maslinica -> RE: Pražnjenje creva kod novorođenčadi (6.5.2010 16:12:49)
|
joj micketa, verujem ti, pa meni kad Petar ne kaki i dopodne i popodne i ponoci, ja sam vec sva u brizi, a dva dana,ma ja bi vec luda bila. Unice...meni je negde neko rekao da je sve to u redu tih boja...a to sto joj je malo redja stolica, to je zato sto ti slabiju hranu jedes. meni je patronazna neko dan rekla, imali smo isti slucaj...tacno ovako..ova beba je sita, ali je mama gladana, moras jesti jacu hranu...i od kad sam uvela meso i mesne preradjevine u sva 3 obroka i od kad jedem i medju obroke, bebi stolica vise nije retka i zlatno zuta je sa onim sitinim ko psenica[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] i mam jedno pitanjce, mozda nije na ovoj temi red, ali ima veze...meni se recimo u toku dojenja, odnosno pred kraj kad je vec sav pun hrane i snen, pokaki u pelenicu, relativno cesto posle toga nece da zaspi jer mu smeta, pa ga presvlacim, pa bljucka, pa stuca, pa daj sisu opet...i jadnog samo ga izvrcem tako punog stomaka, a opet mi zao da spava u kakan...sta vi radite u tim situacijama? ne znam gde bi sa tim pitanjem, sorry sto je malo off.
|
|
|
|