sephora -> RE: Novi grip AH1N1 (26.11.2009 9:35:09)
|
ne znam šta me ove zime poteralo još od onog prvog respiratornog virusa ne mogu da se oporavim, evo imam upalu grla i to jaku i opet pijem antibiotike...elem, odem ja juče do lekara jer grlo i glava me ubijali i sedim u čekaonici sa još 1000 ljudi, na nekim sobama piše izolacija i sve izgleda lepo i spremno ako dođe neko sa meksikancem...kad nailazi mladić, na šalteru ga pitaju gde mu je karton, što nije prebacio karton, kod koje doktorke se leči, pa što nije zakazao, stoji on jadan pola sata na šalteru i brani se od napada sestri šalteruša i posle svega ona ga pita...a šta vam je?...dečko kaže: Imam grip...kada je nastala panika i frka i trka, poslaše ga u izolaciju kao u velikom stilu-koja bre izolacija kada je jadan tu pola sata odgovarao na neke administrativne začkoljice...ali na kraju se ispostavilo da nema grip nego samo običnu prehladu...ipak, toliko o organizaciji u vremenu pandemije... sa druge strane za moju dr. sve pohvale, vrlo je temeljno pristupila pregledu, slušala mi je pluća veoma dugo i pažljivo iako sam rekla da ne osećam nikakve plućne tegobe i da nemam T, njen komentar je bio: sve mora da se krajnje dobro proveri da nam nešto ne promakne...
|
|
|
|