mihi -> RE: Novi grip AH1N1 (12.11.2009 14:16:30)
|
IZVORNA PORUKA: cicko Od mene nesto sasvim razlicito. >> Subject: nikako vakcina!!! >> >> >>> >>>>> Ja sam kvalifikovani farmaceut. Istrazivao sam vakcinu svinjskog gripa >>>>> koju je naša vlada kupila za nas (koristeći naš novac) i koja je sto >>>>> puta opasnija od svinjskog gripa. Da li znate da su proizvođači >>>>> vakcine protiv svinjskog gripa zatražili od vlade izuzeće od mogucih >>>>> tuzbi u slučaju da vakcine uzrokuju štetu na ljudima? >>>>> >>>>> Ako ste napravili vakcinu za koju znate da je deluje, zašto bi vam >>>>> onda bilo potrebno pravno izuzeće u slučaju nezeljenih posledica na >>>>> ljudima? Zar to nije veliki znak upozorenja za sve nas? Virus >>>>> Svinjskog gripa ubio je oko 2 / 3000 ljudi ukupno. Obican gripa ubija >>>>> 40 000 ljudi godisnje, pa zasto se onda stitimo od Svinjskog gripa a >>>>> ne od obicnog gripa? Da li to smisla? Zbog cega se onda podize ovolika >>>>> panika? >>>>> >>>>> Vakcina protiv Svinjskog gripa sadrzi 2 užasno opasne stvari - jedna >>>>> se zove thimerosol. U njegovom sastavu je 50% žive. Thimeresol se >>>> veže >>>>> na receptore u mozgu, i, zapravo, uzrokuje oštećenja mozga. Je li >>>>> pametano ubrizgavati thimerosol, i dobiti oštećenje mozga, spustivši >>>>> pri tom IQ ljudi za 10 bodova, kao i brojna druga ostecenja, kako bi >>>>> se izbeglo dobijanje gripa koji ubija 95% manje ljudi nego obični >>>>> grip? >>>>> >>>>> Drugi opasni sastojak Vakcine protiv Svinjskog gripa zove se squalene. >>>>> Squalene vara vaš imuno sistem da pocne da ubija vase sopstvene >>>>> celije, što stvara auto-imune bolesti kao što su astma, multipla >>>>> scelerosis, dijabetes, i hrpu drugih bolesti za koje jos nemamo naziv. >>>>> Zar je pametno u sebe ubrizgati te stvari, kako bi se izbegao >>>>> relativno blagi grip, poput svinjskog gripa? >>>>> >>>>> Ako ste trudni zapitajte se ovo - zašto bi uzimali Panvax, kada on >>>>> sadrži Neomicin sulfat i polymyxin B - od kojih oba pokazuju pozitivne >>>>> rizike za vase nerođeno dete - kako bi izbegli šta? Blagi grip, koji >>>>> ubija 95% manje ljudi nego obican grip? >>>>> >>>>> Ja sam stručnjak za kritičku analizu lekova i njihove učinke na >>>>> ljudima. I neka se neko samo usudi da dodje do mene sa špricom punim >>>>> Vakcine protiv Svinjskog gripa, ili da dodje blizu moje porodice jer >>>>> cu je uzeti iglu od njih i probosti ih njom serijom veoma jakih uboda! >>>>> >>>>> Ova stvar je otrov. Nemojte to uzeti. Ne dozvolite da vaši prijatelji >>>>> to uzmu. Ne dozvolite da vaša porodica to uzme. Ako vas neki idiot u >>>>> laboratoriju pita: želite li ovu vakcinu, pitajte ga o thimerosolu, o >>>>> squaleneu, i zašto kompanija koja je to napravila zeli da ima pravno >>>>> oslobođenje od moguce tuzbe, i onda pogledajte njihova lica koja ce >>>>> imati izgled tipa: O, boze moja, pa vi ste me izresetali serijom >>>>> pi tanja na koja ja zaista nemam odgovor! >>>> Moram da napišem opet Thimersol je zabranjen kao dodatak humanim vakcinama još 2007 (citiraću i pravilnik) dodaje se do danas samo u vakcine ad. us. vet. (za veterinarsku upotrebu), prema tome ovo što je gospodin napisao bar u vezi trimersala nije TAČNO
|
|
|
|