|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Rekviziti za kupanje
29.3.2011 0:35:19   
choopa choops
JMPM ja ima taj problem sa Larom user posted image Pocelo je ljetos, znaci imala je oko 1g i 9mj. Ja nisam mogla da je kupam jer sam odrzavala trudnocu, pa je MM preuzeo tu ulogu. I kad bi je kupao, posto on nema vremena jelte user posted image , prskao joj je po glavi i ona od tada uzasno vristi. Medjutim prija mi kaze da i njezina mala ima isti problem iako nista nisu mijenjali sto se tice kupanjca user posted image Doduse L je Ok sve dok ne mora da opere glavu..onda nastanu muke. Imamo par fori, koje nekad upale, a nekad ne.
jedna je da stavi peskir na lice dok joj perem kosu.
Druga je da ja pjevam pjesmu i ona ko gleda moje zube, tako da joj je glava gore i ne ide joj voda u oci.
Treca je da napunim kao onaj bokal za polivanje pa sa tim ispiram, jer se ona ocigledno boji tusa?....
I tako dalje...Ja isto ne znam kako da rjesimo ovu stvar, samo se nadam da ce uskoro proci, jer ona se trese i vrsiti kao blesava i strah me da mi se ne oklizne i razbije se user posted image A jos ide ljeto i kupanje u moru, sto znaci svakodnevno pranje kose????user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 226
29.3.2011 0:36:44   
choopa choops
Eh da i htjela sam reci da sam vidjela onaj prsten za kupanje

KLIK

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 227
30.3.2011 22:31:42   
JMPM
Vi imate vise problem zbog kosice...mi imamo problem i od samog pranja guze user posted image !Iskreno se nadam da je faza koja ce ga brzo prci (traje vec dugo,pa zelim da sto pre ode user posted image )

Direktna veza do poruke: 228
30.3.2011 22:44:41   
Anoniman
Ja sam do nedavno muku mučila sa Lukinim pranjem kose, samo on mukica nije smeo ništa da kaže jer ja podviknem da se to mora i tačka! user posted image Milion puta sam mu nudila da mi legne u ruku i da mu drugom rukom kvasim kosu da mu voda ne bi ulazila u oči, ali nije hteo. Onda se rodio Marko, i Luka je video da mi Marko tako leži na ruci, i gle čuda, ne udavi se! user posted image Od onda i on leže, i više nemamo nikakvih problema! user posted image

Direktna veza do poruke: 229
30.3.2011 22:45:58   
JMPM
Tasho,dodji da podviknes i na moje dete,da se ne trese i ne vristi i urla user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 230
30.3.2011 22:50:28   
Anoniman
Ne želiš to. user posted image

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 231
30.3.2011 22:52:47   
JMPM
Ooooooo,da,zelim ako ce resiti problem kupanja a ne isterati mene iz spiska zivih ljudi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 232
31.3.2011 0:13:10   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Tash

Ne želiš to. user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 233
13.4.2011 20:08:55   
Anoniman
evo nekog neiskusnog po pitanju kupanja bebe kome treba pomoc. user posted image

gledali smo da kupimo kadicu sa stalkom jer su nams vi stolovi u kuci stakleni i ne smemo na njih da je stavimo.
videli smo u enci menciju stalak koji nam se svideo i kadicu. ee sad, kadice imaju u 2 velicine. mislila sam da ne kupujemo malu, pa kasnije vecu, nego odmah da kupimo tu vecu. sad sam malo u dilemi, ne znam da ta velika nije prevelika za novorodjence. user posted image jos nesto, ova kadica nije anatomska, obicna je, ravno je dno, ali je nekako dugacka, a uza. da nece bitti etsna bebi kasnije kad joj poraste guza i nozice? da li je bolje da kupimo kadicu sa ravnim dnom i stavimo kupka unutra ili onu anatomsku? user posted image

Direktna veza do poruke: 234
13.4.2011 20:16:00   
madre
mislim da je bolje da uzmes obicnu kadicu, kasnije je mozes koristiti i u druge svrhe. ja bih uzela odmah vecu, jer sam to naucila iz sopstvenog iskustva. a inace prvih par meseci kupali bebu na kravetu, tako da nismo kupovili ni  stalak, a ni sa kupkom se nisam nesto snalazilauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 235
13.4.2011 20:16:27   
Maya21
prep[orucila bih ti sto vecu kadicu, onu obicnu, jer su te anatomske po pravilu male i kratko se koriste. Uzmes veliku i kupis kupka koji nije skup. i beba uziva i dok je mala a i kasnije kad poraste. Dok joj ta kadica postane mala, moci ce da se kupa u velikoj kadi za odrasle :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 236
13.4.2011 21:50:48   
minnica
Ja sam pozajmila od drugarice taj stalak, odnosno nogare, a kupila običnu kadicu u plastičarskoj radnji za male pare, i mogla je da stane. Nije bila anatomska, najobičnija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 237
13.4.2011 23:18:00   
Anoniman
ee zene, hvala vam puno!!! ubedile ste me, uzecu tu ravnu kadicu i to vecu.
samo me zanima jos nesto, koliko je taj stalak siguran? smem li da stavim bebu u kadicu na tom stalku kad bude bila veca i teza?

(odgovor članu minnica)
  Direktna veza do poruke: 238
14.4.2011 0:26:38   
Anoniman
Moja Nina ima sad već 7 kg i još uvek je kupam u sobi , u kadici na stalku .

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 239
14.4.2011 6:56:05   
bebuska
Evo da se i ja javim i kazem da moj sin ima 9 mjeseci i 11kg i jos se  kupamo u kadici na stalku user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 240
14.4.2011 9:27:43   
Anoniman
znaci, siguran je user posted image hvalaaa 

(odgovor članu bebuska)
  Direktna veza do poruke: 241
17.7.2011 17:18:45   
Anoniman
evo nase kadice. ipak smo se odlucili da ne uzimamo stalak.

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 242
17.7.2011 17:39:15   
*boka*
Macaki preslatka je kadica! A stalak uvek mozes da dokupis ukoliko shvatis da ti je potreban.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 243
17.7.2011 17:56:39   
Anoniman
imali su u aksi stalak za bas ovu nasu kadicu, ali mi smo za sad odustali od njega. videcemo kad krenemo da kupamo bebu sta ce da nam se pokaze kao prakticnije...

(odgovor članu *boka*)
  Direktna veza do poruke: 244
17.7.2011 18:08:42   
Ana RR
Macaki, i mi imamo takvu kadicu samo je mm odabrao plavu user posted image  

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 245
17.7.2011 19:38:42   
Anoniman
anci, i nama je tata birao kadicu. user posted image
moja mama kaze da joj ne izgleda stabilno. racunam, mi smo tu kada se beba kupa, pa nece valjda nigde. user posted image sem ako ne bude neka zivahna, pa se bude stalno bacakala... 

< Poruku je uredio Macaki -- 17.7.2011 19:39:51 >

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 246
17.7.2011 19:46:00   
Ana RR
Pa ne može beba da skače u kadici user posted image ja mislim da je skroz ok user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 247
17.7.2011 20:04:18   
Anoniman
malecka beba ne moze. ali kad malo poraste...  ima da prska na sve strane! user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 248
17.7.2011 20:07:27   
Ana RR
Ma neka prska, samo nek je veselo user posted image user posted image tad već može kadica da se stavi u kadu u kupatilo (ko ima kadu) i onda je uživancija user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 249
17.7.2011 22:51:20   
jovana j
Pozdravcic drugarice!!!

mi smo uzeli najobicniju bebi kadicu u Ikea, bila je jeftina, jednostavna je i kontam da cemo da dodamo koju patkicu za kupanjac i igranje kad malo porastemo i bice super! user posted image
Evo ga i link (sada da moju iz ormana ne slikam) KADICA

11-09-03 Emil
Što možeš sanjati, to možeš i učiniti.
Walt Disney

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

carski rez
mara31

Da li porodilja moze da IZABERE da se porodi na carski rez? Hvala unapred - i na odgovoru i na komentarima!

da (69%)

ne (31%)

Ukupan broj glasova: 119

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here