sonjabg -> RE: ogrlica od cilibara (10.12.2009 22:08:45)
|
Oba deteta mi nose ogrlice od ćilibara, sin od 3,5 godine i ćerka od 21 mesec. Stvarno nisam imala problema sa zubićima, a i deca mi imaju dobro zdravlje (Bogu hvala). Ubedjena sam da su im pomogle ogrlice, pošto kada sam jednom prilikom zaboravila da stavim sinu, bio je nemoguć 4-5 dana, a muž i ja nismo uopšte spavali. Čim smo mu stavili, dete se odmah smirili u mi smo opet spavali. Ogrlice smo kupili preko sajta ogrlicezabebe.com. Jesu skupe, ali smo sigurni da su napravljene od pravog ćilibara. Taj sajt ima i nekoliko desetina preporuka roditelja koji su poslali i slike svoje dece, tako da nije neka prevara. Iskoristim svaki sunčan dan i operem ogrlicu kroz mlaz vode u trajanju od 5 minuta, a onda je stavim na sunce, minimum sat vremena. Odmah je stavim bebi oko vrata. Kada sam kupila drugu ogrlicu preko tog sajta, zvala sam ih telefonom, da ih pitam da li beba da nosi ogrlicu noću. Dobila sam objašnjenje da je njihova zvanična preporuka da se ogrlica noću skida, jer su takve instrukcije dobili od proizvodjača. Privatno su nam rekli da njihova deca nose ogrlice i noću i da ih samo skidaju kada ih kupaju. Tako sam i ja postupila i zaista sam prezadovoljna!
|
|
|
|