Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.9.2014 10:14:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Peac divni ste, sto rece DR. mama i sinovi
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.9.2014 10:17:56
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Opa ME, baš si mačkonja, nisam očekivala moram priznati. Čisto da pojasnim - nemoj me pitati zašto, možda zato jer su nam bebe otprilike tu negde a ja sam kao tenk Dunja nemoj više da te čujem da tako pričaš o sebi! Ženo šta si prošla i preživela i kako si se borila i izborla ja bi ti dala Nobelovu nagradu za životno delo!! Tako da nemoj Dunju da mi diraš!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.9.2014 10:30:29
|
|
|
|
Peace*
|
Hvala
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.9.2014 10:42:18
|
|
|
|
anita
|
UM, ME, Nado, Peace, divni ste. Prelepa decica a i mame
< Poruku je uredio anita -- 22.9.2014 10:44:32 >
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.9.2014 10:50:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Opa ME, baš si mačkonja, nisam očekivala moram priznati. Čisto da pojasnim - nemoj me pitati zašto, možda zato jer su nam bebe otprilike tu negde a ja sam kao tenk Ja sam pre neki dan ovo sve presla ali kao da nisam bila svesna . Dunja ja tebe ne znam pa ne mogu da kazem ali mozda treba da zamenis ogledalo! Joko, NM , Peace hvala. .. Peace , kakva ljubav, divni ste. Ipo, pa kazu da izgledam kao da imam 18, skoro mi rekli neki baka i deka u parku. Ne znam koliko je to bas dobro! a bebica je ona prava da se gnjavi ...videcu danas da izbacim sliku.
< Poruku je uredio Mala Elena -- 22.9.2014 10:55:48 >
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.9.2014 17:32:40
|
|
|
|
mati
|
Peace ima li sta lepse... Nado porasli ste. ME super linija...
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.9.2014 17:39:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hvala Mati.. Meni zelja da se malo ugojim ...
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.9.2014 17:44:03
|
|
|
|
mati
|
Pih bre to mozes kad hoces, svi muce muku da smrsaju...
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.9.2014 19:39:45
|
|
|
|
17 joka
|
Tash,prelepi ste
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 23.9.2014 1:22:58
|
|
|
|
Klarita
|
tash, kad sam pogledala sliku, prvo sto sam pomislila : "Aaaaaa,a kad ce moja deca tako da porastu" Divni ste
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 23.9.2014 8:34:10
|
|
|
|
Peace*
|
Klarita, časkom. Videćeš, još godinu dana, i onda počne vreme da leti. Nekako upadneš u kolotečinu: vrtić, predškolsko, škola... i čas-posla porasli.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 23.9.2014 10:51:40
|
|
|
|
Modessty
|
Tash sećam se kad si javila da si trudna, kao da je bilo juče! Kako vreme leti!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 23.9.2014 17:22:53
|
|
|
|
Žapkić
|
Sjajni ste, drugari!!!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 23.9.2014 17:58:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: mati Pih bre to mozes kad hoces, svi muce muku da smrsaju... Ali ne da dobijem masnocu , nego misice ...moram jesti jos vise mesa!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 25.9.2014 22:20:12
|
|
|
|
Didy
|
Mi večeras. Zatekla sma ih u pidžamama kad sam stigla kući. Sofija se danas šišala, pa je htela da se slika s mamom pošto kaže da imamo iste frizure. Tašo, kolka su ti deca! Divna slika, topla.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 25.9.2014 22:28:14
|
|
|
|
dijana1*
|
Didy vesela druzina Lepi ste mi
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 25.9.2014 22:34:21
|
|
|
|
Klarita
|
Didy, ko bi reko da si ceo dan bila radila, blistas pored njih. A Sofijina frizurica je pravi devojcurak.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 25.9.2014 22:35:33
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Klarita, časkom. Videćeš, još godinu dana, i onda počne vreme da leti. Nekako upadneš u kolotečinu: vrtić, predškolsko, škola... i čas-posla porasli. iz ovog ugla mi to uopste ne deluje tako
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 25.9.2014 22:35:38
|
|
|
|
Jole84
|
Didy preslatki ste, poručam joj loknice Peace za tebe i tvoje velike momke.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 25.9.2014 22:53:54
|
|
|
|
Didy
|
Hvala, drage ženice. Jole, ošišali smo joj loknice, bile su premedene.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 25.9.2014 23:02:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Didy divni ste
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 25.9.2014 23:05:31
|
|
|
|
17 joka
|
Didy, prelepi
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 25.9.2014 23:06:46
|
|
|
|
doktorkakristal
|
DIDY divni ste,cera ko med sa frizuricom kao one devojcice sa onih mirisljavih slicica
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 25.9.2014 23:10:48
|
|
|
|
Jole84
|
Ista Sara Kej
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 25.9.2014 23:11:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Slika vam je super! kako ti nije bilo zao da joj skratis lokne ? Cerka je inace ista ti.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?