Snelle -> Preglasna muzika i bebe u stomaku (10.2.2010 15:34:57)
|
Juče sam bila u pozorištu na mjuziklu i pošto je muzika bila nenormalno glasna, sa dodatnim basom, sve vreme sam bila zabrinuta zbog bebe, kako će na nju to da utiče, koliko joj smeta i škodi, pa sam tako zaštitnički, pošto nisam mogla da izadjem sa predstave, sve vreme ruke držala preko stomaka trudeći se da tako ograničim dopiranje zvuka do nje. Najgore je što sam negde pročitala (nažalost ne sećam se gde) da preglasna muzika može kod beba u stomaku da izazove oštećenje sluha. Šta da kažem, osim da sam bila pod užasnim stresom tokom čitave predstave i da mi je "provod" preseo. U subotu bi trebalo mm i ja da idemo na svadbu gde će verovatno biti oko 500 zvanica, pa će verovatno i muzika biti u skladu sa time. Toliko sam se nasekirala zbog jučerašnjeg dana, da se sad ozbiljno razmišljam da li da uopšte odem na svadbu, a otišla bih samo zato što ta osoba stvarno zaslužuje da se ja tamo pojavim. Šta vi mislite o svemu ovome, da li ja preterujem i da li sam bespotrebno histerična, i šta bi ste vi uradile na mom mestu?
|
|
|
|