Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 21:52:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa MM-a! Retko kad sada imamo prilike za pa se sirota uzelela!
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 16.12.2009 21:59:42 >
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 21:52:28
|
|
|
|
cicko
|
E jeste blesave...!
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 21:54:34
|
|
|
|
anajid
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi JOOOOOOOOOj prvi put visdim temu .....mislilasam da se pitanje odnosi na nas sa RR! Pa sve mislis koga bi odabrala sa RR da vidis u gacicama,ne mos se odluciti!Ajoj ala me nasmeja Kaliopi!
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 21:56:07
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: bratzz Svog muza nisam videla 7 nedelja a kuci dolazi tek sledece nedelje tako da bi njega najradije gledala ali bez njih do tada.....hm.... Do tad cu ceznuti ali kad dodje necemo izlaziti iz kreveta! Dug je period osam nedelja
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 21:57:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anajid IZVORNA PORUKA: kaliopi JOOOOOOOOOj prvi put visdim temu .....mislilasam da se pitanje odnosi na nas sa RR! Pa sve mislis koga bi odabrala sa RR da vidis u gacicama,ne mos se odluciti!Ajoj ala me nasmeja Kaliopi! ubi se ja tako razmišljajući... kad ono.....
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 22:00:52
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 hehe ovaj je stalno u gacicama ali nema veze... covek zbog koga sam i pocela da treniram plivanje Aleksandar Popov Au,Mayo,gde me nadje!? Kao klinka sam ga obozavala a nisam cula za njega par godina!
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 22:03:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Krenula je nedavno na fox life serija mental, glavni glumac je mmmmmmmmmmm, sa sve onim naglaskom... a ovo je moja ljubav iz devojackih dana, svaki put kad ga vidim zamisljam ga...recimo u gacama
< Poruku je uredio Nedja RR -- 26.7.2012 15:05:33 >
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 22:05:06
|
|
|
|
cicko
|
Neeedjo..., pa ja sam mislila da si ti jedna ozbiljna mlada majka maloletnog deteta, kad ono... IZVORNA PORUKA: Nedja Krenula je nedavno na fox life serija mental, glavni glumac je mmmmmmmmmmm, sa sve onim naglaskom... a ovo je moja ljubav iz devojackih dana, svaki put kad ga vidim zamisljam ga...recimo u gacama
< Poruku je uredio Nedja RR -- 26.7.2012 15:06:08 >
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 22:06:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa sta ima neozbiljno u muskoj lepoti, pogotovo OVAKVOJ lepoti
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 22:07:01
|
|
|
|
cicko
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Krenula je nedavno na fox life serija mental, glavni glumac je mmmmmmmmmmm, sa sve onim naglaskom... Strava tip, ne mora ni u gacicama!
< Poruku je uredio Nedja RR -- 26.7.2012 15:06:32 >
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 22:07:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Pa sta ima neozbiljno u muskoj lepoti, pogotovo OVAKVOJ lepoti mmmmm ništa..... nego, što sam se jaaaaa ložila na Nebojšu Bakočevića....!!!
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 22:09:10
|
|
|
|
Anoniman
|
daj sta das, ako nema gace, nema veze A Neboja Bakocevic je i meni bio strava tip, al daaaavno Sad ne smem ni da pomislim na sta lici
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 22:11:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Uuuuuuu jeste bio lep al sad ga nisam videla skoro!
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 16.12.2009 22:12:09 >
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 22:12:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja daj sta das, ako nema gace, nema veze A Neboja Bakocevic je i meni bio strava tip, al daaaavno Sad ne smem ni da pomislim na sta lici ma klinka..... on i Anica Dobra.... pa sanjala sam i maštala da mi se desi nešto slično ... ... a bio mi je pojam i Ž. Laušević..... ah......
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 22:14:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Jooooj, ucila Prevera napamet sa 12-13 godina jer je on to recitovao u filmu
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 22:16:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Pa sta ima neozbiljno u muskoj lepoti, pogotovo OVAKVOJ lepoti
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 22:24:13
|
|
|
|
melania
|
Stvarno ste otkacene,znaci daju ocajne domacice i na RR A da,ja glasam za Dzordz Klunija
< Poruku je uredio melania -- 16.12.2009 22:27:19 >
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 16.12.2009 23:49:00
|
|
|
|
Ellenica
|
Ovako nešto
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 19.2.2011 17:10:45
|
|
|
|
Brana
|
sta kazete na ovog
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.2.2011 17:15:03
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 19.2.2011 17:18:48
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: gagi Pierce Brosnana A ja pa za pocetaak neka bude Arnold Svarceneger....
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 14:28:58
|
|
|
|
*Alexx*
|
Evo, žene, ove face ćete najverovatnije i videti u gaćicama - na Olimpijadi! 15 seksi Olimpijaca Moj favorit - Hugo Parisi
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 14:33:14
|
|
|
|
Snelle
|
U, Alex, sunce ti poljubim žarko, gde u sred radnog dana ostavljaš ove linkove
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 14:34:46
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Snelle U, Alex, sunce ti poljubim žarko, gde u sred radnog dana ostavljaš ove linkove Dobar i onaj džudista
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 26.7.2012 14:37:44
|
|
|
|
Snelle
|
MenE mi se najviše dopada bokser, a još plus Italijan Al zato Bekam
< Poruku je uredio Snelle -- 26.7.2012 14:38:26 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?