zuka bazuka -> RE: Porodiliste Meljine, Herceg Novi! (11.4.2011 22:35:12)
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Anoniman Dr Anusic je nacelnica bolnice i ona je jedini ginekolog na odeljenju. U mojoj temi sam je nahvalila, jer je zaista prema svakoj pacijentkinji kao majka. Nema forsiranja, nervoze, deranja. Stalno nas je obilazila, pazila i mazila :) Ova dr Anusic je bila nacelnica ginekologije u Nk, nekada ranije, i otuda su je prakticno izbacili, konkretne razloge ne znam, bila sam mlada, nije me to zanimalo, ali znam da je bilo operacija vise nego ikada, svaku drugu zenu je "pod noz" stavljala, a moja tetka je bila medju njima. Ne znam licno nista o njoj, samo znam da je u NK bila jako omrazena i da su svi jedva docekali da ode... Ringeraja.rs|Porodica poklanja porodici|Porodično zdravlje|Porođajne priče|Matične ćelije|Ringerajin vodič| Lokacija:Forum > [Trudnoća] > Porodilište > RE: Porodiliste Meljine, Herceg Novi! bravo jabudicu...kad procitam ove hvalospijeve o anusickoj ili bosankom mesaru kako smo je u nk. zvali dodje mi da se ispovracam od muke.posto sam dobro upucena u strucnost ove umisljene velicine mogu slobodno da kazem da goreg,odvratnijeg,smrdljivijeg i ludjeg nazovi doktora u nk. nije dolazilo.jedan izvaredni kolektiv na celu sa dr.cizmovicem i pok.dr.masulovicem ova ova bosanska veterinarka je uspjela sa svojom strucnoscu za kratko vrijeme da toliko obezvrijedi da su trudnice u sirokom luku zaobilazile bolnicu u nk.kada je prekaradasila svaku mjeru utekla je iz nk. glavom bez obzira jer bi svoju ostavila koliko je narod volio
|
|
|
|