vaca -> RE: Novi grip AH1N1 (18.11.2009 0:40:15)
|
Bila sam danas kod dr jer me od juce lomi T 37.5, nos curi, imam suvi kasalj i jos x stvari. Kaze moja dr da je u pitanju samo prehlada i pored terapije preporucila mi PROPOLIS. Kaze da obavezno i svom detetu dajem. A sto se tice vakcine, ona kaze da se ona sam vakcinise protiv sezonskog gripa ali da je ipak skoro bila bolesna, a sto se tice ovog meksickog ona misli da je vecina ljudi bila izlozena ovom virusu j i da je svako odreagovao na sebi svojstven nacin. Kao i to da se ne razbolimo svi od seznoskog gripa ali skoro svako bar jedanput u toku zimskog perioda kija, kaslje, ima T, zapusen nos. Ne mora uvek da ide sa visokom T i jako izrazenim simptomima. A sa vakcinom da sacekamo pa cemo videti. Ne rece ni da ni ne. A sto se tice broja umrlih od gripa i to da su oni bili zdravi, ja sumnjam u to. Mi smo takav narod da nemamo kulturu kontrole svog zdravlja pa tek kad neko umre cuje se e umro a nista mu nije bilo, zdrav, iz cista mira, a posle nekog vremena pa eto imao je visok pritisak, srcani bolesnik a nije se lecio i jos mnogo mnogo toga. I jos nesto: kod mog brata na poslu coveku nije bilo dobro 2 dana, tesko mu, ima T, malaksao i sve sto ide uz to. kad nije mogao vise da izdrzi otisao kod lekara i oni ustanove ovaj novi grip. Najstrasnije je to sto je on zajedno sa kolegama sa kojima radi pili sok IZ ISTE flase! To ne mogu da shvatim! Pa kakvi smo to ljudi! Da li oni uopste nesto razmisljaju, ne za sebe pa imaju i oni decu kod kuce! I sad svi oni ocekuju simptome. Eto kakvi smo! A sad i ove slave su raj za viruse. MA mora po srpski tri puta da se izljubi i to ti je, samo pre tog ljubakanja ide ono: ma mi smo zdravi, nemamo grip! nece to nas! STRASNO!
|
|
|
|