|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Preglasna muzika i bebe u stomaku
10.2.2010 15:34:57   
Snelle
Juče sam bila u pozorištu na mjuziklu i pošto je muzika bila nenormalno glasna, sa dodatnim basom, sve vreme sam bila zabrinuta zbog bebe, kako će na nju to da utiče, koliko joj smeta i škodi, pa sam tako zaštitnički, pošto nisam mogla da izadjem sa predstave, sve vreme ruke držala preko stomaka trudeći se da tako ograničim dopiranje zvuka do nje. Najgore je što sam negde pročitala (nažalost ne sećam se gde) da preglasna muzika može kod beba u stomaku da izazove oštećenje sluha. Šta da kažem, osim da sam bila pod užasnim stresom tokom čitave predstave i da mi je "provod" preseo. U subotu bi trebalo mm i ja da idemo na svadbu gde će verovatno biti oko 500 zvanica, pa će verovatno i muzika biti u skladu sa time. Toliko sam se nasekirala zbog jučerašnjeg dana, da se sad ozbiljno razmišljam da li da uopšte odem na svadbu, a otišla bih samo zato što ta osoba stvarno zaslužuje da se ja tamo pojavim. Šta vi mislite o svemu ovome, da li ja preterujem i da li sam bespotrebno histerična, i šta bi ste vi uradile na mom mestu?
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Preglasna muzika i bebe u stomaku
10.2.2010 15:48:02   
Trcosava
Snele ja sam u nekom amm...3-4 mesecu išla na svadbu drugarici i izigrala kolca za sve pare pa mojoj Ani ništa ne fali, u kolima smo uvek glasnu muziku slušali
ne znam šta da ti kažem user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 2
10.2.2010 15:49:44   
Snelle
Ali Trco, bebe čuju tek od 5-og meseca, a ja sam u šestom user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 3
10.2.2010 15:50:41   
LillyT
Snelle, nemoj se brinuti, po tome bi moje dete trebalo da bude gluvo. Ja bih se na tvom mestu opustila i isla bih i dalje u pozoriste (ako ti prija)

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 4
10.2.2010 15:52:24   
Lu
Snelle imamo sličnu temu pogledaj KLIK
Nastavite tamo,molim vasuser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 10.2.2010 15:53:13 >

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 5
10.2.2010 15:53:12   
Verus
Snelle ne sekiraj se, ne moze od jednog puta biti nista.  Citala sam o tome, i kazu, da svakako bebama bude glasno u stomaku, jacina oko 80 decibela od svega sto se desava unutra (cuju nase srce, varenje, krvotok itd.).  Znas, mm uvek kaze "jadna ona, sigurno ogluvi svaki put kad prdnesuser posted image "

Jedino se brinu ako je posao trudne zene u glasnom okruzenju (fabrika ili sl) onda traze da se premesti na drugo radno mesto, jer je bebi to jako stresno. 

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 6
10.2.2010 15:55:10   
Verus
OK mislim da mozemo da nastavimo tamo? Pratite link koji je Lu stavila-zakljucacu ovu temu, pa da tako bude sve na jednom mestuuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 7
26.1.2011 13:08:29   
micili
Draga,
sada citam ovo tvoje zapazanje i moram ti reci da sam i ja dozivela to. U devetom mesecu sam isla na mjuzikl i sve vreme sam brinula kako je bebi i drzala stomak sa obe ruke.
Bas sam se pokajala sto sam otisla u pozoriste :(( ali evo porodila sam se i radili su skrining sluha u bolnici zvezdara i beba nema problem sa sluhom

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 8
26.1.2011 17:49:07   
Snelle
Micili, da se ti nisi ovde oglasila ja bih potpuno zaboravila na ovu temu i stres koji sam tada dоživela! Elem, ne znam koliko je tvoja bebica stara, ali moja devojčica ima 8 meseci, nisam radila nikakve provere sluha, ali po svemu sudeći čuje odlično, a peva još bolje, da li zbog mjuzikla ili je povukla na mamu, ne znam user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu micili)
Direktna veza do poruke: 9
26.1.2011 21:54:42   
Brana
Ja nisam isla na koncerte u 9 mesecu kazu da nije preporucljivo jer beba moze da se prestrasi u stomaku,ja sam prestala da pevam od 7 meseca i zbog naprezanja i zbog jacine zvuka,ja cim zapevam a on me sutne u stomak!user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 26.1.2011 21:55:19 >

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 10
5.11.2011 22:35:02   
bibi80
A jel bi smetalo bebi u 8. mesecu u stomaku slavlje - svadba...? To je samo na par sati?

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 11
5.11.2011 23:16:32   
snješka
Mojim bebama nije smetalo, samo su igrale u ritmu muzike. user posted image

(odgovor članu bibi80)
Direktna veza do poruke: 12
8.11.2011 14:58:26   
bibi80
I moja je igrala! user posted image Doduše ona i ovako kad smo same kući i u tišini igra u stomaku!

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Moreeeee:)))
sandrina

Drage moje,koje vas je mesto odusevilo u Grckoj i zanimaju me vasi utisci ako je koja bila u Sartiju ili Neos Marmarisu kako je i koje plaze se ne trebaju propustiti?

Kasandra (20%)

Sitonija (17%)

Tasos (29%)

Lefkada (9%)

ili nesto drugo? (25%)

Ukupan broj glasova: 100

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here