Anoniman -> RE: Porodiliste Meljine, Herceg Novi! (1.4.2011 11:10:04)
|
Njuškice, bol posle carskog zaista nije ništa strašno , nemoj toga da se plašiš . Boli malo dok se telo ne "razbudi" prilikom ustajanja i slično , ali svakim danom je sve bolje i bolje . Ne boli ništa kada dojiš (što se rane tiče) , naći ćeš položaj koji će ti odgovarati i sve 5 . Ja sam isto porođena CR ali ovde u NS , i meni je bilo najlakše da dojim tako što bih ustala iz kreveta , sredila se pre donošenja bebe , i nisam se vraćala u krevet nego bi sela na stolicu koJa je bila u sobi (super tapacirana) , udobno bi se smestila , naslonila , onda bih stavila jastuk na krilo , pa bebu na jastuk . Milina ! Beba ti ne leži na stomaku , već na jastuku , ne moraš da savijaš kičmu , i ne držiš bebu na rukama toliko (zbog eventualne braunile pišem) . Moj ti je savet da , kada ti kažu da možeš da ustaješ , ne budeš njanjava i uplašena , nego da daš sve od sebe da ustaneš i malo promrdaš sebe . Meni je to mnogo značilo , za 2-3 dana sam bila kao nova . Malo će boleti , ali što više ležiš i odugovlačiš sa ustajanjem - bićeti teže . Hrabro i puno pozdrava ! Nivea, ĆESTITAM TI SINA ! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|