Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 10.8.2017 11:20:22
|
|
|
|
Bunnyca
|
Mi smo uzeli babyswimmer, ovih dana cemo ga isprobati u kadi.On je od 3 kg, dakle mogu i male bebice
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 10.8.2017 18:41:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jao, i sin je imao tu ribicu sto se navija. Skroz mi je bila slatka. Moracu da kupim i maci. Za sada joj ubacim neke kockice i igrackice plasticne.
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 10.8.2017 19:04:11
|
|
|
|
krin 40
|
Banny slikaj sećera da ga vidim❤
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 10.8.2017 19:07:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jel to onaj slauf sto ide oko vrata? Mi smo ga dobili pre par dana, ali sam zaboravila juce da ga ponesem na bazen.
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 10.8.2017 19:09:37
|
|
|
|
krin 40
|
Ja,naravno,pojma nemam😁
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 10.8.2017 19:27:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeste, jeste
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 10.8.2017 19:30:22
|
|
|
|
krin 40
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.11.2017 13:17:12
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Moj A u gumu nije hteo nikako. Imala sam osecaj da ga gusi jer je sve cupao rucicama. Nije naravno da ga je gusilo samo on nije navikao. A one gume bas za bebe kod nas nisu upalile jer je momakkako se ispostavilo alergican na plastiku. Tako da je za vreme kupanja kod mame u rukama. Sto se mora i bazena tice. Za kadu su mi super one fisher price zezalice za kupanje.
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.11.2017 19:57:52
|
|
|
|
mama Jo
|
J.je htela u onu gumu - camcic... kako vec to da nazovem, samo se nogice provuku dole, ali i to smo je jedva nagovorili, to je u obliku neke kornjace pa smo onda danima nagovarali - hajde sa se kupas sa kornjacom... jedino je tako htela u vodu
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.11.2017 22:18:20
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mi nema sta nemamo od rekvizira za vodu. Nije nam u prvi mah ni padalo na pamet zasto se A buni i zasto nece u vodu. A ono.. ojed gde god ga dotakne "rekvizit".
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.11.2017 22:24:36
|
|
|
|
mama Jo
|
J.je jedno vreme samo sa rekvizitima i htela smda se kupa... sad par meseci joj nista nije zanimljivo od toga 😏 Kako oni znaju da zafrkavaju
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.11.2017 22:29:33
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kod nas je trenutno kupanje u kadi super. Od silnih rekvizita,A se igra sa cepom.
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.11.2017 23:55:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, i to je biko jedno vreme... cepovi i razne pisudice pa presipa vodu iz jedne u drugu
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 17.11.2017 23:57:22
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Samo da se kupaju. Muke sa izlaskom iz vode. :)
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 3.12.2017 1:29:21
|
|
|
|
Srecko47E
|
Mi volimo clementony kocke. Nisam neki Englez ne zamerite
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 6.3.2018 9:10:01
|
|
|
|
Dora89
|
Ništa nismo koristili za večernje kupanje, samo smo ubacivali par igračkica u bazenčić leti. Eto,bila je vest da je gumena patkica proglašena za najbolju igračku na svetu, zbog bezbednosti, razvoja motorike šake i jarkih boja, bili su još neki kriterijumi.
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 6.3.2018 9:15:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Imamo puno, ali nemamo onu gumu za oko vrata za bebe... Inace, nervira me sto izvade one cepove i sto voda ostaje pa nisu ciste toliko...
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 22.5.2018 8:40:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Da li ste za kupanje u kadici koristili plasticnog kupka ili onog frotirskog? Sa njih dve sam koristila taj frotirski,a sad vidim da ima i plastican..kontam da mora pelena na njega..
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 10.11.2018 13:41:02
|
|
|
|
mkrmpotic
|
Ovo je za sada nasa igrackica za kupanje. Imaju dosta sirok izbor mnogo povoljniji od domacih prodavaca,Roba mi uvek stigla za 2-3 dana, i 20-30% u proseku je jeftinija nego u trgovini. Zabranjeno reklamiranje bez dogovora sa Marketingom Rr!
< Poruku je uredio veselica RR -- 10.11.2018 14:10:40 >
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 19.7.2019 6:31:54
|
|
|
|
MimaKos
|
Obozava da se kupa, rekviziti su nam one knjige za kupanje i patkice
|
|
|
|
RE: Rekviziti za kupanje 19.7.2019 10:25:12
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Dora89 Ništa nismo koristili za večernje kupanje, samo smo ubacivali par igračkica u bazenčić leti. Eto,bila je vest da je gumena patkica proglašena za najbolju igračku na svetu, zbog bezbednosti, razvoja motorike šake i jarkih boja, bili su još neki kriterijumi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?