|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 67 68 [69]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
16.9.2016 9:28:02   
lukijano
Da,u gradskoj ih ne kupaju... Ali patronazna dolazi svaki drugi dan i ona kupa bebu svaki put. Mi mu peremo samo guzu tada kada ona ne dolazi. Meni je ovo drugo dete...

(odgovor članu BojanaSa)
Direktna veza do poruke: 1701
12.10.2016 23:54:07   
pepeljuga
Da li moze neko ko se skoro porodio u Gradskoj carskim rezom da mi kaze da li je baby friendly obavezan i posle cr ili postoji varijanta da izaberes (tako je bilo ranije)? Zanima me i sta treba da se ponese za bebu.

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu lukijano)
Direktna veza do poruke: 1702
13.10.2016 9:38:28   
sonyasha
Pepeljuga, obavezan je posle cr, zato kada te na intenzivnoj gnjave da šetaš ti ne zabušavaj, ja sam sama i vanredno tražila da šetam da bi se pripremila za dole.
Prvu noć te pitaju da li hoćeš da beba spava kod njih, to važi za sve porodilje od ponoći do 6 ujutru i to je to.
Srećnouser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1703
13.10.2016 10:02:04   
IvanaSK RR
Pepeljuga, ja sam se porodila u maju carskim rezom. Obavezan je bebi frendli. Mada, koliko znam u svim porodilistima je tako, ne bitno da li je carski ili prirodan.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1704
13.10.2016 15:36:08   
pepeljuga
Hvala na odgovoru, pre sest godina kada sam se tamo porodila nije bilo obavezno, sad cujem da jeste pa da proverim. Potpuno mi je van pameti to posle cr, nisam u stanju ni o sebi da brinem user posted image
Ako nekoga ne mrzi, neka mi napise sta treba da nosim za bebu

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1705
13.10.2016 15:40:30   
IvanaSK RR
Za bebu ne treba nista, otac donosi pelene, vlazne maramice i pavlovicevu kad se porodis. Odelce za izlazak treba kad krenete kuci.
Imas na prethodnim stranicama a i temu Kamperski vodic za porodiliste. Tamo smo dosta pisale o svemu tome.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1706
17.10.2016 16:49:17   
biljkas
Cao mame!

Da li neko ima iskustva sa dr Milanom Djosicem?
Danas sam prvi put bila kod njega na UZ, i misila sam da me on poradja.
Inace, prvo dete sam rodila u Visegradskoj i nosim ruzno iskustvo, pa bih sad da promenim.
Termin mi je za manje od mesec dana.
Hvala!

(odgovor članu lukijano)
Direktna veza do poruke: 1707
18.10.2016 22:45:21   
IvanaSK RR
Biljkas, ne poznajem tog doktora, ali verovatno neces pogrešiti, svi doktori tamo su fini.
Pozdrav i srecno

(odgovor članu biljkas)
Direktna veza do poruke: 1708
24.10.2016 1:10:04   
Arigato
Da li neko zna nesto o doktoru Darku Radovanovicu ??

Direktna veza do poruke: 1709
24.10.2016 8:21:19   
sonyasha
Čula sam da je odličan, ovako deluje skroz pristojno!

(odgovor članu Arigato)
Direktna veza do poruke: 1710
24.10.2016 9:30:58   
IvanaSK RR
I ja sam cula da je on odlican doktor.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1711
28.10.2016 21:19:46   
uciteljica83
Da li neko ima iskustva sa Dr Pedjom Mitrovićem ? Hvala...user posted image

Direktna veza do poruke: 1712
29.10.2016 13:17:15   
lukijano
Mene je dr. Pedja Mitrovic porodio dva puta. Ja za njega imam samo reci hvale. Prezadovoljna sam bila i prvi put pre 6 godina i sada pre dva meseca kada sam se porodila. Ako se tako dogovoris sa njim, zovnes ga kad krene porodjaj i on dodje ako ne radi. Jako je smiren i pozitivan, meni je nekako ulivao poverenje. Nadam se da sam bar malo pomogla. Generalno celo osoblje u Gradskoj je divno, ima par izuzetaka kao i svuda...
Ako jos nesto treba tu sam. Pozdrav!

(odgovor članu uciteljica83)
Direktna veza do poruke: 1713
29.10.2016 15:28:41   
uciteljica83
Hvala mnogo na informacijama...on je moj izabrani doktor pa sam se pitala da li je fin i pri porodjaju, ovako deluje korektno?
Kako ste se poradjali kod njega, prirodno? Jeste li imali epidural..toga se bojim da nece biti...user posted image

(odgovor članu lukijano)
Direktna veza do poruke: 1714
30.10.2016 9:33:09   
lukijano
Jeste i na porodjaju je fin, nista ne brini. Ja sam se oba puta porodila prirodno, bez epidurala. Ja nisam htela epidural. Ali ako ti hoces ne vidim sto bi to bio problem. Porazgovaraj sa dr sledeci put. Kad ti je termin? Jel prva beba?

Direktna veza do poruke: 1715
2.11.2016 17:27:42   
uciteljica83
Hvala Lukijano :-) Moze li neko da napise iskustvo, skorasnje sa epiduralom u gradskoj i sa spinalnom -carski ? Jrl tacno da se nocu ne dobija epidural? Hvala mnogo..:-)

(odgovor članu lukijano)
Direktna veza do poruke: 1716
2.11.2016 18:24:25   
uciteljica83
Zaboravih da napisem..prva je beba..upravo sam usla u peti mesec, sve me zanima i skroz sam uplasena od toga sta me ceka..user posted image

Direktna veza do poruke: 1717
7.12.2016 14:42:30   
leon16
Evo i mog iskustva. Porodila sam se pre petnaestak dana na Zvezdari. Bila je neobicno velika guzva,izgleda da se proculo da su solidni. Uslovi za porodilje su dosta losi (toslet,tus kabina, hladnoca u tom delu zbog porodilja cije se pusenje u wc-u tolerise). Sobe su skromne, ali ok. Hrana ok. Osoblje je isto solidno.
Doktori su najpozotivnija strana ovog porodilista. Koliko sam se ja raspitala vecina je dobra. Samim porodjajem sam prezadovoljna, babica je bila odlicna ( ne znam kako se zove) kao i doktor ( dr. Nenad Kusljevic), sve je proslo brzo, beba je zdrava i ja sam se brzo oporavila. Dr. uliva osecaj sigurnosti i
ostavlja utisak iskusnog profesionalca, koji sve drzi pod kontrolom.
Epidural nisam dobila, kada sam isla u savetovaliste rekose mi da ako se porodjaj desi pre podne da moze da se dobije, ali kasnije tesko jer imaju manjak anesteziologa. Verovatno postoji neki nacin, ali ne znam koji. Sve u svemu uslovi jako losi, al nekako se prezivi. Doktori i
babice odlicni sto je meni bilo bitnije.

< Poruku je uredio leon16 -- 7.12.2016 14:53:18 >

(odgovor članu lukijano)
Direktna veza do poruke: 1718
25.2.2018 13:07:52   
Akiivaniva
pozdrav da li bi mogla neka porodilja koja se porodila skoro u gradsku bolnicu da mi kaze sve utiske, i sta je sve potrebno poneti u bolnicu za mamu i bebu? user posted image user posted image

(odgovor članu leon16)
Direktna veza do poruke: 1719
25.2.2018 14:58:48   
sonyasha
Aki, iščitaj ovu temu, bar zadnji par strana, tu ćeš naći sve. Bolnice su inertni sistemi i stvari se retko menjaju!!!

(odgovor članu Akiivaniva)
Direktna veza do poruke: 1720
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 67 68 [69]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 67 68 [69]
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here