lola78 -> RE: ogrlica od cilibara (6.5.2010 0:54:38)
|
IZVORNA PORUKA: lola78 I mojoj bebi rastu zubi, iako ima 3 mjeseca i nedelju dana. Vec joj se naziru bijeli krugovi na mjestu gdje su donje dvojke, inace vec mjesec dana balavi i trpa ruke u usta, i grize sve sto dohvati, pocela je bila ponovo da mi se budi uvece, iako je prije toga spavala po 8 sati iz cuga. Kupila sam joj ogrlicu od cilibara prije 3 dana, kod nas u CG je 18 eura. Od kad je nosi, cini mi se da ne balavi bas toliko, nervoze i dalje ima po malo, posebno oko 18 h, ali mi ponovo spava po 8 sati. Da li je to slucajno ili od ogrlice ne znam, mozda je bio samo skok u razvoju. Inace joj je stavljam samo po danu, uvece me nesto strah, a i ne bih da je zulja. Da se nadovezem na svoj post...Danas nam je porastao prvi zub, maltene dva mjeseca poslije ovog mog posljednjeg posta...Ogrlicu smo redovno nosili, i dok je spavala, uopste je nismo skidali. E sad...ona je normalno inace spavala, tako da ogrlica nije imala veze, balavila je i grizla isto uobicajeno. Sta bi bilo da je nije nosila ne znam, mozda joj je pomogla da je ne boli, ne znam. Ja je juce skinem, odlucim da je ne nosimo vise, dosta je bilo, kad njoj danas iznikao zub...Cudna koincidencija [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|