mjaumjau -> RE: Serklaž / cerclage (12.2.2011 20:52:34)
|
Imam nekoliko pitanja u vezi serklaza,pa ne zamerite ako budem opsirna... Imam 23god,trudna sam 17+3 nedelje,do sada nisam imala nikakvih tegoba ali danas osecam bol u stomaku,u predelu pupka,kao neko rastezanje,traje ceo dan...Moja doktorka iz Fronta je na odmoru,pa sam otisla kod dezurnog koji me je samo vaginalno pregledao,sve ukupno 1 minut mi je posvetio,rekao da je skracen grlic i dao mi da pijem ginipral i tokoperol,za 2 dana kontrola... Strasno sam se iznervirala sto mi malo vise paznje nije posvetio,nego tako olako prepisuje neke lekove,uf... E sad,moja doktorka se vraca tek za 10ak dana,a do tada mogu da odem u Front pa ko me primi,ali dosadasnje iskustvo mi govori da ako nemam vezu,necu ni dobiti pristojan pregled... E sad,citam o tom skracenom grlicu,moja majka i dosta zena iz porodice su imale serklaze,pa me zanima da li mogu i ja da zahtevam jer smatram da je mnogo bolja opcija nego da me kljukaju lekovima pod parolom 'sta bude' i da me vezu za krevet narednih 5 meseci,jer je to u mom slucaju tesko izvodljivo,pri tom ne zivimo u Srbijii trenutno i moram da budem sposobna za avionski let od 3h jednom mesecno,sto nije nikakav napor,i zato bih zelela serklaz da budem opustena i sigurna umesto da drhtim do kraja trudnoce... Ima li neko da je radio serklaza u Narodnom frontu da podeli iskustvo sa mnom? Takodje,ako neko moze da mi kaze gde se u Beogradu radi privatno,koje su okvirne cene i utisci... Hvala unapred!
|
|
|
|