Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 24.6.2009 12:30:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mamanp Eugi te citirala, nisanice te prstom cijelo Sarajevo. ma znas sta je problem najveci ...znam mu zenu i to pravo dobro inace bi se ja vec davno potrudila
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 24.6.2009 12:34:58
|
|
|
|
Verus
|
Znaci ja otkidam na ovog coveka Christian Bale. Jedini glumac koji me privlaci i na kojeg otkidaaaaam. Svi drugi su samo losa imitacija originala . Ja bih ovog da vidim bez gacica.
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 24.6.2009 12:37:08
|
|
|
|
tomic
|
Sebe u ogledalu.. Pre trudnoce!
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 24.6.2009 12:39:30
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: mamanp Eugi te citirala, nisanice te prstom cijelo Sarajevo. Neće, neće, sredila je to Eugi
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 24.6.2009 12:41:28
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ne bih nesto da covjeka koji je dosta isprozivan povlacim po forumu Neću da se igrammmm nisam videlaaaaaa
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 24.6.2009 12:42:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: mamanp Eugi te citirala, nisanice te prstom cijelo Sarajevo. Neće, neće, sredila je to Eugi ma neće mene Eugi da provaljuje ...samo se šeretski nasmijala ...nakasljala i otišla da nosa svog Viktora
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 24.6.2009 12:42:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Neću da se igrammmm nisam videlaaaaaa
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 24.6.2009 12:42:38
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Kašljuc kašljuc
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 24.6.2009 12:46:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Verus, pa nisi ni ti mutava
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 24.6.2009 12:51:28
|
|
|
|
afrodita
|
Koga sam zelela tog sam vec i videla, mozda samo i preko slike....
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 24.6.2009 12:51:42
|
|
|
|
mister NO
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Evo koga bi ja eugenija ti si kraljica.....
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 24.6.2009 12:58:41
|
|
|
|
bebać
|
Jao znate onu seriju 'MARIČUJ' kako li već....e pa onaj glavni glumac,onaj plavušan preplanuli...jao Bože gledam seriju radi njega e ne morate mi govoriti ništa...znam da sam prava ona očajna kućanica sa viklerima na glavi i daljinskim u ruci
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 24.6.2009 15:02:39
|
|
|
|
Verus
|
njaaaaamIZVORNA PORUKA: Ana80 Verus, pa nisi ni ti mutava
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 24.6.2009 22:04:23
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: mister NO eugenija ti si kraljica.....
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 25.6.2009 9:05:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Eugenije - ko Katarina bosanska kraljica
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 25.6.2009 16:44:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Vidi ti Eu, sta tebi pada na pamet u ovim momentima haha! A voljela bih sebe da pogledam u ogledalo i da izgledam kao nekada Mada bih Wentwoth Miller-a voljela da vidim, cak i bez haha!
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 25.6.2009 16:44:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisi sreco, i meni je pao za oko IZVORNA PORUKA: bebać Jao znate onu seriju 'MARIČUJ' kako li već....e pa onaj glavni glumac,onaj plavušan preplanuli...jao Bože gledam seriju radi njega e ne morate mi govoriti ništa...znam da sam prava ona očajna kućanica sa viklerima na glavi i daljinskim u ruci
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 25.6.2009 16:46:38
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Nisi sreco, i meni je pao za oko IZVORNA PORUKA: bebać Jao znate onu seriju 'MARIČUJ' kako li već....e pa onaj glavni glumac,onaj plavušan preplanuli...jao Bože gledam seriju radi njega e ne morate mi govoriti ništa...znam da sam prava ona očajna kućanica sa viklerima na glavi i daljinskim u ruci hmmm ... i ja sam ga primijetila sto jest,jest
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 25.6.2009 21:11:37
|
|
|
|
Dora
|
Vuka Jeremića
< Poruku je uredio Dora -- 25.6.2009 21:14:20 >
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 25.6.2009 21:13:32
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Dora Vuka Jeremića Tačno sam znala da te pali razmak između prednjih zubića
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 25.6.2009 21:15:21
|
|
|
|
Dora
|
inače, ne volim političare, ali me njegova energičnost i oštrina prosto obaraju s nogu!
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 25.6.2009 21:19:38
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Dora inače, ne volim političare, ali me njegova energičnost i oštrina prosto obaraju s nogu! U pravu si skroz!Ima nešto u njemu,i hrabrosti i energije i oštrine,a i sjajna mu je žena!! Jedino kratke noge ne volim
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 25.6.2009 21:21:15
|
|
|
|
Dora
|
Joooj, Snežo, pa ti si ga videla u gaćama! Kako ženo znaš kakve su mu noge? A ženica... lepa, nema šta, čovek ima stila...
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 25.6.2009 21:23:05
|
|
|
|
Dora
|
Nikad me ne mogu privući ljudi koji imaju neke rugobe ili glupače kraj sebe. Isto tako ni oni koji varaju svoje žene i ne poštuju ih! To mi je tako pederski (da proste braća pederi ) Bolje sad da ućutim...
|
|
|
|
RE: Koga bi najradije videle u gaćicama? 25.6.2009 21:27:31
|
|
|
|
Dora
|
a na njega ne smem ni da pomislim, šlogiraću se to je čovek koji osvaja na prvi pogled...bar mene Inače, za neupućene, zove se Kolin Farel
< Poruku je uredio Dora -- 25.6.2009 21:28:18 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Ime za devojcicupejičinKoje Vam je najlepse?Petra (
45%)
Marija (
32%)
Nikoleta (
23%)
Ukupan broj glasova: 183Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!