RE: Ogrlica od ćilibara (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

Jole84 -> RE: Ogrlica od ćilibara (23.9.2014 19:19:22)

IZVORNA PORUKA: madre

jole, sve bebe trpaju ruke u usta. sto se balavljenja tice, ne mora nista da znaci. primetices kada joj bude rastao zub da ce nekako prsticem cesati bas to mesto gde izbija[sm=9nebesa.gif] sto se ogrlice tice, nemam iskustva, nekako meni je delovalo kao sarena laza i nisam je ni kupila.

Madre da znaš da češa i prstićem. Mislim da je prerano ali baš ume da vrisne iz čista mira, moja mama kaže da to liči na počinjanje muka sa zubićima.

bojana92 -> RE: Ogrlica od ćilibara (10.5.2015 0:56:38)

mame,kakva su vasa iskustva sa ogrlicama?pomazu li?

Jole84 -> RE: Ogrlica od ćilibara (12.5.2015 23:29:28)

Nama nije pomogla ogrlica, mada nisam baš bila istrajna sa stavljanjem, možda sam blesava al grtko mi je bilo da je žulja po vratu, pa sam stalno skidala i vraćala...

eca89 -> RE: Ogrlica od ćilibara (10.7.2015 16:27:53)

Ja sam je takodje kupila, danas je baš mirna, vidjecemo jer su 2 već počela nicati, a nisam primjetila da je nesto bila nervozna.

IvanaSK RR -> RE: Ogrlica od ćilibara (1.3.2016 16:03:27)

Da li je neko skoro kupovao? Koja je cena?
Mi smo imali ogrlicu,, dobili smo kad je sin imao sest meseci, tadu je stavljena i nismo je skidali do dve godine sigurno.

vikiveki -> RE: Ogrlica od ćilibara (1.3.2016 16:10:06)

Ja došla da vidim da li stvarno ta ogrlica pomaže? Moje troje dece je nisu nosili jer tada tj. u vreme njihovog ranog detinjstva,o toj ogrlici nisam ni znala da postoji...pa me baš zanimaju iskustva drugih.

mama krava -> RE: Ogrlica od ćilibara (1.3.2016 16:27:05)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Da li je neko skoro kupovao? Koja je cena?
Mi smo imali ogrlicu,, dobili smo kad je sin imao sest meseci, tadu je stavljena i nismo je skidali do dve godine sigurno.

Ivana zašto da kupuješ novu? Iskoristite tu koju imate. Imate po internetu kako da je ponovo koristite.

IvanaSK RR -> RE: Ogrlica od ćilibara (1.3.2016 16:30:32)

Bacili smo je, jer ju je sin stavljao u usta i izgrizao, a i bio otkinuoonu kopcu pa smo napravili cvor i tako je i nosio [sm=smiley13.gif]

choopa choops -> RE: Ogrlica od ćilibara (1.3.2016 17:34:34)

Oko 10€ u DMu.

Vikiveki ne pomaže, niste ništa propustili [sm=smiley36.gif]

BubaBubica -> RE: Ogrlica od ćilibara (1.3.2016 17:38:31)

I moju su iznosili deca [sm=smiley36.gif] kupila starijoj, pa nosila mlađa, posle sam prosledila ogrlicu jednoj prijateljici sa drugog foruma, i sad je kod mm rođaka, njihova ćerka koristi. Iskreno nemam pojma da li je pomogla, jer nismo imali problema sa izbijanjem e sad da li je od ogrlice ili geni, eto...

emicaa -> RE: Ogrlica od ćilibara (1.3.2016 17:40:57)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Oko 10€ u DMu.

Vikiveki ne pomaže, niste ništa propustili [sm=smiley36.gif]

i ja sam ubijedjena da je ovo samo šuplja priča,probali smo i nikakvog efekta nije bilo.Mislim i nema mi logike da kamen može ukloniti bol [sm=smiley1.gif]

ivbo -> RE: Ogrlica od ćilibara (1.3.2016 17:42:38)

Mame,od kog uzrasta moze da se koristi ova ogrlica?

Anck Su Nmaun -> RE: Ogrlica od ćilibara (1.3.2016 17:43:39)

Slazem se ...ne verujem u ovo. Ko moze da dokaze da deluje?

IvanaSK RR -> RE: Ogrlica od ćilibara (1.3.2016 17:51:47)

Mi smo je stavili oko sestog meseca.

BubaBubica -> RE: Ogrlica od ćilibara (1.3.2016 17:55:26)

E sad to je kao smola sa drveta koji više ne postoji, i ta smola u dodiru sa kožom oslobađa neke kiseline koje deluju umirujuće na organizam. Ja verujem da ima nešto u tome, ipak je to iz prirode, samo naravno ne deluje u toj meri kao lekovi naravno. Sad sam se set_ila da smo mazali desni i Dentinox N kapima koje su bile stvarno neprevaziđene pa smo možda pomoću njih prošli bezbolno a sa ogrlicom možda su bile mirne... Ja pomalo verujem u to ali nije to toliko jako da može da ukloni sve tegobe. Svejedno meni su slatke bebe sa tim ogrlicama [sm=smiley36.gif]

EDIT:
Ivbo ja sam počela da joj stavljam sa oko dva tri meseca, jer sa 3 i po meseca smo imali prvi zubić.

cockic -> RE: Ogrlica od ćilibara (1.3.2016 20:03:22)

cera je nosila sa izbijanjem prvog zuba sto se tice zuba lakse su izbijali dali bi i bez ogrlice bilo isto ili je ogrlica pomogla nemam pojma.sinu su izbijali mnogo teze.zato sam je ja i kupila.a sto se tice imuniteta nemam pojma,mislim da ne pomaze bas.

ivbo -> RE: Ogrlica od ćilibara (1.3.2016 20:03:49)

Hvala mame,moja beba ce uskoro napuniti cetiri mjeseca i vec pokazuje vidne znakove nervoze,trlja desni,vuce uho...pa sam se pitala je li rano da joj stavim.Imam dvoje starije djece,djecaku nismo kupili ogrlicu i bas smo se napatili sa zubicima,djevojcici smo stavili nakon sestog mjeseca,zubice bukvalno nismo osjetili,pa imam utisak da je pomoglo.

vikiveki -> RE: Ogrlica od ćilibara (2.3.2016 0:49:36)

Ja nisam koristila,ali sam u vrtiću vidjela da je puno reče koristi...e SAD da li pomaže stvarno neznam.

ivbo -> RE: Ogrlica od ćilibara (11.3.2016 16:27:39)

Mame,jeste li skidale ogrlicu tokom noci?

IvanaSK RR -> RE: Ogrlica od ćilibara (11.3.2016 16:29:34)

Mi nismo. Nosio je ogrlicu od sestog meseca do dve godine.

MAMAMAJ -> RE: Ogrlica od ćilibara (12.3.2016 2:49:37)

Moji oboje nosili negde od 8m, a K još nosi, sada ima 19m i očekujemo da mu niknu trojke.
Nama je pomogla ogrlica, verujem.
Nije da je prolazilo bez simptoma, ali svakako s mnogo manje drame i muke nego što sam čitala da to biva kod dece.
A možda su i geni. [sm=smiley1.gif]
I zaboravih, K nosi sekinu ogrlicu, ni jedno od njih je nije grizlo, niti slično, a nosi je neprekidno, tj ne skidam je noću.

jess021 -> RE: Ogrlica od ćilibara (12.3.2016 10:42:21)

I ja sam L stavila pre neki dan. Verovatno ne bi kupovala, ali smo ovu dobili na babinama i jos je neka nemacka. Skidam joj nocu, nesto se tripujem, a nema sanse da je grize, jer nije toliko dugacka. Ne moze da skodi[sm=smiley1.gif]

aleksandrici -> RE: Ogrlica od ćilibara (12.3.2016 10:47:49)

Ni ja ne znam da li pomaže ili ne.Moja deca je nisu imala.Ali kao i sve druge tegobe rešavali u letu.Možda su geni,možda nisu ali da je imam obavezno boh stavila.Što da ne!Ako već toliko mama hvali tu ogrlicu onda verovatno da ima efekta.Naravno uz sve ostalo.

jess021 -> RE: Ogrlica od ćilibara (24.3.2016 16:11:50)

IvanaSk, evo pisem u temi, ali nemam konkretan odgovor sem da je ogrlica koju imamo nemacka.
Mislim da nam pomaze. L su izbila dva zubica i nije bilo strasno, da li bi bilo drugacije da nema ogrlicu nemam pojma.
I da, ohrabrila sam se i vise je ne skidam nocu[sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Ogrlica od ćilibara (24.3.2016 16:49:02)

Da li mozes da je opises? Jer ih ima različitih. I mi smo imali Nemacku. A sad, takodje, mozemo poručiti da nam donesu samo mi je bitno da znam koju.
Mi smo stavili nasu i nismo je skidali, mislim, do dve godine.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>