako i carapice. I baletanke :D
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.5.2018 21:59:55
|
|
|
|
Maraj
|
Mili pa da, na tako sam nesto mislila , na te bodice sa malo duzim nogavicama. Slatko je ovo iz h&m
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.5.2018 22:14:01
|
|
|
|
milicicak
|
Maraj, iz navuke uvek prvo gledam h&m i beneton, zbog mini bube. Oni imaju slim fit modele a njoj samo to odgovara
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.5.2018 22:34:54
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Maraj a ovako nesto
|
|
RE: Prva bebina garderoba 30.5.2018 22:38:22
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ili A na next.rs imas prelepih stvarcica samo je bitno da porucis do 4000 pogledaj malo.
< Poruku je uredio MasnaMasnica -- 30.5.2018 22:40:10 >
|
|
RE: Prva bebina garderoba 31.5.2018 12:16:21
|
|
|
|
Maraj
|
Masnice divno je Bas mi se svidja. Ovo prvo je extra samo da je bodi. Nekako me "strah" da obucem bebi nesto a da nije bodi. Valjda je to navika... Odoh da vidim taj next
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 4.6.2018 13:18:28
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja bebcu sa ali expresa narucivala neke bodice i kompletice i fenomenalni su, trodelni, print na pamuku a kvalitet pamuka fantastican! Za par evra trodelni kompletici a slatko ih je iznosio!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.6.2018 16:26:21
|
|
|
|
mama Jo
|
MimaKos - jesu pamucni?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.6.2018 16:32:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo MimaKos - jesu pamucni? Pa napisala je da jesu
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.6.2018 20:23:39
|
|
|
|
MimaKos
|
Jesu, i to bas super onaj elastican pamuk, topla preporuka stvarno, evo vec dva meseca ne izlazi iz toga i mrdnulo nije..
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.6.2018 20:24:39
|
|
|
|
Maraj
|
Daj link
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.6.2018 20:32:49
|
|
|
|
MimaKos
|
Klik Ovako nesto, takvi printovi, samo sam ja sa dugim rukavima uzimala, sad sve letnji kompletici
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 5.6.2018 21:36:36 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.6.2018 20:42:03
|
|
|
|
Maraj
|
Super izgleda
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.6.2018 20:47:09
|
|
|
|
mama Jo
|
pa da, i to nekoliko puta, ja sam malo odlutala
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.6.2018 20:49:44
|
|
|
|
MimaKos
|
Stvarno su kvalitetni, lagan pamuk i rastegljivi, bolji sto puta od ovih koje ovde prodaju cak ni print nije mrdnuo, a platila sam ih negde 4,5 e po kompletu na snizenju.. nisam bas od ovog prodavca vec na tom principu kompletice, probacu bas i prodavca da nadjem i stavicu link
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 5.6.2018 21:35:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo teme kako napraviti link Klik
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.6.2018 4:09:20
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Evo teme kako napraviti link Klik Ukapirala i probala tamo u temi :) hvala!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.6.2018 15:15:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Znam da su se mnogi zalili na kvalitet preko aliex... navodno pise da je pamuk a stigne sintetika...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 6.6.2018 15:18:13
|
|
|
|
MimaKos
|
Zato treba citati iskustva drugih kupaca, ljudi i slike postavljaju, sta im je poslato.
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.7.2018 9:54:06
|
|
|
|
Maraj
|
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.7.2018 9:56:38
|
|
|
|
Maraj
|
Evo ja kupih ovo. Valjda ce biti toplije vreme Uglavnom za sad mi naginje da cu za izlazak poneti ovaj zuti bodi sa helankicama. Mozda jos da uzmem zute carapice i trakicu za glavu Inace sve sam uzela u carters-u. Velicina 3. Joj deluje mi malo. Pojima nemam. L sam za izlazak uzimala 62 velicinu. Al sad mi ovo izgleda malo. Il sam ja zaboravila kako su bebe male. Inace 3 u carters-u nije najmanja velicina. Ima ona new born. To je ja misljm 56 velicina
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.7.2018 10:00:50
|
|
|
|
Maraj
|
Zaboravih da napisem. Sve je velicina 3 osim bodica na poslednjoj slici. To sam dobila od rodjaka. Uzeli su carters. Jedan komplet bodica je u vel.6 a drugi u vel.9 tako da nam je to sigurno veliko za sad. Al posluzice posle Ja obozavam carters bodice. Fenomenalni su. Koliko god da ih peres ma ne promene se ni malo. I boje im ostanu postojane. I sa L sam ih imala i to je ono sto ce ova gospodjica moci da koristi od brata definitivno kao da su sad kupljeni. Takvi su ti koje je L nosio
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.7.2018 10:02:32
|
|
|
|
lesli
|
Maraj, bas su slatke stvarcice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.7.2018 10:04:49
|
|
|
|
Milena18
|
Maraj, sve je preslatko. Najlepši mi je ovaj žuti bodi sa helankicama. Ne verujem da će joj biti malo, osim ako ne bude baš krupna beba. Moja M je rođena sa 3500 i 50 cm dugačka i vel. 56 joj je bila velika.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?