Yula -> RE: Musku decu ne treba utopljavati (8.10.2012 23:28:48)
|
IZVORNA PORUKA: Tash KLIKNI Yula Inače, ovaj deo: ukljucujem radijator u bebinoj sobi, temperatura je podesena na 21°C. Obucen je u pamucnu pidzaicu bez nogavica i pokrila sam ga debljim cebencetom. U isto vreme u drugoj temi sam napisala ovo: Sada je 21 u sobi, Marko je bodiju digi rukav i donjem delu pižamice, a Luka ima i podkošulju ispod pižame, i obojica su u jorgan džakovima. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Hehe, nas dve cesto prepisujemo jedna od druge [sm=smiley1.gif] Jaoooj, Tasho, prelepe su!!!! Obozavam H&M i uglavnom vecinu garderobe Laletu tamo kupujemo, prezadovoljna sam njima! U toku nedelje idem da ih kupim! Hulahopke cu mu oblaciti samo kada idemo u park, jer ovih dana duva neki hladan vetar, kroz kosti prolazi. Jovice, moj Lazar nosi kratke pamucne carapice i patofnice, a ako ne patofne, onda mu preko obuvam one debele carapice sto ispod imaju one gumene sarice. Posto je danas nosio hulahopke, onda mu nisam naravno obuvala i kratke carapice, vec je nosio direktno patofne na njih. Patofnice nisu debele. Gledam po sebi i mm, nama je hladno samo u carapama na podu, vec obavezno vec neko vreme nosimo ili patofne ili papuce. Kontrolisem Laletu nozice, ne znoje se, nekada mi cak deluju vise hladne nego tople. Znaci da mu nije vruce.
|
|
|
|