jovicaa -> RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima (27.2.2013 18:51:42)
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Ah jovice, Nemoj molim te pogresno da me svhatis ali nije mi najjasnije kako mozete da budete sigurni da dete nije gladno? mislim zao mi je, i ti si nervozna, zalis se da ti place da je promenljivog raspolozenja, da ne znas sta sa njim da radis itd.. I onda smisljas sve moguce razloge zasto je takav. A mozda je prosto i jednostavno malo gladan. Mozda mu nije dosta, tad kad bi on hteo koliko bi on hteo. Nece se sasusiti sigurno, napreduje dovoljno da bi medicinski bio ugrozen, ali ocigledno ne napreduje mnogo i ja bih stvarno probala da mu redovno nudim i malo dohrane. Posle dojenja. Pa da vidis oce li promeniti ponasanje..Stvarno nisam protivnik dojenja i super je sto se trudis i sto si istrajna , ali mozda bi mogla da razmislis. Tvoje dete tvoja odluka. I jos jednom izvini sto se mesam, ne mislim nista lose samo mi lici da je resenje tvojih problema vrlo jednostavno..... pa ne znam po misljenju tri pedijatra to je dobro napredovanje.. ne vidim koji bi smisao bio dohrane?! on kaki zlatno zuto i piski potpuno normalno, puni pelene. plus izgleda fino podgojeno, nije ni debeo ni mrsav. sigurna sam da nije gladan, a nervozan je od momenta kada je izasao iz mene... tako da... ponekad mozda treba da razmislite sta savetujete ovde na forumu... ali ozbiljno. ni ja ne zelim tebe da uvredim, ali mislim da savetovanje zena da po svaku cenu daju dohranu deci, stvaarno nije ok. i ne znam po kom tacno parametru ne napreduje dovoljno[sm=zmeden.gif] evo neka mi neko kaze. i ja sam nervozna vec danima, a nisam gladna, veruj mi, cak se i gojim[sm=jezicek.gif] plus je on imao onaj bas gadan bronhitis izgubi je tad vise od 500 gr, pa je prvo to morao da nadoknadi, pa tek onda da pocne da dobija, tako da je po tome drugi mesec mega napredovao, prvo povratio sve izgubljeno i jos dobio 740 grama
|
|
|
|