Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 29.3.2011 0:35:19
|
|
|
|
choopa choops
|
JMPM ja ima taj problem sa Larom Pocelo je ljetos, znaci imala je oko 1g i 9mj. Ja nisam mogla da je kupam jer sam odrzavala trudnocu, pa je MM preuzeo tu ulogu. I kad bi je kupao, posto on nema vremena jelte , prskao joj je po glavi i ona od tada uzasno vristi. Medjutim prija mi kaze da i njezina mala ima isti problem iako nista nisu mijenjali sto se tice kupanjca Doduse L je Ok sve dok ne mora da opere glavu..onda nastanu muke. Imamo par fori, koje nekad upale, a nekad ne. jedna je da stavi peskir na lice dok joj perem kosu. Druga je da ja pjevam pjesmu i ona ko gleda moje zube, tako da joj je glava gore i ne ide joj voda u oci. Treca je da napunim kao onaj bokal za polivanje pa sa tim ispiram, jer se ona ocigledno boji tusa?.... I tako dalje...Ja isto ne znam kako da rjesimo ovu stvar, samo se nadam da ce uskoro proci, jer ona se trese i vrsiti kao blesava i strah me da mi se ne oklizne i razbije se A jos ide ljeto i kupanje u moru, sto znaci svakodnevno pranje kose????
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 29.3.2011 0:36:44
|
|
|
|
choopa choops
|
Eh da i htjela sam reci da sam vidjela onaj prsten za kupanje KLIK
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 30.3.2011 22:31:42
|
|
|
|
JMPM
|
Vi imate vise problem zbog kosice...mi imamo problem i od samog pranja guze !Iskreno se nadam da je faza koja ce ga brzo prci (traje vec dugo,pa zelim da sto pre ode )
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 30.3.2011 22:44:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam do nedavno muku mučila sa Lukinim pranjem kose, samo on mukica nije smeo ništa da kaže jer ja podviknem da se to mora i tačka! Milion puta sam mu nudila da mi legne u ruku i da mu drugom rukom kvasim kosu da mu voda ne bi ulazila u oči, ali nije hteo. Onda se rodio Marko, i Luka je video da mi Marko tako leži na ruci, i gle čuda, ne udavi se! Od onda i on leže, i više nemamo nikakvih problema!
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 30.3.2011 22:45:58
|
|
|
|
JMPM
|
Tasho,dodji da podviknes i na moje dete,da se ne trese i ne vristi i urla
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 30.3.2011 22:50:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne želiš to.
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 30.3.2011 22:52:47
|
|
|
|
JMPM
|
Ooooooo,da,zelim ako ce resiti problem kupanja a ne isterati mene iz spiska zivih ljudi
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 31.3.2011 0:13:10
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ne želiš to.
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 13.4.2011 20:08:55
|
|
|
|
Anoniman
|
evo nekog neiskusnog po pitanju kupanja bebe kome treba pomoc. gledali smo da kupimo kadicu sa stalkom jer su nams vi stolovi u kuci stakleni i ne smemo na njih da je stavimo. videli smo u enci menciju stalak koji nam se svideo i kadicu. ee sad, kadice imaju u 2 velicine. mislila sam da ne kupujemo malu, pa kasnije vecu, nego odmah da kupimo tu vecu. sad sam malo u dilemi, ne znam da ta velika nije prevelika za novorodjence. jos nesto, ova kadica nije anatomska, obicna je, ravno je dno, ali je nekako dugacka, a uza. da nece bitti etsna bebi kasnije kad joj poraste guza i nozice? da li je bolje da kupimo kadicu sa ravnim dnom i stavimo kupka unutra ili onu anatomsku?
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 13.4.2011 20:16:00
|
|
|
|
madre
|
mislim da je bolje da uzmes obicnu kadicu, kasnije je mozes koristiti i u druge svrhe. ja bih uzela odmah vecu, jer sam to naucila iz sopstvenog iskustva. a inace prvih par meseci kupali bebu na kravetu, tako da nismo kupovili ni stalak, a ni sa kupkom se nisam nesto snalazila
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 13.4.2011 20:16:27
|
|
|
|
Maya21
|
prep[orucila bih ti sto vecu kadicu, onu obicnu, jer su te anatomske po pravilu male i kratko se koriste. Uzmes veliku i kupis kupka koji nije skup. i beba uziva i dok je mala a i kasnije kad poraste. Dok joj ta kadica postane mala, moci ce da se kupa u velikoj kadi za odrasle :)
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 13.4.2011 21:50:48
|
|
|
|
minnica
|
Ja sam pozajmila od drugarice taj stalak, odnosno nogare, a kupila običnu kadicu u plastičarskoj radnji za male pare, i mogla je da stane. Nije bila anatomska, najobičnija.
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 13.4.2011 23:18:00
|
|
|
|
Anoniman
|
ee zene, hvala vam puno!!! ubedile ste me, uzecu tu ravnu kadicu i to vecu. samo me zanima jos nesto, koliko je taj stalak siguran? smem li da stavim bebu u kadicu na tom stalku kad bude bila veca i teza?
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 14.4.2011 0:26:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja Nina ima sad već 7 kg i još uvek je kupam u sobi , u kadici na stalku .
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 14.4.2011 6:56:05
|
|
|
|
bebuska
|
Evo da se i ja javim i kazem da moj sin ima 9 mjeseci i 11kg i jos se kupamo u kadici na stalku
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 14.4.2011 9:27:43
|
|
|
|
Anoniman
|
znaci, siguran je hvalaaa
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.7.2011 17:18:45
|
|
|
|
Anoniman
|
evo nase kadice. ipak smo se odlucili da ne uzimamo stalak.
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.7.2011 17:39:15
|
|
|
|
*boka*
|
Macaki preslatka je kadica! A stalak uvek mozes da dokupis ukoliko shvatis da ti je potreban.
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.7.2011 17:56:39
|
|
|
|
Anoniman
|
imali su u aksi stalak za bas ovu nasu kadicu, ali mi smo za sad odustali od njega. videcemo kad krenemo da kupamo bebu sta ce da nam se pokaze kao prakticnije...
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.7.2011 18:08:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Macaki, i mi imamo takvu kadicu samo je mm odabrao plavu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.7.2011 19:38:42
|
|
|
|
Anoniman
|
anci, i nama je tata birao kadicu. moja mama kaze da joj ne izgleda stabilno. racunam, mi smo tu kada se beba kupa, pa nece valjda nigde. sem ako ne bude neka zivahna, pa se bude stalno bacakala...
< Poruku je uredio Macaki -- 17.7.2011 19:39:51 >
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.7.2011 19:46:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa ne može beba da skače u kadici ja mislim da je skroz ok
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.7.2011 20:04:18
|
|
|
|
Anoniman
|
malecka beba ne moze. ali kad malo poraste... ima da prska na sve strane!
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.7.2011 20:07:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma neka prska, samo nek je veselo tad već može kadica da se stavi u kadu u kupatilo (ko ima kadu) i onda je uživancija
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.7.2011 22:51:20
|
|
|
|
jovana j
|
Pozdravcic drugarice!!! mi smo uzeli najobicniju bebi kadicu u Ikea, bila je jeftina, jednostavna je i kontam da cemo da dodamo koju patkicu za kupanjac i igranje kad malo porastemo i bice super! Evo ga i link (sada da moju iz ormana ne slikam) KADICA
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
carski rezmara31Da li porodilja moze da IZABERE da se porodi na carski rez? Hvala unapred - i na odgovoru i na komentarima!da (
69%)
ne (
31%)
Ukupan broj glasova: 119Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!