gagana83 -> RE: Pomoc kada gurate kolica (20.12.2011 22:44:52)
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Moram da vaskrsnem ovu temu. Pun mi je više kufer!!! Ne samo što niko neće da mi pomogne uz i niz stepenice, to me još i najmanje muči, navikla sam da vučem i kolica i bebu i kese i torbe... Ali to što se stoka parkira tako da nikad nigde kolicima ne mogu da prođem pa po prometnim ulicama guram kolica po kolovozu i molim boga da me neki bus ili nešto ne pokupi i napravi fleku od nas dve... Živim u Beogradu, kod Autokomande, nemam ni jedan park u blizini, i ne mogu ni do lokalne piljare da stignem trotoarom jer od parkiranih automobila ne može da se prođe. Pre neki dan sam išla kod prijatelja sama sa Nevenom i kad sam krenula kući neka konjina se parkirala tako da vrata sa vozačeve strane ne mogu da otvorim. Došlo mi je da mu izbušim gume. Sama sam sa bebom što znači da nju moram da stavim na suvozačko sedište ako stavim as na suvozačko sedište onda ne mogu ja da uđem i da preskočim na vozačko a do prvo ja uđem i preskočim menjač ne mogu jer nemam nju gde da stavim (čak ni na zadnje sedište jer od naslona za glavu ne mogu da je prebacim napred)... Na kraju mi je neki čovek pridržao dete dok sam ja preskočila i sela pa mi je dodao da je smestim... Koliko godina vozim, nikada se nisam nepropisno parkirala, nikada nisam ostavila kola tako da zatvorim prolaz pešacima, nikada nisam nikoga zagradila, čak ni na minut, nikad nisam zauzela dva parging mesta, nikada nisam stala da onaj pored mene ne može da otvori vrata... ZAŠTO SE VEĆINA PONAŠA KAO DA JE SAMA NA OVOM SVETU???? Ovo i mene izludjuje [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Svaki put kad krenem kolicima popi*dim. Zivim u naselju gde su uglavnom porodicne kuce, svi imaju garazu ili dvoriste a kola redovno na trotoaru. Krenem 5 metra, parkiran auto, ja se spustim na ulicu, 10 metra, parkiran auto, opet na ulicu, posle 5 metra neki pametnjakovici istovarili drva na sred trotoara, pa opet auto...Ludim! Mi imamo dvoje kola, plus sluzbeni auto i kombi i nikad nisu parkirani na trotoaru.
|
|
|
|