|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pomoc kada gurate kolica
14.9.2012 21:56:26   
PoisonEve
Tash, ne vide jer ih ne zanima. Verovatno nemaju decu i na takve stvari ne obracaju paznju.
Gae, mi imamo takav problem, jer duz Gospodara Vucica gde je trotoar stalno parkiraju automobili tako da cesto moramo ulicom da idemo. Stalno pricam mm da treba da slikamo i posaljemo Studiu B ili Beogradskoj hroniciuser posted image
Inace ja cesto imam pomoc od ljudi na ulici i kad ne trazim i kad trazim.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Pomoc kada gurate kolica
14.9.2012 22:17:56   
Anoniman
ja svaki put kad izadjem na ulicu, poludim. i stvarno mi dodje da slikam celu putanju, al kome da se obratis? kako izadjem iz ulice, tako na cosku, na sred ionako uskog trotoara posadjen znak za jednosmernu ulicu. a posto na tom istom cosku obicno bude i neko parkiran, moram ranije da izadjem i da idem po sred ceste. debiliteti onih koji odlucuju o prostoru u kom zivimo se nastavljaju u ulici nize gde je celom duzinom ulice posred trotoara ovaj put posadjeno drvece, koje se iskrivilo pa ni sama osoba ne moze proci, a kamoli neko ko gura kolica. tu su i raznorazne stepenice, visoki ivicnjaci, a vrhunac su doneli ovi radovi prosle godine (koji se nastavljaju) i koji podrazumevaju kaldrmu na mestima raskrsnica i pesackih prelaza. eeeeej, to kao da bi vozaci vozili sporije, ali u principu sa prvim losim nevremenom padaju penzioneri k'o kruske, zene koje nose potpetice bolje da se izuju, a dete u kolicima mi se toliko treska da se bojim da ce mu ostati tik.
o vozacima necu ni da pocnem - o parkiranju, o tome kad stanu na semaforu da stanu tacno posred pesackog, a najgori su ovi sa motorima.
a da, tu su i cuvena sigurnosna vrata na bankama koja su tako dizajnirana da samo jedna osoba moze da udje, a da prodje samo ako je dovoljno visoka (jer kamera ne hvata one nesto nize). a invalidi i majke s decom u kolicima moraju da kucaju na vrata i cekaju da ih neko primeti i uz prevrtanje ocima dodje da im otvori vrata. Kad sam isla prvi put da platim kiriju sa sve bebom od neka 2 meseca, otvorim ona prva vrata i kucam na unutrasnja, a "pametni" deda iznutra mi govori da skupim kolica i uzmem bebu u narucje?! jednom rukom da drzim bebu koja jos uvek ne drzi glavicu, da bih drugom rukom pokusala da sklopim kolica?! aha! evo sad cu!

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 27
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here