Anoniman -> Anticelulit krema i dojenje (24.12.2008 15:34:29)
|
U drugoj temi je započeto, pa ću ja copy-paste sve što je vezano za to: MERYEN: A koristite vichy od kad i jel sme u toku dojenja,ja sam kupila i ne znam smem li u apoteci kazu da se koristi u upustvu ne pise nista? Jeca02: Pazi, meni su rekli da antistrijet krema može da se koristi, a anticelulit ne, sve dok dojim. i ima logike. Celulit se, masažom i mackanjem, razgrađuje i izbacuje kroz krvotok. ako si ikada bila na AC masaži svaka dobra maserka će ti reći da ćeš najviše u obimu da izgubiš upravo prvom i drugom menstruacijom nakon zavšenih 10 ili koliko već masaža. I celulit je toksičan. E sad, kad dospe u krvotok kažu da može i da ugrozi sastav majčinog mleka tako da dojilje ne treba da idu na AC masaže ni da koriste AC kreme. Ja sam čak pokušala da osporim tu teoriju ali su me 2 maserke odbile da mi rade AC masaže. Iako su mogle da zarade na meni. I onda su mi to objasnile, a posle mi je i par lekara to potvrdilo Tako da ne znam šta da ti kažem... Evo gledam i na netu " masazom se podstiče limfna drenaza i stimulise razmena materija u tkivima, i znam da se kada se na primer radi anticelulit program savetuje dodatno unosenje vode bas zbog tog "ispiranja". " ja: Evo premotavam film, davno je bilo: 14ti ili 15ti dan su mi skinuli konce. Dan-dva nakon toga sam otišla sa mamom u apoteku (sećam se i koju) i kupila Vichy anticelulit kremu i steznik. I odmah sam počela da koristim oba. Sa Lukinih 6 nedelja (imam fotku) sam imala ravan stomak (znači - koristila sam te dve stvari već neko vreme, bar nekih 3 nedelje). Nisam tada ni razmišljala o tome dal sme da se koristi AC krema dok se doji, mada ima smisla to što jeca kaže. Tema iz koje je kopirano KLIK
|
|
|
|