Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 11.7.2015 0:28:49
|
|
|
|
vikiveki
|
Moji svi vole lubenicu,jedino najmlađi vadi semenke iz nje,pa dugo ostane dok ne pojede jedno parče
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 11.7.2015 0:36:15
|
|
|
|
mila83
|
kao da opisujes mog sina,on za svako voce dooobro pregleda sta ima,odvaja semenke..o mandarini i deljenju na kriskice i ciscenju od belih zilica da ti i ne pricam.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 11.7.2015 0:38:55
|
|
|
|
vikiveki
|
Jao da,to sam zaboravila,kako samo dobro očisti mandarine i pomorandže od tih belih žilica
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 9.12.2015 2:30:04
|
|
|
|
bojana92
|
Danilo obozava banane,a Filip jede sve on ne bira :D
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 9.12.2015 7:21:55
|
|
|
|
m2m2
|
Voli svo voce, ali kupine i dudinje rastura.
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 9.12.2015 7:33:25
|
|
|
|
mila83
|
Kod Dimitrija i dalje ista prica,kada je u pitanju voce,pedantno ciscenje narandzi i mandarina..kako ima samo strpljenja voli jabuke,banane i kivi najvise. Mima jede sve. T najvise voli bananu,jabuku,krusku,dunju...omiljena kombinacija je banana,malina,kupina gnjeceno.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 9.12.2015 10:40:12
|
|
|
|
isidora88
|
Mateja bas slabo sta jede od voca. voli bananu i jabuku, i naravno lubenicu. dok je bio mladji jeo je sve, sad izmislja
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 9.12.2015 10:51:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vole sve voce ,jedu sve.... meso i ostalo ne mora ali voce i povrce tamane samo tako.
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 22.12.2015 10:41:57
|
|
|
|
dejana007
|
Banana, jabuka, lubenica. To jednostavno obozava
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 22.12.2015 12:04:28
|
|
|
|
tekilica
|
Voce, hvala Bogu, jede,pa cepa ;) Da kucnem u drvo. Svako voce voli najvise
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 2.6.2016 20:44:11
|
|
|
|
mila83
|
Evo da se upisemo ove sezone...T su sada omiljene tresnje !
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 3.6.2016 1:11:48
|
|
|
|
choopa choops
|
Moji su svo troje "voćoljupci" a što reče Mila, sad kad je sezona trešanja samo njupaju. mala ože i pun tanjir da smaže, ali se bojim da joj dam puno zbog stolice. Maaaaada ja pojedem punu kesu za tili čas, greota da djeci branim
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 3.6.2016 7:45:20
|
|
|
|
mali_mis
|
Jagode, na mamu
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 3.6.2016 8:45:27
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Moji su svo troje "voćoljupci" a što reče Mila, sad kad je sezona trešanja samo njupaju. mala ože i pun tanjir da smaže, ali se bojim da joj dam puno zbog stolice. Maaaaada ja pojedem punu kesu za tili čas, greota da djeci branim Tako i moji,svo troje vole voce,bata malo bira ali jede... I ja se plasim malo za tresnje,T mi ionako slabo jede,pa se plasim da joj ne padnu tesko na stomak.
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 3.6.2016 9:27:51
|
|
|
|
serpica
|
I moji jedu sve,mada najvise vole banane i jabuke,bebac obozava breskve.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 3.6.2016 9:56:15
|
|
|
|
mila83
|
Da Serpice,moj sin recimo najvise voli banane i jabuke..provuce se ponekad narandza i kivi..ovo bobicasto jako slabo hoce npr. Lubenice isto jako voli.
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 3.6.2016 10:34:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sada mozda tresnje i pre nekog vremena kruske...ali ovako slabo jede voce . Jednostavno ima koliko meseci unazad da nece da zine na bananu. Ne znam zasto.
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 3.6.2016 14:00:14
|
|
|
|
Maraj
|
Za sad L najvise voli banane. Jedno vreme je jeo jabuke i to u kombinaciji sa bundevom. Sad nece to ni da lizne
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 20.12.2016 4:08:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas u kuci moraa uvek mora biti! Trenutno Banane, mandarine , jabuke... A obozavaju lubenicu, jagode i maline.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 20.12.2016 4:10:32 >
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 20.12.2016 7:57:19
|
|
|
|
vocicana
|
Moj beban voli jabuke najvise, banana mu se ne svidja nesto
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 20.12.2016 7:58:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vucko jako voli kruske
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 20.12.2016 8:00:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ovih dana je aktuelna pomorandza i banana, manje jabuka.
|
|
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 20.12.2016 11:39:53
|
|
|
|
emicaa
|
trenutno jabuke i mandarine
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 20.12.2016 12:12:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Kod nas samo i jedino jabuka. Ni bananu više neće.
|
|
RE: Koje voće najviše voli? 7.3.2017 10:46:04
|
|
|
|
Khaleesi
|
Moja M je kao beba jela sve pa onda pocela da probira pa samo banana pa sada vise nista nece... ne znam sta cu sa njom nece cak ni kompot...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?