Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 19.10.2010 10:33:43
|
|
|
|
dacica
|
joj draga-lako je tebi-kad si zavrsila posao ..salim se-ma nisam ja u frci-nego muz-on je panicar pa mi prenosi nervozu,a,ja bi bilo gde i kod bilo koga-sto se mene tice...niko nije umro-pa necu ni ja!!!
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 19.10.2010 10:33:56
|
|
|
|
dacica
|
lilly-a kako se zove ta babica...ako mi zapadne,da znam...
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 20.10.2010 11:09:29
|
|
|
|
dacica
|
irena-samo da javim da na kraju idem kod dr.Dosla...sta cu...pitali smo ga ako mi ranije krene,jer mogu da ga zovem-naravno-platicemo,i naravno-rekao je da...tako da kako mi Bog da...sad je bas prekasno da jurim drugog dr.5,6 dana pred porodjaj
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 21.10.2010 16:48:09
|
|
|
|
Irena79
|
ok sa srecom i javi kako je proslo! ako zelis kontaktiraj Velinku mislim da ce ti znaciti a ti kako hoces. pozdrav i cekam vesti:)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 21.10.2010 20:40:16
|
|
|
|
dacica
|
dali neko zna...dali uzimaju matic.celije u Zvezdari...
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 21.10.2010 20:52:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dacica dali neko zna...dali uzimaju matic.celije u Zvezdari... uzimaju SIGURNO-100%, bila sam juče na simpozijumu o matičnim ćelijama sa doktorkama iz Gradske bolnice koje to rade a i lično sam se uverila prošle godine kada sam operisana, porodilja koja je bila sa mnom u šoku je ostavila matične ćelije... ako ti treba info koji tačne sve doktori su u pitanju mogu ti sutra javiti....
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.10.2010 20:54:51 >
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 21.10.2010 21:22:27
|
|
|
|
dacica
|
moze draga ovaj moj dr.sigurno ne uzima...pa me zanima kako to ide..mora da se raspitam...kad mozes,javi...hvala
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 21.10.2010 21:25:25
|
|
|
|
dunja RR
|
javljam sutra
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 21.10.2010 22:04:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
uzima neko sigurno, moja cimerka je to imala dogovoreno, ona je bila kod dr. bojovica
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 21.10.2010 22:05:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga uzima neko sigurno, moja cimerka je to imala dogovoreno, ona je bila kod dr. bojovica Super! Bojović mi je prijatelj i operisao me je, tako da mogu proveriti sutra....
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.10.2010 22:07:02 >
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 22.10.2010 0:39:23
|
|
|
|
dacica
|
ako proveravas,pitaj dali dr.Doslo Miroslav uzima...ili kako ide ako on ne..posto on treba da me poradja
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 22.10.2010 14:32:33
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dacica ako proveravas,pitaj dali dr.Doslo Miroslav uzima...ili kako ide ako on ne..posto on treba da me poradja Proverila sam, uzima Miroslav Došlo, sada su mi javili, uzimao je ranije.... jel imaš set___? ako imaš ponesi i reci doktoru pre porođaja da želiš da ti uzme matične ćelije, a možeš mu javiti i ovih dana pre porođaja... ipak je najbolje da se ranije dogovoriš sa doktorom srećno draga
< Poruku je uredio dunja RR -- 22.10.2010 14:33:50 >
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 22.10.2010 20:04:26
|
|
|
|
Irena79
|
uzimaju dacice ja mislim svi, meni je dr Bojovic uzeo, ali to je kao vadjenje krvi nikakva procedura posebno tako da sigurno i Doslo uzima:)
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 22.10.2010 21:47:54
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Irena79 uzimaju dacice ja mislim svi, meni je dr Bojovic uzeo, ali to je kao vadjenje krvi nikakva procedura posebno tako da sigurno i Doslo uzima:) ne uzimaju svi proverila sam, Gradska bolnica ima licencu i dozvolu Ministarstva Zdravlja, a samo određeni broj doktora u toj bolnici je obučen da uzima matične ćelije, za sada je tako....
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 22.10.2010 21:59:06
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Irena79 uzimaju dacice ja mislim svi, meni je dr Bojovic uzeo, ali to je kao vadjenje krvi nikakva procedura posebno tako da sigurno i Doslo uzima:) ne uzimaju svi proverila sam, Gradska bolnica ima licencu i dozvolu Ministarstva Zdravlja, a samo određeni broj doktora u toj bolnici je obučen da uzima matične ćelije, za sada je tako.... polako pa će svi uzimati jer sve više porodilja ostavlja matične ćelije..... u svakom slučaju pisala sam, Došlo uzima... Dacice nam nema, možda se porađa?
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 22.10.2010 22:25:33
|
|
|
|
ivaj
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Dacice nam nema, možda se porađa? Ma kakvi! Ne sme da se poradja pre mene Skita negde sto posto!
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 23.10.2010 0:07:03
|
|
|
|
dacica
|
znate kad je moje vreme-posle 0h... malo smo u ludilu,i sve mislim imam vremena,jos nismo uzeli set,ne znam koje analize treba da se urade...zvacu sutra-ako rade pa u pon.da odemo...kako sam se zacementirala-dole-necu skoro...makar do kraja sled.nedelje
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 23.10.2010 0:15:04
|
|
|
|
lilihip
|
IZVORNA PORUKA: dacica znate kad je moje vreme-posle 0h... malo smo u ludilu,i sve mislim imam vremena,jos nismo uzeli set__,ne znam koje analize treba da se urade...zvacu sutra-ako rade pa u pon.da odemo...kako sam se zacementirala-dole-necu skoro...makar do kraja sled.nedelje Life R.F.-Cryo Save?
< Poruku je uredio lilihip -- 23.10.2010 0:16:17 >
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 23.10.2010 9:53:52
|
|
|
|
dacica
|
vidi i ovaj dr.Doslo namazan...ko bi rekao..
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 25.10.2010 19:48:32
|
|
|
|
Irena79
|
ja sam preko njih ostavila, sve analize odrade oni, na tebi je samo da odes do rf life i uzmes set i ugovore, a tek kad ti stigne potvrdan odgovor da su celije ok imas mesec dana da uplatis i posle dobijes sertifikat na ime deteta kao vlasnika celija. to ti je to dacice sto se tice procedura, zavrsis za 5 min. pozz
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 25.10.2010 23:21:24
|
|
|
|
dacica
|
hvala draga.bila jutros kod Dosle,i pitala ga za celije..kaze dobra stvar!!treba uzeti...i tako narucili danas tel.i doneli odrace nas Doslo,za porodjaj
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 26.10.2010 19:10:16
|
|
|
|
Irena79
|
haahah skroz si blesava, pa koliko trazi nesreca jedna:)?
|
|
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 27.10.2010 23:22:49
|
|
|
|
dacica
|
pa ja mislim da pocinje na 5..e,ali kriju od mene...da se ne slogiram inace danas sam ga zvala da pitam za epidu.on kaze-nikako,ne dolazi u obzir,ne treba ti to...to nije zdravo-ostavlja posledice,priroda je sve uredila i otkaci me...
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 28.10.2010 10:36:41
|
|
|
|
dacica
|
bila jutros kod dr.pitao hocemo da se poradjamo danas ili da cekamo...ma da cekamo doktore,nisam ispeglala posteljinicu i ogradu on umro od smeha..kaze za vikend cu ili da dodjem u poned.ujutru sa torbom
|
|
RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara 28.10.2010 23:32:09
|
|
|
|
Irena79
|
Lepo Bome, matori bas sebi drzi cenu!350-500e je tarifa za tim koji poradja, zavisi od tvojih zelja. ako si operisala kicmu onda svakako ne bi mogla da dobijes epidural, a to sto je rekao za posledice to su gluposti! epidural je zakon:) licno se kunem u njega! aj drzim ti fige i cekam da se javis posle porodjaja, srecno! kiss
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?