lelaigor
|
Evo, i ja da se javim. Red je, otvorila sam temu, valjalo bi da napišem kako se stvari kod mene razvijaju. Što se tiče kardiologa - relativno sam rešila sve. Imam neku slabu tahikardiju, pijem lekove i bolje mi je. Poenta je da je većina toga meni išla zbog nervoze. Treba da radim test opterećenja, ali sam mnogo bolje. Što se tiče moje Darie, da ne čuje zlo, bili smo na pregledu na koji smo trebali da idemo. I navodno nema tu drugu anomaliju, a prva se povukla (pisala sam o tome i ovde i u negativnoj energiji). I dalje pijemo lekić, i kontrolišemo urin, ali će valjda sve doći na svoje. Što se tiče mojih problema u glavi - bila sam kod psihijatra, i nije tako strašno kao što sam mislila. Imam neki anksiozni poremećaj. Dobila sam lekić, polako se privikavam na njega, malo me usporava, ali valjda tako treba, pričala sam sa ženom o svemu i svačemu, za prvi pregled kopala je jako duboko, i rekla da za 15 minuta priče ima dovoljno materijala (iz detinjstva i života) da bih ja imala zdravstvene i psihičke probleme kakve imam. Treba da idem na testiranje kod psihologa, pa opet na kontrolu kod psihijatra. Rekla je da ćemo se neko vreme družiti. I nije bilo samo: evo ti lek, i zdravo! Žena se u potpunosti zainteresovala za moj problem. Izvlačila zaključke iz najbanalnijih stvari iz mog detinjstva. A platila sam 50,00din. participaciju. Tako da se ne slažem, da će svaki državni psihić prepisati lek i od*ebati, jer neće. I sa moje tačke gledišta skroz sam za odlazak kod psihijatra! Magde, indy i sve ostale koje ste napisale da se dvoumite oko toga....odite odmah! Što pre odete, lakše ćete rešiti sve to! Ja sam možda čak i zakasnila, jer dosta stvari koje me tište vučem još iz detinjstva, i na ovaj ili onaj način se to ispoljilo sada, uz sve što se posle još nadodavalo! Ja sam otišla kod svog dr opšte prakse i tražila mu uput za psihijatra (neuropsihijatra), rekla sam da se loše osećam zbog Dariinog zdravstvenog stanja i da mi treba pomoć. I to je sve. Hvala Vam svima koje ste me podržavale, i hvala za sve lepe reči...