Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 13:20:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Nas dve
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 14:49:20
|
|
|
|
branki*
|
unina mama,ti si kao dete neko,u prvi mah sam pomislila da je dvoje dece na slici
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 14:52:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Branki hvala ja i jesam dete, ali u dusi ahahhah
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 15:30:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
Branki i ja isto , na ostalim slikama drugacije izgledas UM
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 15:32:39
|
|
|
|
emicaa
|
Um ti mene mnogo podsjećaš na moju snajku,kad sam prvi put vidjela tvoju sliku pomislih da je ona
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 15:32:42
|
|
|
|
eca89
|
Um, divne ste, cerkica mnogo lici na tebe
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 15:35:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pokusavam nas da ubacim ali nece mob
< Poruku je uredio Mala Elena -- 16.9.2014 15:36:48 >
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 15:38:30
|
|
|
|
Cakana84
|
Što ste lepe UM. Bas si mladolika, a i mlada si. Videla sam sliku u temi Haljine, da te častim sa godinama, imaš najviše 23.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 15:45:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sa proslave tatinog rodjendana , sa puna 2 meseca...
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 15:59:53
|
|
|
|
Cakana84
|
Beba je preslatka, kao igračka je. ME, , vidi se da si riba i po. Moram da prokomentarišem i mame. Na RR su sve lepe mame.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 16:02:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Što ste lepe UM. Bas si mladolika, a i mlada si. Videla sam sliku u temi Haljine, da te častim sa godinama, imaš najviše 23. Caknice sta d ame castis, samo si jednu promasila, u junu napunila 24 ahahha Hvala vam drage mioje, smao vi kazete da lici na mene, u okolini tvrde suprotno Me bas si zgodna, bebica je kao secer....
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 16:04:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Branki i ja isto , na ostalim slikama drugacije izgledas UM ahahha pa zatos to na tim drugim uvek budem skockana za neko slavlje i nasminkna, ovo sam realy ja, no make up Hvalal !
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 16:08:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eh Cakana, gde me nadje ... Proslo je tri ipo meseca od tad, nikad se ne zna...
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 18:40:38
|
|
|
|
NadaR
|
Moj prvacic i ja
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 18:46:40
|
|
|
|
17 joka
|
UM,divne ste Nado, deckonja je medena i ti si super ME, srce malo slatko i ti si bas lepa stvarno sve divne mame a tek decica
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 22:05:29
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: World nm, svaka cast na kolektivu, mozda se jednog danai ja uspijem uslikati sa oboje... Zahteva doooosta truda, strpljenja i znoja.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 22:06:22
|
|
|
|
New Mom
|
Nim, UM, ME, Nado, divni ste svi!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 22:08:46
|
|
|
|
Ipokrisia
|
ME stvarno si prezgodna i prelepa kao i beba, bozanstvena je ! delujes jako mlado koje si bese godiste?
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 22:09:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Opa ME, baš si mačkonja, nisam očekivala moram priznati. A devojče je još lepše, preslatka! UM, Nado, NM
< Poruku je uredio dunja RR -- 16.9.2014 22:10:58 >
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 22:13:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Opa ME, baš si mačkonja, nisam očekivala moram priznati. Čisto da pojasnim - nemoj me pitati zašto, možda zato jer su nam bebe otprilike tu negde a ja sam kao tenk
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 22:17:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hvala vam devojke ! . Ipo 88.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.9.2014 22:21:43
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Hvala vam devojke ! . Ipo 88. a ti si mladaaaa mama bas bas vidi se! e ali beba ti je ono, olicenje kako treba da izgleda lepa beba! iskreno nisu sve bas lepe,ima svakakvih,a ovo kao lutka!
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 16.9.2014 22:23:11 >
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.9.2014 8:16:13
|
|
|
|
Peace*
|
ME, Nado, Unina, prelepi ste! Evo i nas od juče:
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.9.2014 8:20:42
|
|
|
|
mali_mis
|
Prelepa slika, uzivancija
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.9.2014 10:05:16
|
|
|
|
doktorkakristal
|
TASH divni ste
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?