zuka bazuka -> RE: Porodiliste Meljine, Herceg Novi! (28.6.2011 2:15:16)
|
prosto da ne povjerujem ko se to oglasio na forumu!!!titan!!!ni manje ni vise nego titan!!!pardon,njegov alter ego "sa namjerom da razbije malogradjanske price i iluzije o titanu".sve je na svom mjestu:samoreklamiranje,tuga za porodilistem u hn(porodiliste moje ja sam te izgradila,mijesala cimenat,placala radnike,a kome sam te ostavila joj,joj,joj),uzdizanje na pijedestal "velikih i slavnih",i naravno kritika malogradjankama koje su se drznule da napisu negativan komentar za titana...monolog je zavrsen,zavjesa je pala,siroki auditorijum je odusevljen mi jadne malogradjanke nemamo pravo glasa.veliki titanu imamo,i te kako!dok su crnogorski mladici vodili rat koji nije bio njihov titan je doletio na krilima rata da "svojim ogromnim iskustvom stecenim po najboljim sarajevskim klinikama(citaj ambulantama) unaprijedi zdravstvo crne gore koje je zaostalo daleko ispod svjetskih standarda".dr.cizmovic,pok.dr.masulovic i ostali eminentni strucnjaci ustuknuli su pred titanom kad je sletio u niksic.ostali su zateceni njegovom pojavom,znanjem,azurnoscu pogotovo brojem smrtnih slucajeva zena i beba,pogresnih dijagnoza,nepotrebnih cr-va,davanja laznih informacija da su "velikodusno zamolili"titana da ode iz nk.medju onima koje su imale (ne)srecu da ih titan svojim"svjetskim metodama oplemeni"je ova malogradjanka.titan je citamo kasnije sletio u hn.dje napravio revoluciju u ginekologiji i akuserstvu(inace bezbolni porodjaj nasi ginekolozi su radili kada je u titanovoj drzavi vladao neolit mladje kameno doba),ali je pod "pritiskom kao vjeciti stranac"odletio posle izvjesnog vremena.opet je "siroti"titan poceo da gradi i renovira ali sada se proglasio "velikim"i kudi drzavu crnu goru sto je"pogodno tlo dje velike gadjaju kamenjem".voljela bih da je sada vrijeme kralja nikole koji je imao izvaredan "lijek" za ovakve "velicine"(dva perjanika bi povela "velicinu"do granice,sutnuli nogom u zad.icu i zauvjek zabranili povratak u cg) i nikada i nije crna gora propala zbog ovakvih velicina makar one sebe nazivali-titanom.p.s.pozdrav ofeliji,ja sam ok.vratila sam se iz bgd-a prije tri dana,da kucnem za sada je sve super sa trudnocom(11-st god.mi je trebalo da zatrudnim posle titanovog "tretmana").budi dobra i nemoj da se puno sjekiras.
|
|
|
|