Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 16.9.2016 9:28:02
|
|
|
|
lukijano
|
Da,u gradskoj ih ne kupaju... Ali patronazna dolazi svaki drugi dan i ona kupa bebu svaki put. Mi mu peremo samo guzu tada kada ona ne dolazi. Meni je ovo drugo dete...
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 12.10.2016 23:54:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
Da li moze neko ko se skoro porodio u Gradskoj carskim rezom da mi kaze da li je baby friendly obavezan i posle cr ili postoji varijanta da izaberes (tako je bilo ranije)? Zanima me i sta treba da se ponese za bebu.
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.10.2016 9:38:28
|
|
|
|
sonyasha
|
Pepeljuga, obavezan je posle cr, zato kada te na intenzivnoj gnjave da šetaš ti ne zabušavaj, ja sam sama i vanredno tražila da šetam da bi se pripremila za dole. Prvu noć te pitaju da li hoćeš da beba spava kod njih, to važi za sve porodilje od ponoći do 6 ujutru i to je to. Srećno
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.10.2016 10:02:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pepeljuga, ja sam se porodila u maju carskim rezom. Obavezan je bebi frendli. Mada, koliko znam u svim porodilistima je tako, ne bitno da li je carski ili prirodan.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.10.2016 15:36:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
Hvala na odgovoru, pre sest godina kada sam se tamo porodila nije bilo obavezno, sad cujem da jeste pa da proverim. Potpuno mi je van pameti to posle cr, nisam u stanju ni o sebi da brinem Ako nekoga ne mrzi, neka mi napise sta treba da nosim za bebu
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 13.10.2016 15:40:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Za bebu ne treba nista, otac donosi pelene, vlazne maramice i pavlovicevu kad se porodis. Odelce za izlazak treba kad krenete kuci. Imas na prethodnim stranicama a i temu Kamperski vodic za porodiliste. Tamo smo dosta pisale o svemu tome.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 17.10.2016 16:49:17
|
|
|
|
biljkas
|
Cao mame! Da li neko ima iskustva sa dr Milanom Djosicem? Danas sam prvi put bila kod njega na UZ, i misila sam da me on poradja. Inace, prvo dete sam rodila u Visegradskoj i nosim ruzno iskustvo, pa bih sad da promenim. Termin mi je za manje od mesec dana. Hvala!
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 18.10.2016 22:45:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Biljkas, ne poznajem tog doktora, ali verovatno neces pogrešiti, svi doktori tamo su fini. Pozdrav i srecno
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 24.10.2016 1:10:04
|
|
|
|
Arigato
|
Da li neko zna nesto o doktoru Darku Radovanovicu ??
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 24.10.2016 8:21:19
|
|
|
|
sonyasha
|
Čula sam da je odličan, ovako deluje skroz pristojno!
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 24.10.2016 9:30:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja sam cula da je on odlican doktor.
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 28.10.2016 21:19:46
|
|
|
|
uciteljica83
|
Da li neko ima iskustva sa Dr Pedjom Mitrovićem ? Hvala...
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.10.2016 13:17:15
|
|
|
|
lukijano
|
Mene je dr. Pedja Mitrovic porodio dva puta. Ja za njega imam samo reci hvale. Prezadovoljna sam bila i prvi put pre 6 godina i sada pre dva meseca kada sam se porodila. Ako se tako dogovoris sa njim, zovnes ga kad krene porodjaj i on dodje ako ne radi. Jako je smiren i pozitivan, meni je nekako ulivao poverenje. Nadam se da sam bar malo pomogla. Generalno celo osoblje u Gradskoj je divno, ima par izuzetaka kao i svuda... Ako jos nesto treba tu sam. Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 29.10.2016 15:28:41
|
|
|
|
uciteljica83
|
Hvala mnogo na informacijama...on je moj izabrani doktor pa sam se pitala da li je fin i pri porodjaju, ovako deluje korektno? Kako ste se poradjali kod njega, prirodno? Jeste li imali epidural..toga se bojim da nece biti...
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 30.10.2016 9:33:09
|
|
|
|
lukijano
|
Jeste i na porodjaju je fin, nista ne brini. Ja sam se oba puta porodila prirodno, bez epidurala. Ja nisam htela epidural. Ali ako ti hoces ne vidim sto bi to bio problem. Porazgovaraj sa dr sledeci put. Kad ti je termin? Jel prva beba?
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 2.11.2016 17:27:42
|
|
|
|
uciteljica83
|
Hvala Lukijano :-) Moze li neko da napise iskustvo, skorasnje sa epiduralom u gradskoj i sa spinalnom -carski ? Jrl tacno da se nocu ne dobija epidural? Hvala mnogo..:-)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 2.11.2016 18:24:25
|
|
|
|
uciteljica83
|
Zaboravih da napisem..prva je beba..upravo sam usla u peti mesec, sve me zanima i skroz sam uplasena od toga sta me ceka..
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 7.12.2016 14:42:30
|
|
|
|
leon16
|
Evo i mog iskustva. Porodila sam se pre petnaestak dana na Zvezdari. Bila je neobicno velika guzva,izgleda da se proculo da su solidni. Uslovi za porodilje su dosta losi (toslet,tus kabina, hladnoca u tom delu zbog porodilja cije se pusenje u wc-u tolerise). Sobe su skromne, ali ok. Hrana ok. Osoblje je isto solidno. Doktori su najpozotivnija strana ovog porodilista. Koliko sam se ja raspitala vecina je dobra. Samim porodjajem sam prezadovoljna, babica je bila odlicna ( ne znam kako se zove) kao i doktor ( dr. Nenad Kusljevic), sve je proslo brzo, beba je zdrava i ja sam se brzo oporavila. Dr. uliva osecaj sigurnosti i ostavlja utisak iskusnog profesionalca, koji sve drzi pod kontrolom. Epidural nisam dobila, kada sam isla u savetovaliste rekose mi da ako se porodjaj desi pre podne da moze da se dobije, ali kasnije tesko jer imaju manjak anesteziologa. Verovatno postoji neki nacin, ali ne znam koji. Sve u svemu uslovi jako losi, al nekako se prezivi. Doktori i babice odlicni sto je meni bilo bitnije.
< Poruku je uredio leon16 -- 7.12.2016 14:53:18 >
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 25.2.2018 13:07:52
|
|
|
|
Akiivaniva
|
pozdrav da li bi mogla neka porodilja koja se porodila skoro u gradsku bolnicu da mi kaze sve utiske, i sta je sve potrebno poneti u bolnicu za mamu i bebu?
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 25.2.2018 14:58:48
|
|
|
|
sonyasha
|
Aki, iščitaj ovu temu, bar zadnji par strana, tu ćeš naći sve. Bolnice su inertni sistemi i stvari se retko menjaju!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?